BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ja naprosto prasnem u smij kad vidim ovu kosoricu, jebeni su oovi web dizajneri ,,uvik je prikažu kao nekog vanzemaljca ha ha

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Glede raznih komentara, kriza, recesija,…bla bla bla….
Samo jedan način je izlaska, dizanje dionica na bezobrazno visoke razine da se ljudi počmu vraćati na burzu, da krene stampedo, to otvara povećanje potrošnje, potiče i kupnju stanova, potiče i diže kompletnu ekonomiju, jača firme,….
To je jedini način i on se mora i hoće uskoro početi događati!
TEP favorit br.1.
[thumbsup]

Top rast u 2011.g. - TEP, ZVCV, HRDH, HDEL, VDKT, IPKK, ....

Glede raznih komentara, kriza, recesija,…bla bla bla….
Samo jedan način je izlaska, dizanje dionica na bezobrazno visoke razine da se ljudi počmu vraćati na burzu, da krene stampedo, to otvara povećanje potrošnje, potiče i kupnju stanova, potiče i diže kompletnu ekonomiju, jača firme,….
To je jedini način i on se mora i hoće uskoro početi događati!
TEP favorit br.1.
[thumbsup]

kolega ono najvažnije ste preskočili. Zaboravili ste da imamo največu stopu nezaposlenosti do sada i da nam budućnost baš i nije svijetla. Vlada u najboljem slučaju može samo zaustaviti rast nezaposlenosti, no ne vjerujem da će ju i smanjiti. Dakle trebaju nam radna mjesta

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

mislim da je vrijeme da ova šugava vlada ode načinom egipta ……

korupcijske afere su nakon 20 godina napokon počele izlaziti na vidjelo, gospodarski model zaduženja i potrošnje je došao do zida pa se stvari moraju mijenjat htjeli to vladajući ili ne… ova globalna kriza je najbolje što se ovoj državi dogodilo
[/quote]
Ma takvih afera ima svuda, samo mi bedaki iznosimo svoj prljavi veš i javno ga podastiremo drugima, pa da nas onda isti ti guze zbog tog, a jeftino preuzimaju naše blago (HT, INA, skoro otišle Hrvatske vode i sl.)
Žalosno je što tu nikakve strategije nema, a priče o korupciji su samo da bi nas se držalo na uzdi zbog ulaska u EU (dajte pogledajte Rumunjsku i Bugarsku koje su ušle u EU, a do jučer je Čaušesku haračio…)
Nekak mi je sva ta priča o pastirima vrlo intrigantna – jel se to tiče poljoprivrede (stočarstva) il je vlada raspisala natječaj za svoje kadrove?
Mislim da smo ovce, jesmo…
[/quote]
bravo, kolega gvido. Ove ovčice misle da vani nema korupcije. ima, ima, samo je nema u medijima. Tamo je to normalna poslovna praksa. ovi koji zagovaraju Egipat, možda da se sada tamo presele, kad je med i mlijeko tamo samo pitanje vremena
[/quote]

Nisu ni Austrija, ni Italija ništa bolje od nas. Jedino što tamo ljudi nisu gladni

Oni koji zagovaraju Egipat, ne zagovaraju radi krize nego radi toga što im i samo ime Hrvatska smeta i para uši. Nama neće biti dobro dok ne počmemo cijeniti sebe više nego druge a za to će trebati još puno vremena! Dok mi imamo predsjednika koji se srbima a oni zauzvrat zatvaraju nas branitelje, nema napredka!

[color=blue][/color]vizionar

korupcijske afere su nakon 20 godina napokon počele izlaziti na vidjelo, gospodarski model zaduženja i potrošnje je došao do zida pa se stvari moraju mijenjat htjeli to vladajući ili ne… ova globalna kriza je najbolje što se ovoj državi dogodilo
[/quote]
Ma takvih afera ima svuda, samo mi bedaki iznosimo svoj prljavi veš i javno ga podastiremo drugima, pa da nas onda isti ti guze zbog tog, a jeftino preuzimaju naše blago (HT, INA, skoro otišle Hrvatske vode i sl.)
Žalosno je što tu nikakve strategije nema, a priče o korupciji su samo da bi nas se držalo na uzdi zbog ulaska u EU (dajte pogledajte Rumunjsku i Bugarsku koje su ušle u EU, a do jučer je Čaušesku haračio…)
Nekak mi je sva ta priča o pastirima vrlo intrigantna – jel se to tiče poljoprivrede (stočarstva) il je vlada raspisala natječaj za svoje kadrove?
[/quote]
bravo, kolega gvido. Ove ovčice misle da vani nema korupcije. ima, ima, samo je nema u medijima. Tamo je to normalna poslovna praksa. ovi koji zagovaraju Egipat, možda da se sada tamo presele, kad je med i mlijeko tamo samo pitanje vremena
[/quote]

A baš si bedevija!

Šta to znači, da ako vani ima korupcije da je onda i kod nas treba zanemariti!

Strašno…

I u Kini ima smrtna kazna za lopovluk!

Kad već gledate prema van, onda ajmo i mi ko Kinezi!
[lol]

Ingra Gradnja NIJE član Grupe Ingra! Prodana u 2010. za cca 2mil. KN! Str. 13. REV.IZVJEŠĆA!

[/quote]
[/quote]
[/quote]

A baš si bedevija!

Šta to znači, da ako vani ima korupcije da je onda i kod nas treba zanemariti!

Strašno…

I u Kini ima smrtna kazna za lopovluk!

Kad već gledate prema van, onda ajmo i mi ko Kinezi!
[lol]
[/quote]
gosn Stipe, nemojte razmišljati krivom glavom. I ova borba protiv korupcije na koju ste se vi tako zapalili je potpuno korumpirana. To kad van ovi gori kažu da se protiv nje bore, oni se ne bore protiv samih sebe, nego protiv onih dole koji su uspjeli nešto i za sebe zadržat. U razvijenon svijetu je korupcija dobro lokalizirana na vrhu i o njoj se ne priča pa vi tamo gledate i velite: gle kako je tamo malo korupcije, ajmo i mi tako. Vi gosn Stipe mislite da ćete vi nešta ušićarit od tih para, ali vala gosn Stipe nećete, nego ćete bez gaća ostat, al ne sa bedevijon nego bez nje. Vani je prenamjena zemljišta po privatnojavnom ključu tako normalna stvar da nikom ne pada na pamet o tom izvještavat. Eto jedino kod nas to ide u medije pa si vi mislite kako je Hoto vas okrao kad je gradio na Krku zato jer su vam tako rekli.

Da van ja velin protiv koje korupcije će se oni borit. protiv nenaplate poreza na vama "špekulantima" i "bogatašima" i izbjegavanju "društvene odgovornosti", iliti solidarnosti. Sve će vas tako iscidit da ćete počit vikat "Živeo Staljin, živela svetska revolucija"..

A ako će itko na višala, druže Stipe, to ćete biti vi, a ne ovi "borci protiv korupcije"

@ bedevija

Vidim da se vodiš onom Partija mi mati, partija će mi pos’o dati!

Promašio si ceo fudbal što bi rekli oni čiji stil pisanja ti preuzimaš u gore napisanom tekstu. Apsolutno me ne zanima kako to rade vani. Apsolutno ne. Zanima me kako treba raditi u RH! A to sigurno nije ovako kako se radi do sada i kako ti zagovaraš.

E sad, kad bi ja sad tebi nabrojao 10-15 stavki zbog kojih nisi u pravu i zbog kojih ne voliš svoju domovinu u kojoj živiš, vjerojatno bi u nekim dijelovima bio toliko okrutan da bi bio moderiran, a to ne volim…pa ću se suzdržati…

Neke stvari nikad se ne mogu izbiti iz hrvatskog čovika izbit, ma koliko one loše bile! [bye]

Ingra Gradnja NIJE član Grupe Ingra! Prodana u 2010. za cca 2mil. KN! Str. 13. REV.IZVJEŠĆA!

Mirjana Sanader imala važnu ulogu u kaznenim djelima koja terete Sanadera….

Normalno – da su žene sve krive. Umjesto Jadranke, ona je sjedila i određivala Ivi sve oko novaca,
išla s Barišićem na ručkove, a Mačeku je pisala podsjetnike , kako treba organizirati lokalne
televizije u svezi izbora..
Onda je donijela Odluku o prodaji Ine, a cijene ostale imovine HFP-a je ona formirala dok je mijesila
kruh,a osobno je savjetovala svog šogora. Dona..gdje se fufice moraju promovirati, da im bude ljepše na poslu …
Prije toga je savjetovala Barišića oko opreme za stan, da mu bude komfornije, a kod Ježića si je izabrala
najnoviji BMW, jer se je stari strošio….
I ona je zapravo sve kriva, jelte….

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

@ bedevija

Vidim da se vodiš onom Partija mi mati, partija će mi pos’o dati!

Promašio si ceo fudbal što bi rekli oni čiji stil pisanja ti preuzimaš u gore napisanom tekstu. Apsolutno me ne zanima kako to rade vani. Apsolutno ne. Zanima me kako treba raditi u RH! A to sigurno nije ovako kako se radi do sada i kako ti zagovaraš.

E sad, kad bi ja sad tebi nabrojao 10-15 stavki zbog kojih nisi u pravu i zbog kojih ne voliš svoju domovinu u kojoj živiš, vjerojatno bi u nekim dijelovima bio toliko okrutan da bi bio moderiran, a to ne volim…pa ću se suzdržati…

Neke stvari nikad se ne mogu izbiti iz hrvatskog čovika izbit, ma koliko one loše bile! [bye]

ah, gosn Stipe. Pa partija i vodi borbu protiv korupcije. A i to su, kao i druga Marxa- uvezli.. Vidite, gosn Stipe, ništa ja tu ne zagovaram, samo vam velin da je partija ta koja i prodaje borbu protiv korupcije, i kad ju kupimo ima da ju skupo platimo. Kao i klasnu borbu. Zato je ta rič i tako dobra. Može značit bilo što.
Prvo vam je usade u glavu prokazujući Sanadera, Polančeca, Čačića i ostale mutikaše dok svim srcem ne budete vikali dole korupcija, živila revolucija, kao i raja u Egiptu. Onda će se okrinit, kao i uvik, i optužit čitav narod za korupciju. Onda ćete se vi gosn. Stipe, a za to pokazujete potrebne preduvjete, so ton notornom činjenicom i složiti, i srčano se založiti za preodgoj hrv. građanina u pravom duhu demokracije. Pa ćemo se svi borit protiv korupcije i za socijalnu pravdu onako kako nam budu rekli. A kako vidimo, neće partija stat dok ijedan sitni "špekulant" bude imao košulju na leđima. Oni s košuljama, ako ne budu imali partijski certifikat nekorumpiranosti, bit će vrlo sumnjivi. Sve ima da ide u poreze. Mućke oko privatizacija i pljačke, to se neće dirat previše. Umjesto toga imat ćemo poreze i policijsku državu kako bi stali na kraj "korupciji". A pošto su dica budućnost i odgoj počinje u vrtiću, trenirat ćemo dicu da prokazuju svoje roditelje i sve koji izgledaju sumnjivo bogato. Imam osjećaj, gosn Stipe, da ćete se i vi kvalificirat u kategoriju sumnjivaca. Pa kad van pokuca na vrata mlada brigada boraca protiv korupcije da malo pronjuška i uvjeri se da nemate više od onoga što je dozvoljeno, nemojte se previše iznenadit. I sjetite se bedevije, i što van je govorila. I manje gledajte tele-viziju

evo 100 puta 100 na kvadrat , ma doživotna stotka

Oni koji zagovaraju Egipat, ne zagovaraju radi krize nego radi toga što im i samo ime Hrvatska smeta i para uši. Nama neće biti dobro dok ne počmemo cijeniti sebe više nego druge a za to će trebati još puno vremena! Dok mi imamo predsjednika koji se srbima a oni zauzvrat zatvaraju nas branitelje, nema napredka!

pepe7

Premješteno iz teme: IGH (Institut IGH d.d.)

ljubo govorio prije 3 i pol godine. Hm….covjek govori iznutra…zna znanje kad je bio blizu pa je vidio sto se dogaadja. Trigranit….cipar…kcer firme ingre…..zanimljivo. Podjimo od 1992…ovo prvi put gledam…bome je rojs sve detektirao.

New Report

Close