Premješteno iz teme: KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)
Koliko OTP indeksni fond -ima ovih dionica ?
Premješteno iz teme: KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)
Miami
Indexni fond ulaze samo u dionice u indexu..
zato se i zove indexni [yawn]
Koje su to dionice u INDEXU indeksnog fonda?
Ja ništa ne znam o dionicama. Poslujem vrhunski.
Koje su to dionice u INDEXU indeksnog fonda?
Ja ništa ne znam o dionicama. Poslujem vrhunski
jasno je da o dionicama nista ne znate, to ne morate naglasavati i ne znam zasto se time uopce bavite…kad ne zelite uciti..
indexni fond ulaze samo u index crobex
Pojasni mi to zdravoseljački….oko tog fonda …vidim da imaju fondova za sve i svašta za trgovati…
ne razumijem složenu rečenicu….indexni fond ulaze samo u index crobex.. nemoj se ljutiti,
trebam ovu informaciju za složiti sebi jedan zaključak, koji je bitan za razumijevanje SINDIKATA NA OVOM FORUMU.
Ja dionice neću proučavati.Sve je prejednostavno da se tim bavim i dosadno do bola.
Više me interesiraju međusobne pozicije fondova, njihov kapital, interesi i način na koji funkcioniraju.
Pojasni mi to zdravoseljački….oko tog fonda …vidim da imaju fondova za sve i svašta za trgovati…
ne razumijem složenu rečenicu….indexni fond ulaze samo u index crobex.. nemoj se ljutiti,
trebam ovu informaciju za složiti sebi jedan zaključak, koji je bitan za razumijevanje SINDIKATA NA OVOM FORUMU.
Ja dionice neću proučavati.Sve je prejednostavno da se tim bavim i dosadno do bola.
Više me interesiraju međusobne pozicije fondova, njihov kapital, interesi i način na koji funkcioniraju.
Indexni fond je fond koji po odredjenom ponderu ulaze samo i iskljucivo u dionice koje su satavnice crobexa…dakle
atgr
adrs
atpl
dlkv
ina
ingr
igh
istt
jdpl
jnaf
kras
ledo
lkpc
podr
pbz
ulpl
viro
zaba
i jos par njih kojih se sada ne mogu sjetiti
ma da…nisu za tebe dionice, imaš par kladionica,to ti je recimo dobro.
kuiš? ono, krobex 10 ulaže u 10 dionica recimo kemoboje. kuiš? eto…jednostavno.
Hdel uzeo likvidnost KODT [smiley] [lol]
Premješteno iz teme: ULPL (Uljanik plovidba d.d.)
-Svim prijateljima,navijačima i poštivateljima:
SRETAN TI 100. ROĐENDAN HAJDUČE
Premješteno iz teme: ULPL (Uljanik plovidba d.d.)
-Svim prijateljima,navijačima i poštivateljima:
SRETAN TI 100. ROĐENDAN HAJDUČE
Business.hr profesionalnošću izvještavanja o kompanijama , nadmašio poslovni.hr!
CENZURA ! CENZURA ! NAJZAPOSLENIJI ČOVJEK NA POSLOVNOM IMA HRPU POSLA ….
Kako zaustaviti lavinu nezadovoljstva prouzročenu objavom financijskih izvješća u kojima su fondovi
nasamarili ulagače , te od Nove godine podigli cijene dionica ….a zatim se SPAKIRALI U INOZEMSTVO !