BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: LKPC (Luka Ploče d.d.)

U svakoj zemlji na svijetu ima nepravde pa tako i u našoj. Mislim da si u mnogo stvari u pravu ali se ne slažem s tolikim pesimizmom. Moramo gledati na budućnost koja će zasigurno biti bolja jer ćemo se i Ti i ja potruditi za to. Ima pojedinaca koji su loši ali ja vjerujem da ima puno više onih boljih koji će prevladati i pokrenuti zemlju i pravom smjeru!

[color=blue][/color]vizionar

Hvala na utjehi!
[thumbsup]

@ivanko007

Dragi moj ivanko iznejeli ste mnogo neistina pa ću vam morati replicirita.

Onaj tko dovlači Hercegovačke tajkune u Ploče i prodaje im firme za male pare je uprvo gospodin Pavlović on je taj koji je prije koji mjesec za male pare prodao Luka Ploče Gradnju Hercagovačkom tajkunu Muciću iako je za tu istu LPG bio zaintereserin i Strabag ali Strabag ne daje provizije za kupnju firmi pa očito nije imao nikakvih šansi to je valjda svakome jasno.
Iznjeli ste krive informacije u svezi propalog dokapa 2007 jer da tada netko pametan u HFP nije bio danas bi vlasnička struktura LKPC bila nepoznata jer Pavlović je bio taj koji je smislio dokap u kome bi se vlasnička struktura izmijenila a većinski vlasnik bi postao netko blizak njemu, u toj igri su vjerovatni bili i barba Luka i Smranader ali netko iz HFP nije to dozvolio i svaka mu čast.
Te 2007 dionice su prodali svi koji su bili bliski Pavloviću kada je vidio da dokap po tome modelu neće proći to se da lako provjeriti.
Kažete da je vlast u Luci i sindikat na ovo ću se samo nasmijati i upitati vas kao je završio gospodin Marević koji je bio predsjednik sindikata i dok je Pavlović diktirao kako će i šta i sindikat govoriti bilo je sve ok, kada se gospodin Marević pobunio ekspresno je letio u Metković za kaznu smijenjen je iz nadzbornog odbora oduzeto mu je vozilo a u Metkoviću je bio zadužen čovjek koji je pratio dali gospodin Marević dolazi na posao tačno i tačno odlazi sa posla tražila se samo mrvica da mu se da otkaz ne znam kao je ta priča završila na kraju ali Marevića više nema nigdi.
Sjetite se NGB (neretvanske gospodarske banke) i tko je uništio tu banku, tko je doveo Novalića u Ploče, Pavlović je bio taj, trojica tadašnjih direktora (Ćavar, Sršen, Kostanić) čim su vidjeli šta se radi dali su otkaze jer je bilo jasno da banka neće dugo i to se u konačnici i dogodilo banka je bila gotova u roku pola godine a gospođa koja ju je uništila jer ju je Pavlović postavio za diriktora ponovno vraćena u Luku za diriktoricu financija hahahahaha.
U Luci Ploče najmanje radi ljudi iz Ploča pa valjda to znate, cije Hercegovina je zaposlena u Luci a naši dečki sjede na zavodu a tko to dovlači te Hercegovce u Luku, možda ja, možda vi?.
Luka je školovala razred učenika rukovaoca lučkom mehanizacijom i dečki su odradili praksu u luci, znate koliko ih je zaposleno niti jedan a u međuvremenu je primjeno 15 dizaličara i to svi iz Hercegovine i još im je Luka platila tečaj za dizaličara.
Ima toga još puno ali eto toga sam se sjetio u ovih par minuta.

Zanimljivo…bolje da je Gradnju kupio STRABAG a ne "Hercegovački tajkun" ??…malo te puca ksenofobija prijatelju…pa Hrvatsku i jesu pokupovali Talijani (ZABA),Austrijanci (Raiff. , Hypo),Njemci (HT),Židovi (Pliva),Mađari (INA)….no najlakše je "okačiti zvono" na "Hercegovca tajkuna"….jadno…

Barba&

Vasi su se malo previse poistovjetili sa onom…" KAKO CU JOJ REC DA VARIN"!!! [lol]

Hercegovci hoce raditi i hercegovci su u dobroj mjeri doprinjeli razvoju Luke….. Nisu ONI tu od jucer!!! [bye]

Uostalom ovakva razina promisljanja je najbolji pokazatelj mentaliteta tog dijela dalmacije… Tu je problem… I jos nesto..

– Mucic je blazeni kakav je recimo VAS MILOSEVIC i TONKA!!!! Tu bi uskok trebao pomoc FBI-a [wink]

NOĆ je NAJMRACNIJA pred SVITANJE!!!!!!!!!!!!!!!

Zanimljivo…bolje da je Gradnju kupio STRABAG a ne "Hercegovački tajkun" ??…malo te puca ksenofobija prijatelju…pa Hrvatsku i jesu pokupovali Talijani (ZABA),Austrijanci (Raiff. , Hypo),Njemci (HT),Židovi (Pliva),Mađari (INA)….no najlakše je "okačiti zvono" na "Hercegovca tajkuna"….jadno…

Nisam ja ksenofobičan kolega grdno se varate, Strabag je dao puno bolju ponudu to je ono što mene puca ali mu nije prošla.

Barba&

Vasi su se malo previse poistovjetili sa onom…" KAKO CU JOJ REC DA VARIN"!!! [lol]

Hercegovci hoce raditi i hercegovci su u dobroj mjeri doprinjeli razvoju Luke….. Nisu ONI tu od jucer!!! [bye]

Uostalom ovakva razina promisljanja je najbolji pokazatelj mentaliteta tog dijela dalmacije… Tu je problem… I jos nesto..

– Mucic je blazeni kakav je recimo VAS MILOSEVIC i TONKA!!!! Tu bi uskok trebao pomoc FBI-a [wink]

Pa taj Milošević i je doveo Pavlovića na vlas a ovaj mu takvome dao da bude direktor, pred stotinu ljudi je taj Milošević ošamario Antu Jelčića tadašnjeg direktora i potrejao ga, o Tonki neću opće pisati jer nije vrijedna spomena istrument u rukama Pavlovića.
Ova konstatacija da Hercegovci oće raditi stoji ali oće raditi i domaće stanovništvo ali ne može, nitko nema ništa protiv Hercegovaca koji tu žive ali zaraditi plaću u Luci a potrošiti je u Ljubuškom i Čapljini je malo smiješno morate priznati, dok ljudi koji tu žive stoje na zavodu.

Mucic ne da nije blazeni već naprosto lako je dok te prate banke, kad prestanu pratiti banke vidjet ćete samo otpuštanja ljudi i raspad sistema.Stoga kolega ne pišite što ne znate.
Nezamislivo je da isti takav Mucic gradit na kreditima hotel pokraj Splita u Dugopolju, a s druge strane radnike šalje na prisilne godišnje odmore. Nemam ništa protiv Hercegovaca, al Mucic i ekipa nek ostane s one strane granice, pogotovo u okolici Splita takve ne trebamo niti želimo.

Top rast u 2011.g. - TEP, ZVCV, HRDH, HDEL, VDKT, IPKK, ....

Jucer sam upoznao jednu zensku osobu po imenu Renata
Vrlo je zanimljivo sto se dalje događalo…
Informacije cete dobijati na kapaljku [tongue]

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Kolega, a zašto mislite da nas to uopće zanima?

Kolega, a zašto mislite da nas to uopće zanima?
[/quote]
A zasto se vi uopce javljate..
Pa ja se nisam obratio vama nego opcenito…

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

i?
ko je ta Renči?

radi u nekoj firmi s burze pa ti je rekla nešto važno????

neka iz LKPC pa je rekla da kod nje ide dokap po 100kn?

"Bog će ga kazniti koliko druka!!" Rato, 2012

New Report

Close