Premješteno iz teme: KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)
Ne znam što se ovdje događa. Moje postove redovito brišu kada upozoravam na ‘čudne’ aktivnosti na ovoj temi a te drukeraške stvari ostave.
Još ću pomisliti da je orkestrirano uništavanje ove teme sponzorirano od strane Poslovnog.
Kao da je ovog foruma jedina svrha drukeraštvo. Ozbiljno razmišljam da prestanem pisati na ovom forumu. Ima i drugih foruma.
Premješteno iz teme: KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)
Još ću pomisliti da je orkestrirano uništavanje ove teme sponzorirano od strane Poslovnog.
Kao da je ovog foruma jedina svrha drukeraštvo. Ozbiljno razmišljam da prestanem pisati na ovom forumu. Ima i drugih foruma.
Ne znam zašto se uzrujavate kolega Linx. Cijeli Forum ionako ne odiše nekom pameću pa ni KODT više nije izuzetak.
Ovim i ovakvim piskaranjem barem dionica dobija malo na likvidnosti (valjda!?!). Najgore za dionicu da je u "bedacima".
Ništa se ja ne uzrujavam – jedino se ljutim kada netko obriše moj post (a ono što bi trebalo izbrisati ne obriše – zapravo i nije toliko da se ljutim koliko sažaljevam bijedu ovog foruma, u što se pretvorio i kako sramoti matični poslovni list)
Ovim i ovakvim piskaranjem barem dionica dobija malo na likvidnosti (valjda!?!). Najgore za dionicu da je u "bedacima".
– dok su na ovoj temi pisali i drukali kvazi stručnjaci dionica je došla u veliku nelikvidnost i trgovanje u 13:00 sati.
– zbilja nije u redu od gospon Lynxa što vrijeđa ostale forumaše nazivajući ih bijedom ovog foruma.
– ja se nikada nisam bunila kada Poslovni obriše moj post, jer to im je posao.
– možda ja i nisam toliko pametna jer mi IQ nije preko 80.
– ali naučite se na suživot i bar malo demokracije.
– ja nikoga ne vrijeđam, i pišem ono što znam.
– mene zbilja ne zanima što je to transformator.
– mene zanima burza i dionice na kojima se može zaraditi lova.
– ja ne kupujem dionicu zato što sam se zaljubila u dionicu ili transformator.
– mene dionica zanima zbog mogućnosti zarade na istoj.
– jeste li primjetili od kada pišem na ovoj temi da je likvidnost povećana 10 puta.
– jeste li primjetili kako se je ostvario moj target od 1.200kn .
– mene ne trebate poštivati, ali poštujte kapital koji vam ulazi u ovu dionicu.
– poštujte one koji znaju, i koji su zaradili veliku lovu na ovoj burzi.
– I love this game.
Pozdrav !
Ozbiljno razmišljam da prestanem pisati na ovom forumu. Ima i drugih foruma.
E moj Pinokio, u laži su kratke noge.
– vi ne da razmišljte,
– vi već odavno pišete na nekom dugom forumu.
– postali ste miljenik jednga tajkuna.
– a možda se rodila ljubav, tko će ga znati.
– a ja ne smijem ni ime toga tipa spomenuti,
– zaštićen je zakonom o demokraciji,
– ali kada pišem o njemu ja ga nazivam osoba xy.
– nego nešto me zanima,
– a vi ste s njime dosta bliski.
– kojom magijom je nestao iz one super investicije zvane Đakovština.
– I love this game.
Pozdrav !
Drugi forum se zove mojnovac.net . To je jedini pravi drugi forum kojega ja znam.
Pozdrav društvo ! Na ovoj temi do danas obitavali su investitori, koje ste svrstali u
granične slučajeve , blage mentalne retardacije …….Pa, kakva je to gužva danas?!
gospođo Miami.
– ovi investitori sa KODT su tu otvorili rezervnu temu.
– tamo je neka gužva i dolazi do zagušenja same teme.
– I love this game.
Pozdrav !
jedino se ljutim kada netko obriše moj post.
– pribajte pisati malo kvalitetnije postove u kojima nećete nikoga vrijeđati.
– I love this game.
Pozdrav !
Drugi forum se zove mojnovac.net . To je jedini pravi drugi forum kojega ja znam.
a imaš i na fejsu danas sam vidio netko je napravio stranico pod imenom Investitors 😀
ne kužim zašto ivani dajete tjedinice na neutralne postove, nije mi jasno, svatko se danas naziva investitorom 😀
HRT – NOVA – RTL ….u nadmetanju za gledanost poslije 20.00 sati….
Čarobni kadrovi povijesne britanske serije , uz savršenu kostimografiju i karakterizaciju likova koja
se zavlači emocijama ispod kože u brzocirkulirajućem galopu…. Ponos i predrasude…neprocjenjivo….
Niko GALIĆ…izlazi iz Nadzornog odbora B R Z O !!! Protekcija i kardinalna pogreška supružnika….
/ zar nije bilo korektnije reći: Hvala, neću ! /. Martina, Martina…..šupi ga malo , ako te ne sluša!