Premješteno iz teme: BPBA (VABA d.d. banka Varaždin)
I još da velim jednu stvar ja možda nisam strućnjak za dionice ali sigurno
ne upotrebljavam svoje znanje za pljuvanje i rušenje tuđih dionica..
Hrpa vas je bez morala koji pokušavate umanjiti cjenu dionce iz vlastitih interesa
glumite strućnjake rijetko ko od vas uopće ima pojima
a ko i ima pojima koristi to za osobnu zaradu lažući i
izvrćući istinu …
zato newuser apksomen i slićni odite ljepo na dionicu koju imate
pa si pljujte po njoj ako uopće imate koju dionicu..
ja sam u burzu uložio masne novce i samo mi je INGR u minusu od svih dionica koje imam
stoga za moju zaradu ne brinite
Ne mogu me poljuljati likovi nalik vama
moje ruke su ćvrste ko ćelik ….
a što se BPBA tiće možda nađete naivnu budalu da vam proda
mene zabole za ove sada priće nebi vam je prodao
ni da date 200 kuna
pozdrav vlasnicima!
mladi kolega Data
jeste vi učili kad slovo "č", ili ste bili bolesni taj dan, pa niste išli u školu?
kako ćete na jesen upisati gimnaziju sa ovakvim znanjem gramatike.dosad ste se provlačili jer vam je razrednica iz Hrvatskog popuštala, a sad?
zamislite da ste išli u 8a kod one starije učiteljice? [undecid]
a i reći ću vas roditeljima, da ste otkako su vam zabranili kladionicu cijeli džeparac stavili u ingru, a za cijeli prošlotjedni ste kupili 2 dionice BPBA.
http://www.cool-school.net/index.php?ucitelj=natalib&view=332
Podaci o autoru
Ime: Natali Biškup
Predmet: Razredna nastava
Administrator i voditelj projekta igramo se i učimo
@ PETINA …
imao sam istu situaciju s njime…Taj hairija mi je poslao dosad vec jedno 4 puta zahtjev za prijateljstvom…no pošto sam ga stavio na ignore vjerovatno više ne moze.
Čovjek defitivno ima nekakih većih problema…jer mi je slao privatne poruke prije ignora u kojima govori i protiv kolege DELUX-a i raznoraznih likova ovdje…spominje nekakve "KVAZI" sindikate….te on će ovo, on meni savjetuje ovo…
Ma kažem Vam ja …to su već problemi koji bi timu stručnjaka bio izazov za rješiti.
Ne znam kad će moderatori poduzeti nešto po tom pitanju 🙁
heheheheh meni isto slao točno 4 puta zahtjev, zanimljivo…
AGENCIJA ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA !
Ja znam da svako mora zaraditi svoju plaću kreativnošću i trudom, opravdati svoje radno mjesto.
Ali, OVO ŠTO IZMIŠLJAJU na Agenciji za zaštitu osobnih podataka – prevršilo je SVAKU MJERU !
To nije normalno, to ne može biti normalno- to nitko normalan ne radi- i to se ne može od
korisnika zahtijevati BESPLATNO – NE SMIJE I NE MOŽE !
Naime, pod pritiskom liječnika, ili neznam čega, Agencija za zaštitu osobnih podataka, umislila
je sama sebi- da SU PODACI o PACIJENTIMA- U G RO Ž E N I sustavom e- recepata.
Tako su se pojavili u LJEKARNAMA , da prostudiraju- TKO JE UGROŽEN I ZAŠTO !
Kada su vidjeli da nema zlostavljanih, i da je tehnologija takva da ništa o pacijentu ne otkriva-
POTROŠILI SU DRŽAVNI NOVAC NA SLIJEDEĆI PROGRAM kojim će se pONOVNO pred EUROPOM
preseravati.
Novi zahtjev koji su poslali u vidu EVIDENCIJA – zove se VOĐENJE Z B I R K I OSOBNIH PODATAKA..
gdje žele VODITI ZBIRKU ne samo farmaceuta i liječnika KOJI IMAJU PRISTUP PODACIMA, već
i SVAKOM PACIJENTU KOJI OSTAVLJA PODATKE…!
UPUTE ZA RAD NA TAKVOJ ZBIRCI poslali su na 10 !!! stranica….
a ja izdvajam opisne upute – BISERE:
STATUS ZBIRKE PODATAKA: ….." određuje se da li se radi o prethodnoj obavijesti o namjeri
uspostave zbirke,o zbirkci koja je u upotrebi , ili o evidentiranju
brisanja zbirke ,,,
SVRHA OBRADE JE : …………….." označi se da li svrha obrade određena zakonom ili odlukom od
strane voditelja zbirke osobnih podataka uz privolu ispitanika
ili oboje….
KONTAKT OSOBA: ………………. upišite podatke gdje se mora poslati zahtjev ispitanika odnosno njegovih zakonskih zastupnika ili opunomoćenika radi dobivanja obavijesti a koji se odnose na oobavijest u svezi u obrade osobnih podatka ispitanika, -uvid u vlastite osobne podatke u zbirci,
dostavu potvrda,izvadaka ili ispisa o osobnim podacima ispitanika-izmjenu, dopunu i brisanje osobnih podataka .ispitanikovo protivljenje obradi njegovih osobnih podataka u svrhu marketinga…
ITD.ITD.ITD……………………………….. mazohizam u birokraciji ..sadizam državne uprave…
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
Molim tehničare JDPL…….hvala [thumbsup]
Aha svrbi te sada jdpl, a što si pisao zadnjih dana!!!! [proud]
Pozdrav svima [kiss]
pozdrav Goranka
Premješteno iz teme: Što smo danas tržili ?
Prodao 20% HT………
Trebalo mi za mog Ljubimca—-JDPL…… [smiley]
Ti si toliko puta sebi skočio usta pred cijelom zajednicom da ti ja ne vjerujem da uopće trguješ dionicama
NHF [smiley]
Ti si toliko puta sebi skočio usta pred cijelom zajednicom da ti ja ne vjerujem da uopće trguješ dionicama
NHF [smiley]
[/quote]
Tako ti to vidiš………A ja sam toliko puta skočio pa uskočio da bi se nekima kosa digla na glavi da znaju koliko………. [kiss] [bye] [proud]
NHF [smiley]
[/quote]
Ja mislim da mu nitko ne vjeruje. Ako ima netko da mu vjeruje – nek se javi
Ja osjećam veliku ljubomoru ovdi…….. [tongue]
Samo treba imat nosa… [proud]
prodao si JDPL, kupio HT, pa nakon rasta od 1% prodao HT i kupio JDPL. daj molim te sad reci koliko love si utukao u HT, i kolika ti je zarada na toj količini, ajde junačino (a još si izgubio i dividendu [bye] )