BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

….. Ja ne podržavamn HDZ, samo kažem da sam podržao ideju da se uvede reda u " nezaposlene " u HR. ….

Očekivati od piramidalne organizacije ogrezle u zločinu, s nelegalnim izvorima financiranja, s neodgovornim, nestručnim i nepoštenim članovima kako u vrhu, tako i prema dnu piramide, koji su postavljeni na pozicije isključivo po ključu stranačke poslušnosti i prijateljsko-rodbinske povezanosti bez obzira na kvalitetu, dakle od takve organizacije (jer se ovo više ne može nazivati strankom) očekivati da napravi bilo kakvog reda u bilo čemu je prava utopija, gotovo ludost.

Meni se čini da smo u Hrvatskoj svi zapravo lagano "pošemereni" od silnih količina svakodnevnih laži i sranja koje godinama slušamo, gledamo i čitamo, pa više nismo u stanju odrediti kojem stupnju sranja neka nepodopština političara pripada, da li se radi o nekom neoprostivom ili oprostivom sranju. Trebalo bi za savjet o tome što je to u redu ili nije u redu pitati djecu, jer bi jedino tu dobili ispravan (iskren i pošten) odgovor.

Ja ako vidim da mi u poslu nešto ne ide, vidim da griješim (srećom se to ne događa baš često), priznam grešku, ispričam se i maknem se s puta onom tko zna i može, jer osjećam moralnu obavezu da to učinim kako bi se uspješno dovršilo ono što je započeto. Također znam da pripadam velikoj manjini i da tako postupa vrlo malen broj ljudi.

Niti ja ne mislim da će SDP biti nešto puno bolji, pošteniji, iskreniji ili učinkovitiji od ovih, ali teško da mogu učiniti puno gore ili veće zlo od zla koje su ovi do sada učinili. Čini mi se da SDP igra mudru igru elegantno puštajući ove da se koprcaju u vlastitim govnima do kraja mandata, jer su svijesni da svakim danom vladajuća organizacija ima sve manji broj glasova. Povrh svega ovi u organizaciji nemaju savjesti niti stida da pognu glavu, da zamole narod za oprost i raspišu izbore, već se i dalje grčevito bore za svoje privilegije i fotelje mažući nam oči svojim lažima, bez obzira što cijeli narod nepogrešivo vode u propast. Ja vas pitam kakav je to obraz, koje je debljine njihova koža?

Nije naš narod lijen, dapače, gdje god u svijetu traže posao budu hvaljeni. Međutim, zavladala je klima u kojoj je rad postao obezvrijeđena kategorija, a "snalaženje" stil života. Nemalo sam puta zadnjih mjeseci čuo komentare ljudi četrdesetih godina života u punoj radnoj snazi kako maštaju o životu bez rada, kako maštaju o penziji, kako komentiraju da bi nešto trebalo smisliti i smuljati da se dođe do love bez puno muke i rada. Osjećaju se nesposobni i sami su sebi smiješni kada se uspoređuju sa ovima koji vladaju i tijekom vlasti se na brzinu "snađu".

Ne znam kako riješiti ovu sveopću krizu društva, morala i ekonomije, nekako je sve to otišlo predaleko. Možda bi zapravo upravo masovne demonstracije polučile nekakav rezultat, utjerale političarima strah u kosti i prisilile ove da se maknu sa vlasti, a sljedećima dale do znanja da se tako nešto i njima može dogoditi ne budu li bolji.

Laku noć !

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Dao bi političarima i 3 puta veće plaće, samo da nisu toliki kleptomani. Osim toga to je časna dužnost na kojoj bi boljitak i dobrobit svih trebala biti iznad materijalnih stvari.

Ovaj organizator nereda u Zagrebu okuplja ljude preko facebooka ali samo popodne jer se diže u podne. Jako me zanima što li je on to napravio za Hrvatsku da bi imao moralno pravo nešto tražiti. Kod nas uvijek demostriraju neki tatini i mamini sinovi a ne oni koji bi trebali. Ti koji bi trebali očito znaju da bez rada i angažiranosti nema boljitka. Mislim da je izmanipuliram neokomunistima kojima smeta Hrvatska a ne hrvatska vlada!

[color=blue][/color]vizionar

Ovaj organizator nereda u Zagrebu okuplja ljude preko facebooka ali samo popodne jer se diže u podne. Jako me zanima što li je on to napravio za Hrvatsku da bi imao moralno pravo nešto tražiti. Kod nas uvijek demostriraju neki tatini i mamini sinovi a ne oni koji bi trebali. Ti koji bi trebali očito znaju da bez rada i angažiranosti nema boljitka. Mislim da je izmanipuliram neokomunistima kojima smeta Hrvatska a ne hrvatska vlada!

Slažem se, šta on hoće? Protestira, neka protestira, bolje da osnuje stranku ponudi program pa ćemo ga izabrati. Lako je govoriti ovo ne valja, to vidimo svi da nije dobro ali tko nudi bolje ja glasam za njega. Ljudi moji moramo prestati trošiti više nego privredimo. KUPUJMO HRVATSKO!

Slažem se, šta on hoće? Protestira, neka protestira, bolje da osnuje stranku ponudi program pa ćemo ga izabrati. Lako je govoriti ovo ne valja, to vidimo svi da nije dobro ali tko nudi bolje ja glasam za njega. Ljudi moji moramo prestati trošiti više nego privredimo. KUPUJMO HRVATSKO!

[/quote]

Za početak ovu parolu KUPUJMO HRVATSKO pošalji onim likovima u Ustavni sud. [lol] [lol]

Svaka ti čast za ovaj komentar,sve si rekao. Želim ti puno zelenila na našoj burzi! [thumbsup]

svi koji imaju novac u dionicama ili se vrte oko burze trebali bi osuditi svaki pokušaj destabilizacije…to ne treba nikome od nas…osim toga ništa bolje ne bi bilo slijedećih godinu dana čak i da sutra vlada padne, vidimo i sami da ni oporba nema pojma što učiniti…imamo izbore i sve mimo toga je štetno po ovu državu i ljude koji tu žive…izbori će biti u prosincu a do tada se svi mogu strpiti

Zato oni koji su u kešu drukaju na pad vlade.
[/quote]

Vidite, ja bi na pad vlade, HDZ-a, whatever, rasparao madrac i sve utukao u ZSE.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Koja gomila Kradezeovskih laprdala. Pljuju po čovjeku a lijeni su proguglat 2 minute. Ovakvim pljuvanjem više govorite o sebi.

Pernar je završio faks, zaposlen je, paralelno studira, osnova stranku i pokušava se izboriti za bolju budućnost.
Sebi i svojoj djeci.
Ali su se doživotni foteljaši izgleda ustrtarili da fotelje možda i neće biti doživotne.
Bio je već izabran na lokalnim izborima na listi Zelenih.

Osobno, ne podržavam njegov stil ali bar je dignuo glas protiv nepravde.

I btw. za vizionara: u utorak su prosvjedi bili u 13 sati pa su mu prigovorili da su tada mnogi još na poslu, školi, faksu itd.

TOGETHER WE CAN DEFEAT CAPITALISM

Svaka čast, na razini Frane Matusica i Andrije Hebranga
ignore

E moj ErnestoChe ja sam prosvjetni djelatnik u srednjoj školi i zamisli da djeci u razredu kažem kako je taj Pernar budućnost Ljepe naše kad preskače ograde i napada našu hrvatsku policiju. Ja kao dragovoljac nisam išao na položaj da bi se borio za državu nasilja i nereda. Još malo su izbori pa neka se taj tvoj " mesija " malo strpi pa kad pobjedi na izborima onda ćemo mi biti zemlja blagostanja i nećeš se moći maknuti od "meda i mlijeka"!

hmmmmmmmmmmmmmm, miriši li na libijsko cvijeće u metropoli??? [shocked]

http://www.jutarnji.hr/prosvjedi-protiv-vlade-u-zagrebu–splitu–rijeci—-policija-spremno-ceka-na-barikadama/927705/

moji postovi nisu investicijski sasvjeti niti prijedlog za kupnju ili prodaju dionica

E moj ErnestoChe ja sam prosvjetni djelatnik u srednjoj školi i zamisli da djeci u razredu kažem kako je taj Pernar budućnost Ljepe naše kad preskače ograde i napada našu hrvatsku policiju. Ja kao dragovoljac nisam išao na položaj da bi se borio za državu nasilja i nereda. Još malo su izbori pa neka se taj tvoj " mesija " malo strpi pa kad pobjedi na izborima onda ćemo mi biti zemlja blagostanja i nećeš se moći maknuti od "meda i mlijeka"!

Teško našoj djeci pored profesora s takvom vizijom!
Neki su ’90. samo preobukli uniforme i zamjenili partijske knjižice, ali način razmišljanja i dalje im se svodi na "Partija mi mati, partija će mi posao dati!"
Sve više sumnjam u Darwinovu teoriju evolucije kad vidim ovakve komentare…
[bye]

Ingra Gradnja NIJE član Grupe Ingra! Prodana u 2010. za cca 2mil. KN! Str. 13. REV.IZVJEŠĆA!

New Report

Close