BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/ustavni-sud-raspisao-natjecaj-traze-luksuzni-namjestaj-od-ebanovine/539425.aspx

Ima se, može se. Jučer sam bio prvi put na Rebru u Zagrebu. Začudilo me koliko u hodnicima ima ugrađenog skupocjenog inox-a. Stvarno se nije štedilo
[/quote]
pa to ja stalno govorim, a nitko neće da mi veruje.. kakve ekonomske politike.. ne bi mi u nikakvoj krizi bili samo da ovi malo manje gledaju Bogate i slavne, evo da su kupili mahagonij umjesto ebanovine mogli su samo tu par miliona kuna ušparat [lol]
al bit će da imaju fetiš na ebanovinu.. evo šta kaže wikipedia o tome cijenjenome drvu

Anonimno, 24.02.2011. u 19:07
Ebanovina se vrlo cijeni kao ukrasno drvo, budući kako je riječ o jednom od najcrnijih poznatih vrsta drva, koje se lako obrađuje te ima finu teksturu i veliku gustoću zbog koje tone u vodi. Pojedine vrste drva iz roda Diospyros daju posebni prugastu ebanovinu koja nije u potpunosti crna, već se sastoji od svijetlijih i tamnijih pruga.

Zbog karakteristične crne boje, ebanovina se koristila u magičnim obredima, a koristili su je i masoni. Prema legendama, kralj podzemnog svijeta Pluton imao je prijestolje od ebanovine. Najpoznatije vjerovanje tvrdi da ebanovina štiti od straha zbog čega su se dugo vremena od ovog drveta pravile kolijevke[3].

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Dionice koje me zanimaju……mali pad uz male promete…..
Fondovske dionice…..veliki promet…velika preslagivanja ..
Neutralne dionice , zanimljive i jednima i drugima…… bez veze !

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

odličan haiku, kolegi miami, stotka od mene, al sve sam ih potrošio

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Zanimljivo. U emisija Osječke televzije prikazanoj 24.02.2011. govori prvi Hrvatski minister unutarnjih poslova o početku rata u Hrvatskoj. Glavni krivac je Franjo Tuđman, koji bi po njegovom iskazu samljeo Zagreb da nije bilo ljudi koji su se usprotivili naredbama. Šeksa spominje kao Srpskog tajnog agenta, a uz njega jednu od značajnijih uloga ima i Šušak. Čovjek je smjenjen nakon oglušenja na naredbe u roku mjesec dana i sve je to potkrijepio sa dokazima u svojoj knjizi.

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Treba vidjeti kako mastori to rade. Kad vam se ne svišaju brojevi i trendovi, treba ih preispitati.
U prijevodu, ako i trend izgleda UP a ti u kešu, provjeri ponovno brojke, grafove dok ne dobiješ DOWN procjenu i obrnuto. Tako se ostaje na vlasti, tj. zarađuju novci.[thumbsup]

http://www.seebiz.eu/hr/makroekonomija/hrvatska/kosor-protiv-nezaposlenosti—povjerenstvom!%3f,105986.html

Treba maksimalno smanjiti prava i naknade za nezaposlenost.
I drastično povećati kazne za sivu ekonomiju.

Ako je netko nezaposlen ima se javljati na burzi svakih tjedan dana.
Nema putovanja nema ništa. Ako putuje, znači ima love, ako ima love treba se postaviti pitanje odakle lova. Ako je rad na crno, e onda drastična kazna, poslodavcu i " nezaposlenome ".

Ako je netko nezaposlen a vrti par milja tu na burzi ili ima imovine u vrijednosti nekoliko stotina tisuča EUR, ma kakva naknada i prava?

U sve se može uvesti reda, pa tako i u ovo. Anketna nezaposlenost je ako se ne varam oko 11 %, to je i stvarna nezapsolenost. Ovih 8 % su sve glumci.

Dosta je više, reda jednom treba uvesti, puna potpora u tome vladi.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ti daješ potporu organiziranim grupacijama koji su putem crnih fondova došli na vlast ? Čiji šef čeka milost u inozemnom zatvoru ? Takvima daješ potporu ? Od njih očekuješ da će nešto korisno učiniti ? Što su čekali do sad ?
Trla baba lan, nemam ti što više za reći.

dulcolax - vidi mi ruku

Ti daješ potporu organiziranim grupacijama koji su putem crnih fondova došli na vlast ? Čiji šef čeka milost u inozemnom zatvoru ? Takvima daješ potporu ? Od njih očekuješ da će nešto korisno učiniti ? Što su čekali do sad ?
[/quote]

ma našoj vladi treba jedna tabletica tvoga nicka "dulcolax" pa da se dobro prose…. i da otiđe u gradski pročistač, a u vladu neke nove ljude, samo pitanje za 1.000.000.000.000.000.000.000.000…. $ koga?????

ma kakav cash-r-a, 100% in

[/quote]

Kolega ja podupirem ili ne podupirem ideje. Nije sve crno ili bijelo.
Ja podupirem ovu ideju, ako je to nakana vlada onda podupirem vladu u tome.

To ne znači da podupirem ovu vladu.
Ali isto tako smatram da onoga Pernara treba zatvoriti na dulje vrijeme, jer ruši ustavni poredak.
To opet ne znači da podupirem vladu.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

jasno mi je kad kažeš da podupireš ideje ali kako pernar ruši ustavni poredak. pa nije vlada=ustav

jasno mi je kad kažeš da podupireš ideje ali kako pernar ruši ustavni poredak. pa nije vlada=ustav

Pernar traži nasilnu promjenu vlasti. Da vlada je po ustavu konstitutirana odlukom sabora koji je izabran za parlamentarnim izborima. Neka osnuje političku stranku i neka izađe na izbore.
Po meni, on je živa opasnost za ovo društvo, traži nacionalizaciju banaka i slične gluposti.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Pernar traži nasilnu promjenu vlasti. Da vlada je po ustavu konstitutirana odlukom sabora koji je izabran za parlamentarnim izborima. Neka osnuje političku stranku i neka izađe na izbore.
Po meni, on je živa opasnost za ovo društvo, traži nacionalizaciju banaka i slične gluposti.

lp
[/quote]

Sve štima, samo kaj našoj premjerki JK fali dio legitimiteta.

“The only way to get smarter is by playing a smarter opponent.”

lp

Potpisujem post od Plavog…
Najlakše je pozivat na nerede..nek osnuje stranku, nek okupi oko sebe sposobne ljude i nek prezentira svoj program i način na koji će rješiti nezaposlenost, kriminal i korupciju…i sve druge stvari zbog koje bi srušio ovu Vladu…
Siguran sam da će građani, ako mu program bude uvjerljiv, to prepoznati i svoj glas na sljedećim izborima dati njemu…izlazak na ulicu i stvaranje nereda nije način…HDZ je dobio izbore, Kosorica je održala Vladu i nakon odlaska Sanadera i ima punu podršku kolicijskih partnera…a svi koji mislite da ova Vlada s Kosoricom nije legalna…za vas pitanje…a što vam radi onda oporba kad se s tim složila?!?zašto oporba onda nije osporila takvu Vladu i srušila je na način koji bi bio u skladu s Ustavom?!

New Report

Close