Mirjana Sanader imala važnu ulogu u kaznenim djelima koja terete Sanadera….
Normalno – da su žene sve krive. Umjesto Jadranke, ona je sjedila i određivala Ivi sve oko novaca,
išla s Barišićem na ručkove, a Mačeku je pisala podsjetnike , kako treba organizirati lokalne
televizije u svezi izbora..
Onda je donijela Odluku o prodaji Ine, a cijene ostale imovine HFP-a je ona formirala dok je mijesila
kruh,a osobno je savjetovala svog šogora. Dona..gdje se fufice moraju promovirati, da im bude ljepše na poslu …
Prije toga je savjetovala Barišića oko opreme za stan, da mu bude komfornije, a kod Ježića si je izabrala
najnoviji BMW, jer se je stari strošio….
I ona je zapravo sve kriva, jelte….
Ipak gospodine, pregledajte par snimki na youtube s maestrom matanovicem, pa se zapitajte koja je to mirjana koju spominje…ja ne znam koja je…ali nemojte biti naivni da netko nista ne zna….a nazalost kad znas za kriminal a ne prijavis…da li vas to oslobadja barem djelomicne krivnje….hm…mozda nije pravno, ali ljudski jest grijeh. Grijeh je takodjer prihvatiti posao za koji ima mnogo kompetentnijih….biti premijer ne bi smjela biti svacija ambicija, a onda je i karakterno kada vam se ponudi takovo mjesto da kazete: "Hvala, apsurdno je da ja budem premijer, ima pametnijih, sposobnijih itd". Mislim ovdje i na sanadera, kosor, milanovica i mnoge….jedan od rijetkih, o tom po tom kakav je covjek, u to ne ulazim, ali zaista jedan od rijetkih koji je u politici a razumije vodjenje zemlje u svakom smislu, pogotovo gospodarski je čačić..ali da se razmumijemo, ima stotine ljudi koji su kompetentni za to, nije čačić moj favorit, ali barem zna o cemu govori, a imamo pametnih strojara, farmaceuta, ljudi koji su malo vidjeli svijeta i nesto intelektualno radili itd. Nazalost…ovakva demokaracija je nakaradna, gdje je ambicija dovoljna, a kompetencija ako naiđe. Usporedimo Ivu Josipovića i Ivicu Kirina npr….predsjednik i ministar, a imam osjecaj kao da se radi o galaksijama razlike. tko je ono bio ministar unutarnjih poslova kad je stigao spis o Purdi, a nitko nije reagirao po tome, nisu razgovarali s covjekom….hm….a onaj pinokio AH bi htio reci da je predsjednik RH odgovoran…smiješno, kako se ovaj narod podcijenjuje. kako se pamet ovog naroda podcjenjuje.
HDZ ZNA – Jacques Houdek
MI SMO BILI VRIJEDNI, DOK SU DRUGI PRIČALI
RADILI I NOĆU, DOK SU ONI SANJALI
JER NIŠTA NEĆE DOĆI, OD SAMOGA SNA
SAMO TEŠKIM RADOM, ONOG KOJI ZNA
HDZ ZNA, ZNA, ZNA
POKRENULI SMO HRVATSKU I SAD NASTAVLJAMO
DA NAM SVIMA BOLJE BUDE MI SE TRUDIMO
OSTVARILI SMO DAVNE SNOVE NAŠIH DJEDOVA
SVE TO MOŽE SAMO ONAJ KOJI ZNA
HDZ ZNA, ZNA ZNA, ZNA SE TKO ZNA
NAŠA STRANKA IMA SNAGU VALOVA
I PREPREKE SVE JE ONA SVLADALA
ZAJEDNO SA VAMA NA PUT KRENULA
JER HDZ ZNA, HDZ ZNA
I SLOBODU HVALA BOGU NAM OSTVARILA
ČITAV SVIJET NAM PRIZNA I TO POZDRAVLJA
U EUROPU IDE NAŠA HRVATSKA
PONOSNA JE NE ZABORAVLJA
POGLEDAJMO NAŠIH POLJA ZLATNOG ŽITA SJAJ
OBALE I PLAVO MORE HRVATSKI SU RAJ
NIŠTA NIJE TAKO LIJEPO KAO HRVATSKA
NEK JE UVIJEK VODI, ONAJ KOJI ZNA
HDZ ZNA, ZNA, ZNA
DA NAM MLADEŽ IMA OSMIJEH ŠTO NA LICU SJA
I BUDUĆNOST DA IH ČEKA, DA JE SIGURNA
OČEVI I MAJKE DA SE VIŠE NE BRINU
POSLIJE SVEGA DOBRO ZNAJU KOM DA VJERUJU
HDZ ZNA, ZNA ZNA, ZNA SE TKO ZNA
NAŠA STRANKA IMA SNAGU VALOVA
I PREPREKE SVE JE ONA SVLADALA
ZAJEDNO SA VAMA NA PUT KRENULA
JER HDZ ZNA, HDZ ZNA
I SLOBODU HVALA BOGU NAM OSTVARILA
ČITAV SVIJET NAM PRIZNA I TO POZDRAVLJA
U EUROPU IDE NAŠA HRVATSKA
JER JE VODI ONAJ KOJI ZNA
Cone, pa što ova HIMNA HDZ-A znači …???
Cone, kao zadrta feministkinja, nisam zadovoljna ..kako se tretiraju žene u ovom našem demokratskom društvu. Imamo Predsjednicu….imamo Pusićku, ali one dvije se ne podnose..
ako im dodamo Željku..i začinimo to sa Ingrid ….mislim , da ne bi bilo dobro.
Ipak, BRAČNA ŽENA političkog vođe – JE NEŠTO DRUGO. Ako imate ŽENU-, i ako ste tim- onda
Vas ona podržava u svemu, u Vašim, ne samo stavovima , već i ozbiljnim temama i odlukama,
ako to od nje tražite ili joj se povjeravate.
Da li je Mirjana bila podrška Ivi u kriminalu, pita se nacija.
Mislim , da se radi o zajedničkoj pohlepi, moći , i njenoj ulozi podrške u materijalnom
zgrtanju…..
Da li smo mi žene takve. Pa, normalno da jesmo.
Ipak, da li u zajedničke Odluke unosimo podršku protuzakonitih načina rada…To će
Mirjana sigurno dobro objasniti……..a većina normalnih žena, politički i gospodarski izloženih osoba-supruga, ŽELI DOBRO SUPRUGU , a i cijeloj obitelji…a to podrazumijeva lojalnost,
sigurnost i pravno prihvaćene odluke kojima stojimo uz muškarce.
Premješteno iz teme: ZVZD (Zvijezda d.d.)
Kolega ivano 7
Vidim da me prozivate?
u cemu je problem?
Zasto mi saljete upite na p.m ako ja ne znam?
Trebam li ih staviti na forum?
Vase zarade na virtualnoj burzi me ni najmanje ne zanimaju, pa vas molim da me ubuduce zaobilazite u širokom luku.
Svojim pisanjem nepotrebno se blamirate, ispadate smješni…
Sada vas molim da me stavite na ignore, jer i ja cu vas staviti na ignore…Bit cete prvi korisnik na ovome forumu cije ja postove vise necu citati, jer smatram da i Šef piše pametnije od vas (barem trguje na pravoj burzi)…
Jednostavno kada zelim mozak zabaviti glupostima, gledam komedije, citam viceve, sto je puno zabavnije od vasih postova.
Vase privatne poruke bi mogle i hanfi biti zanimljive, pa vas molim da ova rasprava ostane na tome…
Lijep pozdrav i sretno dalje s trgovanjem
[/quote]
Kolega Deglux……..
Pa ako ja trgujem na virtualki zašto bi moje poruke bile interesantne Hanfi….paradoks….zar ne….
A ovo vaše pisanje u trećem licu ne smatram [lol] relevantnim…….eto tako se poklopilo…….
Također stretno vama i vašem velikom znanju……..
A ja ću se od sad malo više bazirat na virtualki….. [lol]
i da stavite sve "upite "koje sam vam ja poslao……… [tongue]
Kolega ivano 7
Zasto mi saljete upite na p.m ako ja ne znam?
Trebam li ih staviti na forum?
Kolega Deglux……..
Pa ako ja trgujem na virtualki zašto bi moje poruke bile interesantne Hanfi….paradoks….zar ne….
A ovo vaše pisanje u trećem licu ne smatram [lol] relevantnim…….eto tako se poklopilo…….
Također stretno vama i vašem velikom znanju……..
A ja ću se od sad malo više bazirat na virtualki….. [lol]
i da stavite sve "upite "koje sam vam ja poslao……… [tongue]
ivano7 alias Robantiko
znate kolega, kad pišete dva nicka i s oba drukate na jednoj dionici, tojest na dvije (zvzd i jdpl) morate biti pažljiviji i pisati puno pametnije.
e, a ne da vas se skuži nakon 2-3 posta, ili ovako još gore da se sami odate.
dodošue vi nemožete izgubiti kredibilitet jer ga i nemate, to je vaša prednost.
lijepi pozdravi uživajte u wellnessu, jer “welnes” ne postoji.
razmislite o novim nickovima za zvzd i jdpl. a bacite oko i na potpis simpatične kolegice Vanese, možda se prepoznate[thumbsup]
Cone, pa što ova HIMNA HDZ-A znači …???
Ne znam ni ja točno. možda ovi koji su ih birali mogu nesto vise o tome. ja samo prenosim remek djelo, da slucajno to ne propustite, kako su najveci sinovi i kceri ove zemlje bdijeli i marljivo radili dok smo mi spavali, ili ajde to malo, kad nisam spavao, sto sam kao maloljetnik nosio vojsci RH hranu na prvu liniju fronte ali nikada mi nije palo na pamet da me se smatra braniteljem.
Cone, kao zadrta feministkinja, nisam zadovoljna ..kako se tretiraju žene u ovom našem demokratskom društvu. Imamo Predsjednicu….imamo Pusićku, ali one dvije se ne podnose..
ako im dodamo Željku..i začinimo to sa Ingrid ….mislim , da ne bi bilo dobro.
Ipak, BRAČNA ŽENA političkog vođe – JE NEŠTO DRUGO. Ako imate ŽENU-, i ako ste tim- onda
Vas ona podržava u svemu, u Vašim, ne samo stavovima , već i ozbiljnim temama i odlukama,
ako to od nje tražite ili joj se povjeravate.
Da li je Mirjana bila podrška Ivi u kriminalu, pita se nacija.
Mislim , da se radi o zajedničkoj pohlepi, moći , i njenoj ulozi podrške u materijalnom
zgrtanju…..
Da li smo mi žene takve. Pa, normalno da jesmo.
Ipak, da li u zajedničke Odluke unosimo podršku protuzakonitih načina rada…To će
Mirjana sigurno dobro objasniti……..a većina normalnih žena, politički i gospodarski izloženih osoba-supruga, ŽELI DOBRO SUPRUGU , a i cijeloj obitelji…a to podrazumijeva lojalnost,
sigurnost i pravno prihvaćene odluke kojima stojimo uz muškarce.
ja se inace zalazem da nam vladu sastavljaju gradjani kao i do sada, ali da nema po ambiciji, vec po kvaliteti. Kad vidite da se netko veseli jer je osvojio vlast, bjezite glavom bez obzira. Zato sam predlagao da Drzavni zavod za statistiku napokon necemu sluzi, tj da povuce iz baze podataka po 30 naj studenata koji su studirali i zavrsili u RH u posljednjih 30 godina. Imali bi 30 kandidata za svako ministarstvo, ne bi bilo stranaka, a vjerujte da mi da onda i tih par osoba koje ste spomenuli, ne bi bili medju tih 30 iz svakog podrucja, mozda jedna i bi, nisam siguran. ali vecina njih bi radili poslove u skladu s relativno skromnim znanjima. Dakle, nema stranaka, nema mentaliteta stada, nema žakićevih plaćenih pjesama, nema "šareni artikal, karton i plastika, nigdje kvaliteta, samo etiketa, Demokracije" kako je pjevao TBF. Politika treba biti duznost najsposobnijih, nikako karijera. A i profesionalni politicari, premda to nisu, oni su politolozi, koji vise stvari promatraju, a ne da vode ekonomiju i duh, a to nam treba, ne mogu sebi smatrati da su sposobniji recimo od covjeka iz Bjleovara, mislim da se zove Hitner, koji izvozi traktore po cijelom svijetu. Jeste vidjeli kako kad zagusti, kako se zovu kompetenetni da spasavaju stvari u podravci. Dalmatinici to lijepo kazu "dite materi", a sad…razmislimo malo tko je sve bio ministar cega, pa se zapitajmo kome dajemo da "šalabajza" na drzavim funkcijama ili lokalnim. mene ne zanimaju stranke, ne zelim znati uopce tko sto, ali ako usporedjujemo s autima, ne zelim znati jel bmw ili mazda. ali kad sjednem, zelim da funkcionira. Sto mislite o kulturi prihvacanja funkcija? Jel moralno primiti se posla za koji niste kompetentni?
stvarno se čovjeku zgadi život kad vidi koliko članova SKH ima na forumu tržišta kapitala.