System draga, ne mogu otvoriti tvoju poruku već sat vremena …..ne znam razlog
šta je takva gužva ovdje?
http://www.hrt.hr/index.php?id=48&tx_ttnews%5Btt_news%5D=102432&tx_ttnews%5BbackPid%5D=38&cHash=ebb0310f58
"Sve je dalji datum ulaska Hrvatske u EU"
Koliko je to dobro, mislim na poreze koje oni imaju u trgovanju , a opet novi investitori..?
Evo baš se vračam iz švicarske zanimljivo frank bi mogao skočit na 6kn a i interesantna mi je dionica Nestle ca 54f…… [rolleyes]
Premješteno iz teme: JDPL (Jadroplov d.d.)
Kolega media koji vam je target
Ne interesira me trenutno dionica JDPL.
Nemam targeta!
A s privatizaciom si DOSADAN!
Premješteno iz teme: JDPL (Jadroplov d.d.)
Evo medijina privatna poruka koju mi je poslao pa vi ocijenite jeli ga interesira JDPL….
korisnik od: 02.10.2008.
Re: Re: Re: Re: Re: Naslov poruke…
Dobro je da si ukipan i oni kojima si javio ipak netko mora i pordavati kad se bude trebalo kupovat! Ajde živio mi i svako dobro!
Evo i druga o targetu………
media | profil
Re: Re: Re: Re: Re: Naslov poruke…
da sa 100 kuna na gore…
A evo i treća kako će on znat prvi kad će privatizacija……..
media | profil
Re: Re: Re: Naslov poruke…
drži se i stoj dobro….kad bude privatizacija već ti bum javil
Toliko o tome da sam dosadan i da ga neinteresira……..
Molim moderatora da nebriše ovu poruku…
lp
Kako Ivano druka ili ima povlaštene informacije!
Pa ja imam povlaštene info ali od svog mozga za razliku od nekih koji to negiraju….. [smiley]
A evo javila mi je i tetka da je danas kupila 200 kom JDPL……..
Pa dobrodošla draga Tete………
Kada šaljem zahtjev za uključenje eRačuna u SKDD, da li potpis treba biti ovjeren kod javnog bilježnika?
Čuo sam da treba, na njihovoj stranici ne piše, a na mail ne odgovaraju…
Premješteno iz teme: INGR (Ingra d.d.)
Kolega fotije ukoliko imate imalo savjesti ne pišite jer je vidljivo koji ste znalac na VLDS. LJudi ne slušajte ga.
Premješteno iz teme: INGR (Ingra d.d.)
Kolega fotije ukoliko imate imalo savjesti ne pišite jer je vidljivo koji ste znalac na VLDS. LJudi ne slušajte ga.
Pa ja ni ne pišem da bi me neko slušao… pišem i iznosim ono šta mislim. Za sekte i sledbenike istih otvori poseban topic drugar…
Ja i dalje tvrdim da bankrot na Validusu nije izbegnut i da postoji i dalje verovatnoća da se isti odigra. To šta je tehnički skršenu i preprodatu akciju neko sa par sto hiljada dinara malo uzdigo da zatrejda celu stvar i zaradi koji dinar, ne znači da će tamo, kako kaže drug lopina, da poteče med i mleko…
I da su me neki od vas poslušali ne bi možda gubili vreme na skoro bankrotisanim i lošim pričama poput ove, već bi kusali skorup i pavlaku kao na IGH i ostalim gradjevincima. Jedno je trejd, a drugo vrednost, to ne mora uvek da ima mnogo veze jedno s drugim, a da zarada bude berićetna i bogata.