BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: ADPL (AD Plastik d.d.)

kolega DELUX jer nam bio ugodan razgovor nesto prije Bozica 🙂

da bi rijec rekao…
Nego kaš platit cevape [lol] [tongue]

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

stvarno sam smrad kaj je je!

makar umro ovaj tjedan jebi me ako necu, evo nadem vremena pa makar mi dali nogu!

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

stvarno sam smrad kaj je je!

makar umro ovaj tjedan jebi me ako necu, evo nadem vremena pa makar mi dali nogu!

ma nije bed, kad uhvatis vremena javi se, nemora ovaj tjedan, pa da popijemo pivce [thumbsup]

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Premješteno iz teme: KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Tako si kupio i FAZ na 13,50$ samo si to javno obznanio a ovo nisi nigdje koliko se ja sjećam, glumiš virtualca.

– još ste mi samo vi nedostajali na ovoj temi.
– zar nemate nimalo srama ?????
– zar ste zaboravili što ste tu pisali prije par dana.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]
Kako te nije sram prije pet dana si govorila da ide na 900 sada tu pametuješ, ajd krpu u ruke i budi korisna ovo ionako nije za tebe.

Lijep pozdrav sindikalnoj organizaciji kako predsjedniku tako i svim članovima.

Premješteno iz teme: KODT (Končar-Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Kako te nije sram prije pet dana si govorila da ide na 900 sada tu pametuješ, ajd krpu u ruke i budi korisna ovo ionako nije za tebe.

– postajte taj post, ali cijeli, i nemojte kao zadnji put prepravljati citat.
– i kako možete vidjeti što pišem kada ste me i vi stavili na ignore.
– baš me zanima, možete i na p.p.
– je li vam još dižem tlak ???

– I love this game.
Pozdrav !

– postajte taj post, ali cijeli, i nemojte kao zadnji put prepravljti citat.
– i kako možete vidjeti što pišem kada ste me i vi stavili na ignore.
– baš me zanima, možete i na p.p.
– je li vam još dižem tlak ???

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]
Govorila si prodaje to jedan fond nebude to još dugo gore.
p.s još bi trebao tražiti tvoje budalaštine.

Premješteno iz teme: LKPC (Luka Ploče d.d.)

Nije mi jasno tko sada kupuje po 1600 a u drugom krugu će biti od 1000-1100, tko je tu lud.

Ja Vas jos jednom molim da mi prestanete slati zahtjev za prijateljstvom!!!!
Shvatite necu prihvatiti vaše me riječi , pisanje, neznanje koje prosipate stvarno ne zanima.

Vama puno toga nije jasno i zato ste prodali KODT po 1050,00 ..tako Vam i ovdje nece biti puno toga jasno.
Vama objašnjavati nema smisla , a kad vi shvatite biti ce vam vjerovatno po tko zna koji puta kasno, pa ćete opet prosipati jal i ljubomoru.

Lijep pozdrav.

++Računanje matematičara Hairije: 60 / 1200 * 100 = 2 % ; 1050 - 30 % = 700 ....niz će se nastaviti novim pothvatima!!!

Nije mi jasno tko sada kupuje po 1600 a u drugom krugu će biti od 1000-1100, tko je tu lud.

Shvatite necu prihvatiti vaše me riječi , pisanje, neznanje koje prosipate stvarno ne zanima.

Vama puno toga nije jasno i zato ste prodali KODT po 1050,00 ..tako Vam i ovdje nece biti puno toga jasno.
Vama objašnjavati nema smisla , a kad vi shvatite biti ce vam vjerovatno po tko zna koji puta kasno, pa ćete opet prosipati jal i ljubomoru.

Lijep pozdrav.

[/quote]
Ja sam KODT prodao na 1098, kupio po 1050 i isti dan ga istrejdao, nemojte biti nervozni, niste trebali slušati vođu sindikata i sada ne bi trpili gubitke u drugom krugu vam LKPC ide po 1000-1100 toliko su ponudili MF, ljutili se vi ili ne ali tako vam je to.

Lijep pozdrav.

[/quote]
Ja sam KODT prodao na 1098, kupio po 1050 i isti dan ga istrejdao, nemojte biti nervozni, niste trebali slušati vođu sindikata i sada ne bi trpili gubitke u drugom krugu vam LKPC ide po 1000-1100 toliko su ponudili MF, ljutili se vi ili ne ali tako vam je to.
[/quote]

Nisam Vam ja član sindikata….Radim u privatnom sektoru i nisam sindikalni član. [lol]
A ukoliko ste vi opterećeni zavjerama urotama i nekakvim sindikatima žao mi je ali za Vas su onda basne, bajke i prateća beletristika.
Vi znate što nude MF?! pa zar vi imate INSIDE informacije?! ne znam koliko vam je pametno to tu iznositi…
Da bi znali uopce da li ja imam gubitke na LKPC morali bi znati kada sam ju uopce kupovao, ali nema veze kad završi priča s LKPC barem je jasno da će te moći plakati i grliti benkicu
[lol]
Lijep pozdrav ..i kraj razgovora s vama od mene.

p.s. Još jednom molim vas bez zahtjeva za prijateljstvom, pa ne morate biti toliko licemjerni ?!

++Računanje matematičara Hairije: 60 / 1200 * 100 = 2 % ; 1050 - 30 % = 700 ....niz će se nastaviti novim pothvatima!!!

Decki pozdrav svima
odoh na trcanje…

pamet u glavu i ulažite u znanje

ja sam danas svoje odradila a sad idem odmarati živce i ispunjavati križaljke [kiss]

budali je i jedan nick preveliko opterećenje

Jucer sam upoznao jednu zensku osobu po imenu Renata
Vrlo je zanimljivo sto se dalje događalo…
Informacije cete dobijati na kapaljku [tongue]

Da, čita moja žena ovo i kaže koja sretnica srednjovječna Renata. Ovaj delux em što muški izgleda pritom i dobro zarađuje, a sigurno je i mlad, prava prilika za svaku ženu posebno srednjovječnu.

Mislim se, ivana7 mi uvijek ostaje, ona će me bar razumijeti.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

New Report

Close