BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Hallo,samo Vas gledam i mislim si………[smiley16]

Seve:

Da. Znam da se ponekad ponašam kao kamikaza… valjda zato jer sam žena.

Ma kolegice, možda kolega Igor još nije upoznao sve čari života u braku, pa mu možda nedostaje iskustva i živaca. Ali sve se da ispraviti. I druge kolege trkeljaju po ovom forumu, zajedno sa mnom ponekad pa ništa. Ali bi meni bilo izuzetno žao da se onemogućava “rijetko žensko čeljade” na ovom forumu. Treba nam ženska perspektiva, koliko god ste u manjini.
P.S. Zar je danas okrenulo na jugo…

Zakon mora biti jednak za sve ili nije zakon, nego anarhija. Sto ce slijedece biti, bacati ce se bombe u dvorista. Ja sam za jednak kriterij prema svakome. Ili smo jednaki ili nismo – treceg nema.

Seve:

Da. Znam da se ponekad ponašam kao kamikaza… valjda zato jer sam žena.

Ma kolegice, možda kolega Igor još nije upoznao sve čari života u braku, pa mu možda nedostaje iskustva i živaca. Ali sve se da ispraviti. I druge kolege trkeljaju po ovom forumu, zajedno sa mnom ponekad pa ništa. Ali bi meni bilo izuzetno žao da se onemogućava “rijetko žensko čeljade” na ovom forumu. Treba nam ženska perspektiva, koliko god ste u manjini.
P.S. Zar je danas okrenulo na jugo…

Ja sam na stani Igora. Igore ne zeni se ako boga znas!!!!!

Jel ti vidis da se mozes unesreciti da citav zivot ako se zahabes pa ozenis ovakvu poput nase drage Seve.

Ja bi radje da me onaj indijanac skalpira, zivog muci na stupu za mucenje i na kraju da me zakopa u mravinjak.

To bih podnio

Neuspjeh je najbolji lijek za umišljene i prepotentne

Iako citam ove postove vec duze vrijeme,mislim da sve sto gosp.Igor -web urednik izbrise je u redu.Po mome misljenju bi jos bilo postova izbrisano.

Par ljudi pise dosta kvalitetno i za to im ja skidam kapu,a ostalo neargumentirano pisu bez da ima ikakve veze o trzistu kapitala i navode druge na krivi put ulaganja.

A vi gospodice “Seve” ne ponasate se kao jedna dama,vec kao osoba koja nema strpljenja za ovaj posao koji radite.Malo se preispitajte i pokusajte smiriti svoje zivce koje na druge djeluju negativno.

Tomislav, kaj veliš, ovdje postaje sve zanimljivije, pogotovo ak se ove dvije dame počnu prepucavati.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Zakon mora biti jednak za sve ili nije zakon, nego anarhija. Sto ce slijedece biti, bacati ce se bombe u dvorista. Ja sam za jednak kriterij prema svakome. Ili smo jednaki ili nismo – treceg nema.

Dodao bi i da informacije moraju biti dostupne svima u isto vrijeme, u protivnom burza nije više burza nego klaonica.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Klaonica je odavno,samo nam je teško priznati [smiley10]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Bas je dosadno na forumu bez gtomislava.[smiley1]

Olovka pise srcem

pozdrav
možete li se vi logirati na stranici , http://www.to-one.com , za besplatnu ta

Evo od mene jedan vic, nakon dosta vremena izbivanja.

Prvi školski dan u jednoj americkoj srednjoj školi.
Učiteljica predstavlja novog učenika Šakira Suzukija iz Japana.
Počinje sat i nastavnica ispituje:

– “Sada cemo vidjeti koliko poznajete americku povijest. Tko je rekao “Slobodu ili smrt.”? Odjednom tišina i samo

Suzuki digne ruku:
– “Patrick Henry godine 1775. u Philadelphii.”

– “Vrlo dobro Suzuki. A tko je rekao: “Država je narod i kao takva ne smije nikada umrijeti?”

Suzuki ustane:
– “Abraham Lincoln, 1863 u Washingtonu.”

Nastavnica strogo pogleda učenike pa reče:
– “Sramite se. Suzuki je Japanac pa poznaje američku povijest bolje od Vas.”

Tihi glas iz kraja razreda:
– “Jeb**e se, posrani Japanci”

– “Ko je to rekao?”, vikne učiteljica.

Suzuki digne ruku i rece:
– “General MacArthur, 1942 u Guadalcanalu, i Lee Iacocca 1982 na skupštini dionicara Chryslera, Detroit.”

Razred je u tišini samo se iz pozadine cuje:
– “Puši k****!”

Učiteljica sva izvan sebe:
– “Sad je kraj. Tko je to rekao?”

Suzuki:
– “Bill Clinton Monici Levinsky, Oval Office, 1997 u Washingtonu.”

Drugi učenik se prodere:
– “Suzuki je sranje!”

Suzuki:
– “Valentino Rossi u Rio de Janeiru na moto Grand-Prix Brazila 2002.”

Razred pada u histeriju, uciteljica u nesvijest a na vrata ulazi ravnatelj škole:
– “U pi*** ma***inu, još nikad nisam vidio takav kaos.”

Suzuki
– “Premijer Hrvatske ministru financija prilikom predstavljanja državnog proracuna, Zagreb 2003.”
[smiley2][smiley2][smiley2]

[b]If you work for a living whay do you kill your self working ??[/b]

nastavak vica…

ude ravnatelj u razred i kaze: “suti, tebe nitko nije nista pitao!!!”
uciteljica nije primjetila da je ravnatelj potiho usao u razred pa zapita: “tko je to rekao?”

a mali japanac odgovori: ” hrvatski premijer ivo sanader, sjednica vlade u sisku, 2006.

vjeruj mi, isplati se cekati, pa makar cekali i godinama...

[smiley2][smiley2] bravo…[smiley2][smiley2][smiley2]
nego recite vi meni gdje bih mogao pronaci fin. izvjesce kvarner banke….
hvala

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

New Report

Close