Ja lignje sa gradela………
Žena spremila….. [lol]
Plavac mali za desert……..
Premješteno iz teme: OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)
NIJE korekcija VEC ISTRESANJE DIONICE PRED STECAJEM NAIVCIMA KOJI SU TOLIKO SLIJEPI DA NE VIDE KLASICNU IGRU S NALOZIMA – JA TEBI 200, TI MENI 300, JA TVOM FRENDU 600, ON MOM FRENDU 250…
PLUS – NALOZI NA KUPNJU OD 1000 KOMADA KOJI NIKADA NECE BITI OSTVARENI JER SLUZE ZA TJERANJE MUSICA NA STAKLO – A STAKLO U OVOM SLUCAJU IMA DUGOVANJA OD JEDNU MILIJARDU KUNA!!!
120 % VECA DUGOVANJA OD UKUPNE IMOVINE KOMPANIJE, A KOJA POSLUJE SA GUBITKOM OD CCA 80 000 000 GODISNJE !!
A JEDINA DOBRA VIJEST JE ONA IZMISLJENA OD 5.1. – KOJU SU CAK DEMANTIRALE I DRUGE NOVINE.
[/quote]
Kolega kod ovakvih firmi, materijalna imovina ne igra neku veliku ulogu. Ova firma prodaje uslugu koja je virtualna. To vam je isto kao da idete racunat BV prostitke.
-Ko je najbolji trgovac?
-Prostitutka.
-Zašto?
-Ima robu, proda robu i roba joj ostane.
[/quote]
Jel znas kada dobar burzovni mesetar pocinje gubiti novce ?
Kada pocne usporedjivati dionice sa zenskim bicima.
VIdis zene (pircamo o normalnim zenama koje imaju odredjen moralni nivo) ako si dobar i fin prema njima, vratit ce ti jednakom mjerom, vise manje…
Ako ih varas – ostavit cete, ili ce uvenuti..
Ili ce one prevariti tebe
S dionicama je malo drukcije, one nekada vrate i mnogo, mnogo vise nego smo ocekivali cak i kada ih sustavno i dugotrajno podcjenjujemo, a nekada jednostavno nemaju sta vratiti , kao sto ce biti slucaj i sa OPTE-om kada se pokrene stecaj, a koji je neizbjezan.
Posebno su lose prema nama kada ih precijenimo, na temelju onoga sto cujemo o njima u novinama 😉
A podcijenjene zene, ako im pokazemo da vrijede vise nego ih okolina cijeni, cesto ce nam postati najvjernije pratiteljice …
Vidis , dionice jednostavno nemaju osjecaja kao zene plavi, i to je ono sto ti ocito jos nisi naucio.
Pa mislis da ces ono sto ti fali kod zena, naci u stecajnim dionicama i prostitutkama s kojima ih poredis.
Ali neces brate, jer KSST je fina damica , a OPTE je OPTE, samo jedan obicni krkljanac iz kojeg svi najednom bjeze iako raste ???
I za kraj – prostitutka koja duguje svojim makroima 3 puta vise nego vrijedi nije bas najomiljenija klijentima. I cesto se desi da na kraju dijeli i besplatno 😉
reci.
[/quote]
kak si kaj?
[/quote]
nije lose…
evo, upravo likvidiro pola pileta za rucak…
sad jedem cokoladne napolitanke.
ti? sve dobro?
[/quote]
ma da? a dobro…opće poznato i dokazano je da se ljudi prežderavaju kad su pod stresom…čuj, kaj je s ingrom?? zakaj to ne raste?
ima li tko probleme sa dvb-t signalom sada
Tko je ono predviđao danas INGRI +11%????
Graf pokazuje siguran pad do 15,5kn, a bojim se da ni 12kn nije daleko.
Tko je ono predviđao danas INGRI +11%????
Graf pokazuje siguran pad do 15,5kn, a bojim se da ni 12kn nije daleko.
dečko kaj nisi ti nacrto ingru na 40 kn? [lol] [lol] kak je ono išlo…struže po aviopisti [lol] neki nikad ne odustaju
Ovim putem se oprastam od svih vas i vise necu pisati na ovom forumu.
moderatori mi konstantno brisu postove i to postove koji ne narusavaju nikakve pravilnike nego jednostavno ne pasu moderatorima po nekim njihovim kriterijima.
posto mi je onemoguceno analizirajne pojedinih dionica ovdje jednostavno nema smisla nastaviti pokusaje pisanja
puno hvala.
UH STA ME POČEO SVRBITI LIVI DLAN NE PRESTAJE IMA URU VRIMENA,,ČAK ME I BOLI HAHA
Ovim putem se oprastam od svih vas i vise necu pisati na ovom forumu.
moderatori mi konstantno brisu postove i to postove koji ne narusavaju nikakve pravilnike nego jednostavno ne pasu moderatorima po nekim njihovim kriterijima.
posto mi je onemoguceno analizirajne pojedinih dionica ovdje jednostavno nema smisla nastaviti pokusaje pisanja
puno hvala.
svijet je pun nepravde.a pogotovu na ovom forumu.
hvala i vama [smiley]