Premješteno iz teme: BLJE (Belje d.d.)
Evo jedna analiza na trenutnu trgovinu koja se odvija na dionici BELJE -R -A :
TKO GOD GLEDA EKRAN I OVU IGRU NALOGA – JASNO MU JE U KOJEM SE SMJERU KRECE, KAO I ODAKLE NAJEDNOM TOLIKI INTERES – ZA UNOVCAVANJEM!
MALI KUPUJU ili DRZE, PREMA TOME – tko izlazi ?
DO NOT BUY FROM BIG ONES CAUSE YOU WILL HAVE NO ONE TO SELL TO LATER !
Kada kažem da je Belje ok, ali po 65 kn a ne 80, onda tocno to mislim. A tko to ne shvaca, neka mu…
Možda se stabilizira ovdje, ali eto svatko ima svoj osjecaj za burzu. Mene moj rijetko vara, uglavnom mi lijepo kaže kada da izadjem iz koje dionice, i kada je vrijeme kupnji.
A kada treba samo čekati i promatrati ekran
Danas je vrijeme kupnje u 13.00, a na BELJE se jos uvijek "šuti i promatra"… Jer smjer naginje daljnjem padu, ne rastu
PLEJBOJ’s REFERENCES –
DDJH-r-a – preporucivao sam izlaz na 46 kn u padu
OPTE – na 38 u padu
LKPC- na 1800 umjesto cekanja dokapa i locked-up dionica
INDG – na 560, 570 pa cekanje korekcije
VPIK – na 100
VABA banka – na 90ak i preko
Dokaži. Izračunaj koliko malih ima i s koliko novca raspolažu da bi ulazili već mjesec dana po cijenama većim od 90.Izračunaj količinu dionica kupljenu po cijeni manje od 90 u zadnjih godinu dana i sve bi ti trebalo biti jasno ako imaš soli u glavi.
[/quote]
Sta ce mi sol u glavi kad imam Biber u džepu .. zapaprim vam malo i odmah neki "fingira" jaku kupnju ppa se može uzeti 5 % daily base [wink]
Ali to je za pus…nicare, mi investitori investiramo – u dobre investicije , a ne one precijenjene, opterecene sa 2 milijarde duga i u gubicima …
[lol] [thumbsup] [cool]
Ide i BELJE samo na ignore meni se cini – Ignore od trzista [wink]
Ocekivani rok pada – 2 do 3 tjedna [undecid]
TKO GOD GLEDA EKRAN I OVU IGRU NALOGA – JASNO MU JE U KOJEM SE SMJERU KRECE, KAO I ODAKLE NAJEDNOM TOLIKI INTERES – ZA UNOVCAVANJEM!
Kada kažem da je Belje ok, ali po 65 kn a ne 80, onda tocno to mislim. A tko to ne shvaca, neka mu…
Možda se stabilizira ovdje, ali eto svatko ima svoj osjecaj za burzu. Mene moj rijetko vara, uglavnom mi lijepo kaže kada da izadjem iz koje dionice, i kada je vrijeme kupnji.
Danas je vrijeme kupnje u 13.00, a na BELJE se jos uvijek "šuti i promatra"… Jer smjer naginje daljnjem padu, ne rastu
PLEJBOJ’s REFERENCES –
OPTE – na 38 u padu
VPIK – na 100
Dokaži. Izračunaj koliko malih ima i s koliko novca raspolažu da bi ulazili već mjesec dana po cijenama većim od 90.Izračunaj količinu dionica kupljenu po cijeni manje od 90 u zadnjih godinu dana i sve bi ti trebalo biti jasno ako imaš soli u glavi.
[/quote]
Sta ce mi sol u glavi kad imam Biber u džepu .. zapaprim vam malo i odmah neki "fingira" jaku kupnju ppa se može uzeti 5 % daily base [wink]
Ali to je za pus…nicare, mi investitori investiramo – u dobre investicije , a ne one precijenjene, opterecene sa 2 milijarde duga i u gubicima …
[lol] [thumbsup] [cool]
[/quote]
Ajd popi ljek pa se javi.
Molio bih pomoć. Zanima me dali netko ima iskustva sa naknadnom isplatom dividende? Prije 2 tjedna sam poslao žiro račun u skdd. Nazvao sam ih i pitao dali je sve ok, rekli su da je. Imam adrs i tuho.
Zanima me Vaše mišljenje o izjavi dotičnog [lol]
Milinović: Tko dobije otpremninu, ne bi trebao odmah ići na burzu
Ajmo trcanje,
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
evo jos malo o crosu…
Sami odlucite isplati li se kupiti ili ne…
osobno kupujem vec nekoliko mjeseci…
Zasto,ali zasto lazete???
Kakvih nekoliko mjeseci?
Ovo ste napisali 3.2.2011
dobar dan…
evo upalo mi nesto dionica-r-a
prvi puta sam s vama…
ocekujem lijep razvoj situacije oko ove tvrtke,,,
gotovo cijela tvrtka je u drzavnom vlasnistvu…
proracun šteka 15 milijardi, nadam se uskoroj privatizaciji
Zadnja izmjena: DELUX (03.02.2011. 15:58)
[/quote]
Jaoo kolega…
A zasto su vam jezik i prsti brži od mozga?
Ajd sad ponovno procitajte sto sam napisao…
Kolega napisao sam da kupujem vec nekoliko mjeseci…ali nisam napisao da sam kupio…
stojim na kupnji…
i tocno je da sam prvi put kupio tek prije 2-3 tjedana…a to sam i napisao..
I od tada do danas sam skupio jadnih 40-ak komada..jer nema prodaje…
Lijep pozdrav i budite mi i dalje tako britki i oštroumni…
Nije ni cudo s ovakvom pamecu i moci zakljucivanja da vas Ivana7 šiša svaki dan [thumbsup]
Zasto,ali zasto lazete???
Kakvih nekoliko mjeseci?
Ovo ste napisali 3.2.2011
dobar dan…
evo upalo mi nesto dionica-r-a
prvi puta sam s vama…
ocekujem lijep razvoj situacije oko ove tvrtke,,,
gotovo cijela tvrtka je u drzavnom vlasnistvu…
proracun šteka 15 milijardi, nadam se uskoroj privatizaciji
Zadnja izmjena: DELUX (03.02.2011. 15:58)
[/quote]
Jaoo kolega…
A zasto su vam jezik i prsti brži od mozga?
Ajd sad ponovno procitajte sto sam napisao…
Kolega napisao sam da kupujem vec nekoliko mjeseci…ali nisam napisao da sam kupio…
stojim na kupnji…
i tocno je da sam prvi put kupio tek prije 2-3 tjedana…a to sam i napisao..
I od tada do danas sam skupio jadnih 40-ak komada..jer nema prodaje…
Lijep pozdrav i budite mi i dalje tako britki i oštroumni…
Nije ni cudo s ovakvom pamecu i moci zakljucivanja da vas Ivana7 šiša svaki dan [thumbsup]
[/quote]
[lol]
Jasno se vidi sta ste napisali i nemojte opet izvrtati rijeci.
Jedno pisete,drugo mislite,trece radite.Kako vam je onda za vjerovati?
Mislim da sam Ivanu7 dovoljno oprao ovih dana,pa vidim da se ne pojavljuje.
Ne znam kako mene netko moze sisati kad sam dionice kupovao u 3 mjesecu 2009 godine i od tada sam napravio par transakcija gdje sam dobro zaradio.Jedina dionica gdje sam izgubio 10% je Ingra,ali prilicno sam siguran da me nije ona ošišala. [lol]
Kolega br333
osim sto ste nepismeni , nemate pojma ni o dionicama…
Pa vi ste ovdje ne ošišani, nego obrijani…
Sjecam se dobro kako su vam uvaljivali ingru po 41 kn, a vi dokupljivali i hvalili se jeftinim dokupom..
Ingra je trenutno 14 kn…ma nije to veliki minus, samo 70%..
A vi pisete da ste na njoj u minusu 10 %
Kako da ne..
a iz tog minusa cete doci u plus tamo negdje 2029.
Ako vas je burza u medjuvremenu toliko opalila po glavi da se ne sjecate što ste i kada kupili, ja sam tu da vas podsjetim
[thumbsup]
PLEJBOJ’s REFERENCES –
OPTE – na 38 u padu
VPIK – na 100
[/quote]
[lol] [thumbsup] [cool]
[/quote]
Ajd popi ljek pa se javi.
[/quote]
Popio ga na KSST u prvom mjesecu i objavio to javno na FACEBOOK-u , kad je lijek kostao 700 [lol] [lol]
Evo, baš ga probavljam [wink]
Premješteno iz teme: KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)
DELUX
nisam ti ja savjetovao da kupuješ kaštelanske staklenike do 400, niti sam ja kupovao do 400…
ja sam kupovao do 350, a tako sam i vama savjetovao na svakom našem sastanku, usput sam vam znao spomenuti i tep i hrvatske duhane i finvest i janaf….sjetićete se vi i toga kad dođe vrijeme, k’o što je danas sad došlo vrijeme staklenika
2011. godina biti će upamćena kao godina staklenika
Prije bi rekao "GODINA ZIMZELENA"
A ti želiš reći da si Zimzi ?
ja mislim da ipak nisi
[wink]
Jer ja sam Zimzelen brate
[cool]
Premješteno iz teme: KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)
Ekipa recite vi meni, dolazite li na skupštinu da malo proslavimo!? [smiley]
Ja prvi ljubavi [wink]
A i Zimzi kojeg sam hapsio par puta za "utaju poreza" ako bude imao vremena od silnih komada s kojima ga vidjam po gradu – bar da mu pice platim [wink]
Ekipo bilo mi je drago suradjivati sa vama, fantasticno pisete i samo tako nastavite (zna se kojoj dvojici je ovo upuceno – TOPCHINAMA )…
Isprike svima za druk dole na 750 onih zadnjih par dana pred INSAJDERA – ali to je tako, divlja borba za opstanak nekada nas ucini losijima nego jesmo …
A sada – kidam nazad u život, pol milje mi je dosta za Povratak.
Povratak Plejboja [cool]
[bye] [proud] ..svima !!!
NEXT STORY – PLEJBOJ TAKING DOWN THE FUNDS !