Premješteno iz teme: BLJE (Belje d.d.)
znači radničke dolaze na burzu…..koliko ih ima?
Iss,sorry kaj sam neugodan, ali molim te odi trollay negdje drugdje..
[/quote]
trollay!? to je neka strana riječ? možete li je prevest..hvala unaprijed
[/quote]
[/quote]
Da, na Vašu žalost, strana je riječ, pogledati u oxfordski riječnik, izvedenica je imenice troll, ali ako imate slikovni riječnik, još bolje, sve Vam je jako lijepo nacrtano. Nema na čemu,i idrugi put.
[/quote]
[/quote]
Da, na Vašu žalost, strana je riječ, pogledati u oxfordski riječnik, izvedenica je imenice troll, ali ako imate slikovni riječnik, još bolje, sve Vam je jako lijepo nacrtano. Nema na čemu,i idrugi put.
[/quote]
Dakle, posjedujem rječnik (a ne riječnik) koji ste preporučili pa Vas molim da mi kažete na kojoj to strani ima bilješka o riječi ‘trollay’ odnosno takvoj izvedenici riječi troll (znam da je pitanje zločesto, ali eto umirem od smijeha)?
Ne ulazeći u motive korisnice koju ste KAO uhvatili na red, čini mi se da ili ja imam neko staro izdanje ili ste Vi lingvistički revolucionar ili samo (a to mi je jako vjerovatno) lupate tolike gluposti praveći se pametan da je to za ne vjerovati.
Hvala lijepa (pogotovo na lošim ocjenama) i drugi put…
trollaj dolazi od riječi trolejbus, što znači idi i vozi se u trolejbusu.
u prenesenom značenju, štedi energiju, jer su trolejbusi na struju.
pod drugim značenjima kaze da pogledam gospodara prstenova.jer kad nije bilo struje kola su vukli trolovi.odatle i dolazi rijec trolejbus.
tako piše u mom oksfordnjaku.str 625, Kršćanska sadašnjost, Zagreb, 2005.
Evo ja sutra odlazim u šumu ispalit negativnu energiju ,jer bih več odavno izludija ovdi ,a i Josipovič je nešta pričao o tome…. [wink]
Priljev sredstava u državni proračun je izrazito pozitivniji nego u 2010. i 2009..
Trend je započet ukidanjem kriznog poreza, nastavljen zbog utjecaja ine, ali i stranog kapitala koji se želi pozicionirati prije završetka krize i pregovora RH. Više je slobodnijeg kapitala, ljudi više ulažu…….. Stvara se jak zamah koji pogoduje domaćim firmama…..
Evo jedan životni način za rješavanje problemčića kako naplatiti dugove.
Samo ne znam tko bi se iz državne uprave ponudio, a da nije izrauban/a.
http://danas.net.hr/novac/page/2011/01/27/0553006.html?pos=n1
TREBATE POSAO BEZ PLAĆE ?
Sa Zavoda u roblje: Poslali ga raditi u firmu koja ne plaća radnike !
http://www.ipress.hr/gradovi-i-opcine/pula/sa-zavoda-u-roblje-poslali-ga-raditi-u-firmu-koja-ne-placa-radnike-12655.html
Lijepa naša domovina,
o junačka, zemljo mila……
Uz "sto je, sto me gledate", imamo i "sto vas briga"…
Premješteno iz teme: LKPC (Luka Ploče d.d.)
———————————————————————————————————-
Ako se malo prelista samo današnji postovi na ovoj temi može se samo redom nabrajati.
LIDL, DOKO, DORMIO, JEFF, poznati matematičar s KODT-R-A HAIRIJA, agnostik, koboll
ispricavam se i svim drugim vrsnim poznavaocima materije na LKPC koje sam zaboravio
svi su prognozirali redom..LKPC blokada na otvaranju negativna..
pad prema 800,00
dokraja dana na 1300,00
što im je zajedničko!
SVI ALI SVI DO JEDNOGA SU FULALI! i to što bi se reklo "CEO FUDBAL"
toliko žući, jala, ljubomore, zavisti, neznanja, srdžbe, ljutnje, ogorčenosti, razočaranja u tim postovima da to nema nigdje.
Svi dotični tvrde da LKPC nemaju, niti ih zanima ..no pored dana u kojem je bilo preko 50 mil kn redovnog prometa oni su veliku većinu proveli na onome što ih ne zanima.
Da bi riječ rekao da su još i pogodili?!?! Ali njima je jedno zajedničko..DA SU APSOLUTNO SVI FULALI!
Fulali su otvaranje…fulali su zatvaranje..fulali su trgovinu između.
Ne znam za druge ali ti momci po meni imaju sve veći kredibilitet svojim pisanjem.
Evo npr. Ja vidim HDEL pada…nije mi drago da pada kao ni za jednu drugu dionicu , no jel dolazim tamo pametovati?! naslađivati se i davati katastrofičarske LAŽNE prije svega izjave.
Prije svega te ljude može biti sram, jel ovdje žele ljudima zlo i loše, te se još i naslađuju čim se udari dionicom po bidu, no ipak vjerujem da bi više trebalo biti sram njihove roditelje koji su odgojili ljude kojima je najveća sreća…tuđa možebitna nesreća.
No sve se vraća sve se plaća..a njima se svakodnevno vraća po minusima koje ostvaruju.
Pored toga niti jedan od dotičnih nickova b(arem se ja ne mogu sjetiti) ne piše o ijednoj dionici afirmativno, tj. o svojim miljenicama i o ulaganjima.
Postavlja se pitanje.. da li su oni izgubili sve novce već na burzi pa kako bi se mogli pogledati u ogledalo nadaju se i propasti drugih?!
Eto volio bi barem naći jednog od tih korisnika koji piše kvalitetno na ijednoj dionici na ovom forumu…no ja nisam uspio naći…
Uglavnom bili vi meni jalni ljubomorni, zavidni, ljuti, ogorčeni, razočarani ostajte vi meni dobro za vikend i puno dulje… nadam se da zarađujete na burzi, vučete pametne i kvalitetne poteze no ukoliko radite to, čemu se bavite drugima , tuđim ulaganjima, tuđim profitima gubitcima.
Pozdrav svima navednima, a posebnom MATEMATIČARU HAIRIJI (koji je na ignore pa ne vidim postove), no ukoliko treba pomoć oko izračuna koliko je:
60,00 kn od 1200,00 u postocima slobodno neka se javi na pp.
mali hint: imate na moje dionice rezultat!!
ZLATNI DEČKO /šmrkavac/, zadužen za konceptualizacijua novih investicijskih iluzija /šmrk-šmrk/.