BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Tamo ih jedva čekaju….i baš takve trebaju …iz osiromašenih zemalja, gdje su pokupili sve do
mrvica …i donijeli im na pladnju …….. da im podignu indexe i da im prodaju svoje ….

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Čitam malo po forumu komentare o izvješčima… Veća većina firmi završila u minusu al svi nekako zadovoljni… svi su očekivali veče gubitke pa minus od nekoliko desetaka milijona više nikog ni ne zabrinjava..

idući tjedan će bit bolje...

ti dam ti dam ti dam,,plešem i pjevam haha,,,,,čak i fučkam haha
Black is black
I want my baby back
It’s gray, it’s gray
Since she went away, Ooh-Ooh
What can I do
‘Cause I-I-I-I-I’m feelin’ blue

If I had my way
She’d be back today
But she don’t intend
To see me again, Ooh-Ooh
What can I do

I can’t choose
It’s too much to lose
My love’s too strong
Wow! Maybe if she
would come back to me
Then it can’t go wrong

Bad is bad
That I feel so sad
It’s time, it’s time
That I found peace of mind, Ooh-Ooh
What can I do

I can’t choose
It’s too much to lose
My love’s too strong
Wow! Maybe if she
would come back to me
Then it can’t go wrong

Black is black
I want my baby back
It’s gray, it’s gray
Since she went away, Ooh-Ooh
What can I do

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

http://www.index.hr/vijesti/clanak/ekskluzivno-iz-europskog-parlamenta-zbog-kriminala-korupcije-i-cenzure-za-hrvatsku-nema-mjesta-u-eu/538147.aspx

Čitajući ovaj članak o izjavama velepoštovanih britanskih kolo.. ovaj, čestitih, nedodirljivih, bla bla
sjetila sam se jednog vica o udaji crnogorke iz jednog malog mjesta, na vrhovima planine.

Nakon svadbe gazda posjedne mladu na mazgu, te krenuše klancem prema njegovom selu.
Mazga se umorila, pa stane, a gazda veli:"Ovo ti je prvi put."
Prene se jadna, pa nastavi, kad evo nakon nekog vremena opet zastane.
Okrene se onaj, pa veli:"Ovo ti je drugi put"
Mazga krene, al od umora više ne može, pa poklekne.
Gazda se okrene, bez riječi uzme pušku i upuca mazgu.
Mlada se zaprepastila, pa upita: "Joj, jadan, a što si je ubio?"
Ženo, ovo ti je prvi put.

Nemam pojma o pričanju viceva, ali se pitam: Hrvatska, koji ti je ovo put?
I to od istih.
Pozdrav

Premješteno iz teme: KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Sutra je dionica još IN ,onda bumo videli,i zanima me koja dionica ima veze sa vjetrenjačama KOEI,ili ove ostale,,,,,hvala [cool]

KODT već danas prestaje biti IN…. čak je i drelux želi kupiti po 1050, što je 150 kn manje nego danas… koma…
[/quote]
Čorava

ako si mislila na mene , moj nick je DELUX a ne drelux, ipak sam ja DELUXE INVESTITOR S DELUXE ZNANJEM…
zao mi je hidroelektraša sto si im svojim postom otvorila pandorinu kutiju [bye]

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Premješteno iz teme: KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Sutra je dionica još IN ,onda bumo videli,i zanima me koja dionica ima veze sa vjetrenjačama KOEI,ili ove ostale,,,,,hvala [cool]

KODT već danas prestaje biti IN…. čak je i drelux želi kupiti po 1050, što je 150 kn manje nego danas… koma…
[/quote]
Čorava

ako si mislila na mene , moj nick je DELUX a ne drelux, ipak sam ja DELUXE INVESTITOR S DELUXE ZNANJEM…
zao mi je hidroelektraša sto si im svojim postom otvorila pandorinu kutiju [bye]
[/quote]
NICK – on me ne zanima, shvati to kao moj doživljaj nicka…

HDEL- treba prepoznati valove, vjerujem da su mnogi lijepo zaradili na prethodnom HDEL rastu..

KODT – ovdje ne treba biti "delux investitor" (kaj je to? haha), dovoljno je kupiti i biti dugoročni (što volim tu riječ). Dakle, sa ili bez znanja KODT je investicija koja u određenom periodu može donijeti prinos uz neznatan rizik. Kupi i zaboravi. Preveliko znanje, stvarno !

Što ne volim kod KODT? Ne volim vas DELUX INVESTITORE koji se na ovoj dionici ponašaju najbezobraznije po male dioničare. Ovo postavljenje po 100 kom na ask, ili na bid, i podizanje i spuštanje cijene…. ma koma… legalno je ali mi se gadi…
Naravno, rijetki su oni mali koji imaju toliku količinu KODT pa se naravno zbog toga ovdje osjećaju kao ovce, što u određenom broju slučajeva to i budu.

Dakle, preporuka malima: kupite KODT ako želite, ali ne trejdajte, zaboravite na nju neko vrijeme, eventualno korigirajte postotak ovsno o smjeru tržišta i to je to. Pogriješiti nećete ali još bolje, nećete omogućiti ovim "delux investitorima" da vam kradu dio uloženog!

Čovjek koji ne pravi greške obično ne radi ništa.

http://www.slobodnadalmacija.hr/Hajduk/tabid/83/articleType/ArticleView/articleId/129520/Default.aspx

pogledajte video…….

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Premješteno iz teme: HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Cekam vas na bidu po 70 kn

Što će ti na 70kn kad ne valja?
Kad sam ti govorio kupuj po 130kn nije ti valjalo!
Neki od nas su kupovali, prodavali po 185kn i opet kupujemo, pa kolega ja već digao 50% na Hidri a nije ni mrdnula… a koliko ste Vi digli na ATGR???
Presmiješno kolega DELUX, pa ovo sam kolega ING može pročistiti do 300kn,a kad se udruži novi i bolji sindikat ovdje, odosmo preko 300kn u par tjedana.
1. točka prodaje nije 220kn, dapače idemo daleko više!
ŽIVIO DOKUP I PRODAVAČI!!! [thumbsup]

Top rast u 2011.g. - TEP, ZVCV, HRDH, HDEL, VDKT, IPKK, ....

čuvaj pare za crne dane

Ne boj' te se!

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

evo jos malo o crosu…
Sami odlucite isplati li se kupiti ili ne…
osobno kupujem vec nekoliko mjeseci…

Zasto,ali zasto lazete???
Kakvih nekoliko mjeseci?

Ovo ste napisali 3.2.2011
dobar dan…
evo upalo mi nesto dionica-r-a
prvi puta sam s vama…

ocekujem lijep razvoj situacije oko ove tvrtke,,,

gotovo cijela tvrtka je u drzavnom vlasnistvu…
proracun šteka 15 milijardi, nadam se uskoroj privatizaciji
Zadnja izmjena: DELUX (03.02.2011. 15:58)

''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”

Premješteno iz teme: BLJE (Belje d.d.)

Evo jedna analiza na trenutnu trgovinu koja se odvija na dionici BELJE -R -A :

TKO GOD GLEDA EKRAN I OVU IGRU NALOGA – JASNO MU JE U KOJEM SE SMJERU KRECE, KAO I ODAKLE NAJEDNOM TOLIKI INTERES – ZA UNOVCAVANJEM!

MALI KUPUJU ili DRZE, PREMA TOME – tko izlazi ?

DO NOT BUY FROM BIG ONES CAUSE YOU WILL HAVE NO ONE TO SELL TO LATER !

Kada kažem da je Belje ok, ali po 65 kn a ne 80, onda tocno to mislim. A tko to ne shvaca, neka mu…

Možda se stabilizira ovdje, ali eto svatko ima svoj osjecaj za burzu. Mene moj rijetko vara, uglavnom mi lijepo kaže kada da izadjem iz koje dionice, i kada je vrijeme kupnji.
A kada treba samo čekati i promatrati ekran
Danas je vrijeme kupnje u 13.00, a na BELJE se jos uvijek "šuti i promatra"… Jer smjer naginje daljnjem padu, ne rastu

PLEJBOJ’s REFERENCES –

DDJH-r-a – preporucivao sam izlaz na 46 kn u padu
OPTE – na 38 u padu
LKPC- na 1800 umjesto cekanja dokapa i locked-up dionica
INDG – na 560, 570 pa cekanje korekcije
VPIK – na 100
VABA banka – na 90ak i preko

Dokaži. Izračunaj koliko malih ima i s koliko novca raspolažu da bi ulazili već mjesec dana po cijenama većim od 90.Izračunaj količinu dionica kupljenu po cijeni manje od 90 u zadnjih godinu dana i sve bi ti trebalo biti jasno ako imaš soli u glavi.

Premješteno iz teme: BLJE (Belje d.d.)

Evo jedna analiza na trenutnu trgovinu koja se odvija na dionici BELJE -R -A :

TKO GOD GLEDA EKRAN I OVU IGRU NALOGA – JASNO MU JE U KOJEM SE SMJERU KRECE, KAO I ODAKLE NAJEDNOM TOLIKI INTERES – ZA UNOVCAVANJEM!

MALI KUPUJU ili DRZE, PREMA TOME – tko izlazi ?

DO NOT BUY FROM BIG ONES CAUSE YOU WILL HAVE NO ONE TO SELL TO LATER !

Kada kažem da je Belje ok, ali po 65 kn a ne 80, onda tocno to mislim. A tko to ne shvaca, neka mu…

Možda se stabilizira ovdje, ali eto svatko ima svoj osjecaj za burzu. Mene moj rijetko vara, uglavnom mi lijepo kaže kada da izadjem iz koje dionice, i kada je vrijeme kupnji.
A kada treba samo čekati i promatrati ekran
Danas je vrijeme kupnje u 13.00, a na BELJE se jos uvijek "šuti i promatra"… Jer smjer naginje daljnjem padu, ne rastu

PLEJBOJ’s REFERENCES –

DDJH-r-a – preporucivao sam izlaz na 46 kn u padu
OPTE – na 38 u padu
LKPC- na 1800 umjesto cekanja dokapa i locked-up dionica
INDG – na 560, 570 pa cekanje korekcije
VPIK – na 100
VABA banka – na 90ak i preko

Kressho

New Report

Close