BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: Što smo danas tržili ?

Kolega loris?
Zasto ste lagali?
Vec sam vam napisao da ste mi simpatican lik, ali dajte malo ozbiljnosti…
Pa ovo je poslovni forum.

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Kolega loris?
Zasto ste lagali?
Tko vas je tome naucio?

– molim vas nemojte se ljutiti protiv gospon Lorisa.
– svemu tome sam ga ja naučila.

– imajte razumjevanja, znate i sami kako su mu početna ulaganja bila živa katastrofa.
– danas je on stvarno kupio dionice KODT.
– ali se to ne vidi, jer trguje virtualno.

– I love this game.
Pozdrav !

Kolega loris?
Zasto ste lagali?
Tko vas je tome naucio?

– molim vas nemojte se ljutiti protiv gospon Lorisa.
– svemu tome sam ga ja naučila.

– imajte razumjevanja, znate i sami kako su mu početna ulaganja bila živa katastrofa.
– danas je on stvarno kupio dionice KODT.
– ali se to ne vidi, jer trguje virtualno.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]
Ma ja se na njega ni najmanje ne ljutim…
on je meni vrlo simpaticna osoba
vrlo draga osoba..
kamo srece da je više njih poput Lorisa na zse
teklo bi med i mlijeko kako kaze kolega Lopina

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Kolega, a jesam li Vam i ja simpatičan? [proud]

AGENCIJA ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA !

Ja znam da svako mora zaraditi svoju plaću kreativnošću i trudom, opravdati svoje radno mjesto.
Ali, OVO ŠTO IZMIŠLJAJU na Agenciji za zaštitu osobnih podataka – prevršilo je SVAKU MJERU !

To nije normalno, to ne može biti normalno- to nitko normalan ne radi- i to se ne može od
korisnika zahtijevati BESPLATNO – NE SMIJE I NE MOŽE !

Naime, pod pritiskom liječnika, ili neznam čega, Agencija za zaštitu osobnih podataka, umislila
je sama sebi- da SU PODACI o PACIJENTIMA- U G RO Ž E N I sustavom e- recepata.
Tako su se pojavili u LJEKARNAMA , da prostudiraju- TKO JE UGROŽEN I ZAŠTO !
Kada su vidjeli da nema zlostavljanih, i da je tehnologija takva da ništa o pacijentu ne otkriva-

POTROŠILI SU DRŽAVNI NOVAC NA SLIJEDEĆI PROGRAM kojim će se pONOVNO pred EUROPOM
preseravati.

Novi zahtjev koji su poslali u vidu EVIDENCIJA – zove se VOĐENJE Z B I R K I OSOBNIH PODATAKA..
gdje žele VODITI ZBIRKU ne samo farmaceuta i liječnika KOJI IMAJU PRISTUP PODACIMA, već
i SVAKOM PACIJENTU KOJI OSTAVLJA PODATKE…!

UPUTE ZA RAD NA TAKVOJ ZBIRCI poslali su na 10 !!! stranica….
a ja izdvajam opisne upute – BISERE:

STATUS ZBIRKE PODATAKA: ….." određuje se da li se radi o prethodnoj obavijesti o namjeri
uspostave zbirke,o zbirkci koja je u upotrebi , ili o evidentiranju
brisanja zbirke ,,,

SVRHA OBRADE JE : …………….." označi se da li svrha obrade određena zakonom ili odlukom od
strane voditelja zbirke osobnih podataka uz privolu ispitanika
ili oboje….
KONTAKT OSOBA: ………………. upišite podatke gdje se mora poslati zahtjev ispitanika odnosno njegovih zakonskih zastupnika ili opunomoćenika radi dobivanja obavijesti a koji se odnose na oobavijest u svezi u obrade osobnih podatka ispitanika, -uvid u vlastite osobne podatke u zbirci,
dostavu potvrda,izvadaka ili ispisa o osobnim podacima ispitanika-izmjenu, dopunu i brisanje osobnih podataka .ispitanikovo protivljenje obradi njegovih osobnih podataka u svrhu marketinga…

ITD.ITD.ITD……………………………….. mazohizam u birokraciji ..sadizam državne uprave…

Gđa. Miami

sve više imam osjećaj da radite u državnoj administraciji i često tražite ovdje savjet za "bezizlazne" situacije.

Kada osoba postavi pravo pitanje obično je i takav odgovor !
Sve probleme prosječna osoba nemože razumijeti i kao takova nemože ih kvalivicirati, a prosječna osoba je svaka osoba koja specifične probleme nije i sama iskusila.

e-program Ministartsva zdravstva je radila izuzetno kvalitetna i poslovna skupina u kojoj sam i sam bio neposredno prisutan, ali ovaj put kao gratis savjetnik.
Osoba, insajder, koja je vodila program, nažalost više nije među nama, ali njegova djela pa i tom djelu nemaju mrlju na profesionalnosti izvedenih poslova.
Program je bio savršeno zamišljen, ali je prošao tri ministra zdravstva dokle je prihvaćen, a svaki je imao neke nove nepotrebne fix ideje, te kao i uvijek u pitanju je HR stavrnost.

Probajte za tražiti dodatne upute za navedene mogućnosti, te vidjeti ćete da isto ima smisla i potrebe, a onda eventualno izmjeniti naziv zahtjeva radnje zbog nezgodne formulacije istoga.

Uzmite i novi obiteljis zakon u planu izglasavanja, a u kojem se izričito navodi da suprug od svoje supruge mora dobiti dopuštenje za spolni odnos.
Većina žena je na ta negativno reagirala, ali meni odgovara, dokle žena i ja potpišemo izjavu vjerojatno se više nećemo ni sjetiti što smo trabali. Znači zakon ovdje misli na muškarce i njihov mir.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Premješteno iz teme: LKPC (Luka Ploče d.d.)

@plavi

Kolega ja jesam akademski građanin,a vi?
Vaš nivo komunikacije jasno govori sve o vama.

Ja sam financijaš po struci, manager 8. godinu.
Sve ovo o ćemu vi naklapate i nemate pojma, ja imam u malom prstu, mogli biste puno od mene naučiti.

lp
[/quote]
Kolega, što to znači "financijaš"?
Koju školu ste završili.

@plavi
Možda srednju? Pa upisali neko veleučilište?
Ako ste ga i završili,imate valjda neku višu školu.
Kakav ste vi to menager?

Pa u zadnje vrijeme je ZŠEM jako popularan

Premješteno iz teme: VLDS (Validus)

ajde drukeri dosta vise. pa i jucer ste drukali pa nist od toga!
nitko vam ne vjeruje!

Stop telling lies about me and I'll stop telling the truth about you.

Premješteno iz teme: VLDS (Validus)

ajde drukeri dosta vise. pa i jucer ste drukali pa nist od toga!
nitko vam ne vjeruje!
Kolega, meister (grupa kolega)
Evo jedan vaš post na optimi:
meister | privatna poruka | dodaj u listu prijatelja | ignoriraj korisnika | profil
korisnik od: 15.12.2009.
[Korisnik je offline] [Korisnik s iskustvom] [Iznimno popularan korisnik unutar zajednice] [Korisnik spada u skupinu 60% najbolje ocjenjenih aktivnih članova foruma po ocjenama drugih korisnika.]
ocjena poruke

zajednica

moderatori

9. prosinac 2010.| Bernard Ivezić
Matija Martić priprema dokapitalizaciju Optima telekoma

Optima telekom, najveći alternativni fiksni operater u Hrvatskoj, priprema dokapitalizaciju. Predsjednik Uprave i najveći dioničar Optime Matija Martić na proslavi pet godina poslovanja izjavio je da će priprema tog posla biti njegov glavni zadatak u prvom tromjesečju iduće godine.

vs

Uprava društva ističe da do danas nije zaprimila nikakvu informaciju o postojanju interesa od strane Tele 2 ili bilo kojeg drugog operatora, za transakcijom koja bi rezultirala promjenom odnosa snaga na tržištu elektroničkih komunikacija

pa mi se namecu zakljucci da je g martic proveo previse dana na skijanju pa nije radio ono sto je najavio 9-12 ILI da nitko ne sljivi opte

A optima skočila 30-tak%
Zašto ste tako zločesti?

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

meister@
a tu ste Meister pobjegli…

Negativci ostali bez teksta:-))))

Tko traži – nađe…Evo ga!!!-:)) dio Bianco predloška aneksa ugovora HBOR-a u svezi najavljenog zaključenju sporazuma o namirenju dugovanja.

Obratite pozornost na točku 3. (namjena – i visina kredita – Pluris dužan HBOR-u 70.-75.000.000 KN)

Prilog 1
Ugovoru o poslovnoj suradnji br:____ od (datum)
Obrtna sredstva
(Program kreditiranja obrtnih sredstava)
Sukladno Odluci Vlade Republike Hrvatske o mjerama za gospodarski oporavak i razvitak,
donesenoj na 36. sjednici Vlade RH dana 14. siječnja 2010. godine, a u cilju prevladavanja
teškoća u gospodarstvu, točkom II, alinejom 1., utvrđene su mjere za gospodarski oporavak i
razvitak kroz poticanje kreditne aktivnosti uz aktivno sudjelovanje države u financiranju
održivih poslovnih projekata gospodarskih subjekata.
1. Cilj Programa kreditiranja
Program se provodi s namjerom prevladavanja teškoća u gospodarstvu i uklanjanja negativnih
učinaka globalne gospodarske i financijske krize.
Kreditna sredstva mogu koristiti hrvatski poduzetnici u cilju jačanja svoje konkurentnosti,
odnosno za postizanje, održavanje i poboljšanje likvidnosti te održavanje i proširenje
postojećeg poslovanja.
Kreditna sredstva za provedbu Programa osiguravaju poslovne banke i HBOR u omjeru 60% :
40%.
2. Korisnici kredita
Ne kreditiraju se:
1. Poduzetnici u poteškoćama u skladu s odredbama propisa koji uređuju državne potpore.
Poduzetnik se smatra poduzetnikom u teškoćama ako je prije 1. srpnja 2008. godine bio u
teškoćama, odnosno ako je:
– više od polovice upisanog odnosno temeljnog kapitala nestalo, a više od četvrtine
tog kapitala izgubljeno u prethodnih dvanaest mjeseci; ili je
– temeljem važećih propisa ispunjavao uvjete za pokretanje stečajnog postupka.
Dodatno uz prethodno navedeno, ako se radi o velikim poduzetnicima:
– ako nije bio sposoban vlastitim sredstvima ili sredstvima koja može pribaviti od
svojih vlasnika/dioničara ili vjerovnika spriječiti gubitke, a koji bi, bez vanjske
intervencije države, gotovo sigurno kratkoročno ili srednjoročno ugrozili njegov
opstanak; ili
– ako su bili prisutni tipični pokazatelji da se radi o poduzetniku u teškoćama, kao
npr. rast gubitaka, smanjenje ukupnog prihoda, rast zaliha, višak kapaciteta,
smanjenje novčanih tokova, rast duga, porast troškova kamata i pad ili nulta neto
vrijednost imovine.
2. Poduzetnici koji nemaju reguliran dug prema državi.
Smatra se da poduzetnik ima reguliran dug prema državi:
– ako nema neizmirenih obveza,
– ukoliko je postojeći dug reprogramiran ili reguliran na drugi način u skladu s
odredbama općeg poreznog zakona,
– ako se nepodmirena obveza namjerava platiti iz kredita po ovom programu
kreditiranja.
Također, ne kreditiraju se poduzetnici koji se bave kockanjem, kladioničarskim i sličnim
djelatnostima, isključivim točenjem pića, poslovanjem koje rezultira negativnim učincima na
ljude, okoliš i na životinje.
3. Namjena kredita i visina kredita
Kreditna sredstava mogu se koristiti za financiranje obrtnih sredstava, uključujući za
podmirenje obveza prema dobavljačima, financijskim institucijama, državi te drugim
vjerovnicima.
Najviše do 20% ukupnog iznosa kredita korisnik kredita može koristiti za izmirivanje obveza
prema financijskim institucijama uz napomenu kako se mogu podmiriti samo dospjele,
neizmirene obveze te obveze koje dospijevaju u tekućoj kalendarskoj godini. Navedeno
pretpostavlja da su poslovne banke regulirale/reprogramirale sve druge dospjele, neizmirene
obveze na prihvatljive rokove.
Kreditna sredstva ne mogu se koristiti za isplatu dividendi ili dobiti. Također, ne mogu se
kreditna sredstva koristiti za izmirenje obveza prema povezanim društvima/obrtima, kao niti
za povrat pozajmica vlasnika.
Najviši iznos kredita ukupno može biti do 80 milijuna kuna…

Premješteno iz teme: INGR (Ingra d.d.)

di je tigrus??

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

New Report

Close