Premješteno iz teme: KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)
Stvarno svakakvi provokatori pišu po ovom forumu. Ovo samo govori da mnogi čekaju da cijena padne, no dan izlaska FI za 2010 sve je bliži. A svi smo svjesni što će se onda dogoditi. Kolega, nemojte predugo čekati jer će vlak otići bez vas.
[/quote]
Biće plača kroz par dana kad izađe izvješće.
[/quote]
A tek kad Validus ode na 0 kuna – ne brinite vi za KODT izvješće.
[/quote]
Šmrkljiću, mod. mi je tijekom noći maknuo moja 2 posta ovdje napisana, u kojima sam objasnio da je rečenica:" Biće plača kroz par dana kad izađe izvješće" copy- paste kolege edemajke, koji to piše na drugim temama. Samo sam mu vratio, na temi gdje on druka za up, da vidi kako je to kada neko druka za down bez argumenata.
Isto tako, to sam i objasnio kolegici ivani7 i nadodao da pojma nemam o ovoj dionici, te istu ne posjedujem. Kakvo će biti izvješće, nemam pojma, niti me zanima.
[/quote]
imaš višak vremena momak?
Premješteno iz teme: KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)
Da, primijetio sam da je ekipa odjednom preselila ovamo…
Ja mislim da se ‘ne zna’ kad je a ove cirkuse gore najbolje ignoriraj kao i ja. Ne želim se petljati u cikusarije koje su zavladale ovom temom.
– normalno da se zna kada izlazi izvješće.
– a neki i znaju što će u njemu pisati.
– tako vam je uvijek bilo neki znaju a neki ne znaju.
– to znanje vam je ipak najvažnije kod invesiranja.
– ako ne znate tada vam je ipak najbolje trgovati po LORISOVU POUČKU.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Čemu ovaj cirkus? Lijepo sam pitao zna li netko kad je izvješće? Ako ne misliš pristojno odgovorit, ne moraš ni odgovarati.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Zašte ne pišete kao delux ili kao ivana7 ? Zar još vjerujete da ima onih koji vjeruju u dva avatara ?
ali dobro, vratimo se na temu i molim vas ivana7 ( sedmi nick ) da napištete kada izvješće izlazi i što okvirno piše, a kako vas nebi svi smatrali običnim laprdalom .
Zar ste zapeli u KODT-u ?
Zna netko kad izlazi izvješće?
– I love this game.
Pozdrav !
Kolegice Ivana moram primjetiti da Vi niste pouzdana osoba koju treba pratiti.
Evo sad je u điru KODT s razlogom da se iskrcate. Pa ovo FOND prodaje i prodavat će i dalje. A ima preko 7500kom za skratiti. Dakle ima tu igre još duže vrijeme.
Činjenica jest da je KODT na preko 2,1 book-a što ga čini preskupim.
Bila je i LKPC na 1800-1900kn pa kad sam pisao da će to u ponor nitko nije vjerovao, a sve preko 2 Booka kad-tad se uruši kao kula od karata.
Ljudi ne nasjedajte na navlačanje kolegice Ivane, jer dobro znamo koliko je kupovala INGRE po 21kn i koliko je kupila Varteksa po 17kn,a nitko to ne želi da kupuje.
Koleginice, Vama uistinu nema pomoći jer sve 3 navedene dionice su osuđene na veći pad!
[bye]
Šta nisi ti prije par dana pisao o ingri na 22 pa poslje toga kao nožem kroz putar na 60?
Aj ljepo sam stavi link da ti ga ja ne tražim.
Šta nisi ti prije par dana pisao o ingri na 22 pa poslje toga kao nožem kroz putar na 60?
Aj ljepo sam stavi link da ti ga ja ne tražim.
Kolega, ja sam TRADER! Evo primjer je jedan DDJH, ja sam zaradio 1000kn na padu,a Vi?
A nemam niti 1 kom DDJH.
Znači hoćeš reć da pojma nemaš ali svojim bezveznim komentarima hoćeš zajebat nekog?
Zaradio si na padu? Isto tako si mogao ne kupit uopće DDJH tj. kupit ga na dnu i čekat neki dnevni odbijanac pa platit jednu proviziju manje.
Nego što ćeš si kupit za hiljadarku?
Pozdrav društvo ! Na ovoj temi do danas obitavali su investitori, koje ste svrstali u
granične slučajeve , blage mentalne retardacije …….Pa, kakva je to gužva danas?!
Stvarno svakakvi provokatori pišu po ovom forumu. Ovo samo govori da mnogi čekaju da cijena padne, no dan izlaska FI za 2010 sve je bliži. A svi smo svjesni što će se onda dogoditi. Kolega, nemojte predugo čekati jer će vlak otići bez vas.
[/quote]
Biće plača kroz par dana kad izađe izvješće.
[/quote]
A tek kad Validus ode na 0 kuna – ne brinite vi za KODT izvješće.
[/quote]
Šmrkljiću, mod. mi je tijekom noći maknuo moja 2 posta ovdje napisana, u kojima sam objasnio da je rečenica:" Biće plača kroz par dana kad izađe izvješće" copy- paste kolege edemajke, koji to piše na drugim temama. Samo sam mu vratio, na temi gdje on druka za up, da vidi kako je to kada neko druka za down bez argumenata.
Isto tako, to sam i objasnio kolegici ivani7 i nadodao da pojma nemam o ovoj dionici, te istu ne posjedujem. Kakvo će biti izvješće, nemam pojma, niti me zanima.