BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

VIDI TI NOVINARE POSLOVNOG !

Zabili se u kompjutere, prepisuju strane vijesti, pišu analize s drugih portala i dorađuju vijesti…

AJDE, NA TEREN ! Obucite cipele i čizme za hodanje, i lijepo u skupljanje POSLOVNIH VIJESTI
s terena..dosta je skeniranih sličica 3D- crteža- autocad animacija …..!!!

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Premješteno iz teme: INGR (Ingra d.d.)

ovo je smeće od burze, ovo je postala jedna obična prčija pojedinih investitiora koji doslovce igraju svoju virtualnu igricu. jer ovakav rast pojedinih dionica ,pad drugih, te mirovanje trećih ne možeš svrstati u logično trgovanje dionicama.doslovce svi koji diktiraju cijene dionica su daytradery, i OMF i mali, i sve se radi na brzoj zaradi. jedno se ruši a s druge strane ono što se srušilo prije, diže se u nebo i prodaje sa velikim plusevima. osnovni kriteriji za kupnju dionica više ne postoje. i možemo na ovom forumu razglabati koliko hoćemo, pa čak i da imamo sve releventne informacije u rukama, uzalud.kako sam rekao napravili su svoj Las Vegas i mogu raditi što ih volja. oni nisu pčelice koji lete s cvita na cvit, već muhe ,one zelene, zukulje,šta lete od govna do govna. pa oni i jesu u stanju od govna napraviti tortu i od torte govno. [angry]

Premješteno iz teme: DLKV (Dalekovod d.d.)

Kolegice,brakeout volumena trgovanja iznad prosjeka zadnjih 100 dana i trenutno prisutno sužavanje bollingera definitivno ukazuju na izvjestan pomak u trendu. Pogledom na indikatore,kratkoročno,moguće je za očekivati rast.Naravno da treba uzeti u obzir i uočljive manipulacije koje su trenutno na djelu.
Na Belju se to već dogodilo pa zašto ne uzeti to kao primjer i za usporedbu? Da li je bolje da šutim pa da vi za svoje isprazne komentare imate više mjesta ?
To je sve o čemu ja razmišljam a vama ostavljam šalicu za vaše analize.

Kolega, najbolje je ignorirati takve likove…ne se dati isprovocirati, pa ćete primjetiti kako se polako broj postova počinje smanjivati dok u potpunosti ne nestanu… [smiley]

BAKICAAA, 10.02.2011. u 13:44
Kolega, najbolje je ignorirati takve likove…ne se dati isprovocirati, pa ćete primjetiti kako se polako broj postova počinje smanjivati dok u potpunosti ne nestanu… smiley

…je tako vam je i vaš glavni navlakač nestao…tik tak… [thumbsup]

Mrao, 10.02.2011. u 13:44
Kolega, najbolje je ignorirati takve likove…ne se dati isprovocirati, pa ćete primjetiti kako se polako broj postova počinje smanjivati dok u potpunosti ne nestanu… smiley

…je tako vam je i vaš glavni navlakač nestao…tik tak… [thumbsup]
[/quote]
Ali ste se zato vi odnikuda pojavili početkom veljače i od tada svaki Božji dan jedno te isto. Ne budi li i to nekakvu sumnju, ako želimo biti potpuno iskreni ? Ja sam se barem potrudio tehnički opisati svoje viđenje, prokazati očite manipulacije i trudim se raspravljati koliko je to moguće. Trudim se imati što manje ispraznih postova koji vama očigledno nisu problem. Od vas do sada nisam nikakav zreli argument čuo osim ˝˝tik-tak˝˝ i raznih smješka na kraju rečenica.

Moj prst nemiran ko tanana bršljenova grana

@gosn Alabama,

…ništa ja ne tvrdim da znam…i sami znate "krhko je znanje…" [rolleyes]
…što se tiče izvještaja sve se da iščitati i projicirati iz konsolidiranog zadnjeg izvještaja…

…pa tko ima mašte,nek izvoli…

…vezano za Varšarsku burzu…mislim da je to najobičnija patka…ne treba Dalekovodu Varšarska da bi rastao,a nek se netko od vas potrudi pa pronađe koji su to uvjeti da bi bili izlistani na njoj,kakve izvještaje treba i kojem roku ispoštovati…

…a sad sam zaslužila kavicu… [wink]

…gospodine Mrao…

…zaista mi je neobično da vi kao apsolutno novi korisnik sa dudom u ustima imate za primjetiti mene staru bakicuuu sa akademskom kapicom na glavi,odmoderiranu…ušminkanu…itd

i biti začuđeni da se usudim eto ovdje komentirati… [rolleyes]

…mislim da bi čuđenje prije bilo obrnuto…

…to što trubim jedno te isto,jest iz razloga jer mi ti vaši navlakači toliko prozirni idu na živce…

…da imaju više mašte,ne bih to ni primjetila…

…ps.avaj Baki….
[wink] [cool]

Bakice, tebi je očito cilj da kupiš Dlkv, znači smatraš ga dobrom dionicom. Zašto onda hoćeš još jeftinije ako je dionica dobra? takvima kao ti , dionica uvijek pobjegne. Pretjerala si, ovo ti je jako dobra cijena za ulaz. [thumbsup]

Ne, krivo ste me razumjeli. Htjeo sam reći da je žalosno kolegice da vi s sa svim tim čvarcima i kapama nemate ništa za napisati što bi bilo potkrijepljeno nekim grafom, dokumentom ili slično. Prozivate nekog navlakača da se prestao javljati a vi se javljate baš kad je on prestao i nastavljate ali suprotnm smjerom. Ja se samo pitam jeste li to možda baš vi ?

…gospodine Mrao,ja vam ne volim te grafikone,pravce…sjecišta,borlinge,oscilatore…

…ja sam vam više umjetnička dušica,koja se donekle kuži u ljudsku psihologiju i dosta u brojke…

…al najbolje da završimo za danas…već će nas život iznenaditi… [cool]

…gospodine Mrao,ja vam ne volim te grafikone,pravce…sjecišta,borlinge,oscilatore…

…ja sam vam više umjetnička dušica,koja se donekle kuži u ljudsku psihologiju i dosta u brojke…

…al najbolje da završimo za danas…već će nas život iznenaditi… [cool]

Kako se onda ona uočena manipulacija koju sam jučer dao naznačiti ovdje uklapa u tu vašu ljudsku psihologiju ? I vi ovim kako ste se napisali skoro pa da tvrdite da ste proročica. Baba Vanga a ne Bakica. Zašto ste meni onda danas ponižavajuće napisali da gledam iz kostiju ili šolje ? Oprostite ali stvarno niste fer igrač koliko god na oko djelovali ljubazno.

Premješteno iz teme: VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

http://www.index.hr/vijesti/clanak/bebic-odbrusio-seksu-da-mu-se-ne-mijesa-u-posao-a-ovaj-mu-porucio-neces-ti-jos-dugo/537320.aspx

nakaradna li je demokracija u samoj srzi….kompetencija, ako ima ima, sto bude bude, totalno irelevantno…ali šareni artikal, reklama itd….to je neizbjezno…

stvarno, koliki su ti troskovi JK sa svim tim "svaki dan na tv" stilom?

Kad ce slikati kao čobi s brdom čokolada iz HR? Čobi je barem ispijao vina jedno za drugim…:-)

New Report

Close