BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo sad baš čitam da je emisiju POSLOVNI KLUB, sada zamjenila emisija SVIJET PROFITA na čelu sa Tončicom Čeljuskom – e hebem te živote, pa ta zna o ekonomiji koliko i ja o utjecaju punog mjeseca na izmjenu menstrualnog ciklusa kod kišne gliste. Sramota od HTV-a , sram vas može biti…… sram….sram.Pa zbog takvih vam više nitko nije ni gledao središnji dnevnik. Pozivam sve kolege na bojkot iste iz poštovanja prema Đuri Tomljenoviću – jednom od posljednih pravih novinara.

Uhljebe na ulicu!!!!!

Tončica je atraktivna…lijepe žene i novac idu skupa…..ako ne zna ekonomiju ? Pa, naučit će je
drugi…

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Evo sad baš čitam da je emisiju POSLOVNI KLUB, sada zamjenila emisija SVIJET PROFITA na čelu sa Tončicom Čeljuskom – e hebem te živote, pa ta zna o ekonomiji koliko i ja o utjecaju punog mjeseca na izmjenu menstrualnog ciklusa kod kišne gliste. Sramota od HTV-a , sram vas može biti…… sram….sram.Pa zbog takvih vam više nitko nije ni gledao središnji dnevnik. Pozivam sve kolege na bojkot iste iz poštovanja prema Đuri Tomljenoviću – jednom od posljednih pravih novinara.

Nikice
Imaš otvorenu temu u svezi tih događaja
"Peticija za povratak poslovnog kluba" ili nešto slično

sijem žito raste grahorica

Jučer infarktna tekma sa Srbima, sada nas čekaju Danci:

http://www.google.hr/url?q=http://www.hrsport.net/vijesti/411065/rukomet-sp-2011/vazniji-je-osvojeni-nego-izgubljeni-bod&sa=U&ei=UQI4TaqfAYeEOr7S3PUK&ved=0CA8QFjAA&usg=AFQjCNHXt2nZb6rZ8dC-DI0sUnqzC2qbLA

Ajmo Hrvati!!!!!!!!!!!!!

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Idemo na malo ozbiljnije teme od dionica….. evo, u pauzi dok pišem….mora se malo
proslaviti i Vincekovo….. oko mene ipak VINORODNI KRAJ- VINOGRADI …..i ostalo što ide uz to…
Zato, pustite malo milijune nek prespavaju vikend – i ŽIVJELI !

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

ja sam ovu temu pozorno citala dok nisam uocila da svi imaju vise promasaja nego pogodaka!
a onda su mi rekli da majmuni navodno pogadjaju bolje od skupo placenih analiticara?
otad pratim majmune [rolleyes]

budali je i jedan nick preveliko opterećenje

ja sam ovu temu pozorno citala dok nisam uocila da svi imaju vise promasaja nego pogodaka!
a onda su mi rekli da majmuni navodno pogadjaju bolje od skupo placenih analiticara?

Ispravna ti je taktika kolegice [thumbsup]

kad već sama neznaš donesti odluku, uvijek je dobro pratiti pametnije!

Frankly my dear, I don't give a damn!

@diverter

Obzirom na kvalitetu ovdašnjih analiza i analizatora,sasvim dovoljno si pročitao da bi ravnopravno sudjelovao u lupanju targeta

[thumbsup]

Odličan komentar.

[/quote]

Stvarno Vas je krenulo [lol] , iskreno sam se nasmijao na ovo.
Evo stotka [thumbsup]

Obey Ferengi Rules of Acquisition

[/quote]

ako nema majmuna i nasrtljivih nosoroga bacam pikado [rolleyes]

budali je i jedan nick preveliko opterećenje

Premješteno iz teme: LKPC (Luka Ploče d.d.)

Smetaju ti nacijonalisti! Očito nisi načistu s pojmovima koji se rabe u svakodnevici. Nacijonalizam je pozitivan a šovinizam je negativan kao pojava! Spominješ blagopokojnog Tuđmana a ne znaš da nije bilo njega ne bi bilo ni lkpc, ni ovoga foruma a ni slobodne nam države Hrvatske. Zato pusti Tuđmana da počiva u zasluženom miru Božjem u hrvatskoj zemlji koju je neizmjerno volio i za koju je živio!

[color=blue][/color]vizionar

Dragi kolega. Zate i sami na koju vrstu naciolaznma sam mislio (jami ga rodjače).Glede Tuđmana spominje ono što je negativno napravio,za pozitivno dosta smo ga nahvalili!

Jedna od najvećih sramota u povijesti hrvatskog pravosuđa bila je puštanje na slobodu sina makarskog tajkuna Marijana Primorca koji je, nepunoljetan, očevim automobilom ubio dvije djevojke, Anu Andrijašević i Katu Erceg. Zločinac je pušten na slobodu jer je bio i ostao sin iz "ugledne porodice".

Mnogi od nas koji imamo djecu pitali smo se, kad smo čuli za presudu, što čekaju Makarani? Ako u nekoj zemlji vlada diktatura bahatih, bogatih i bešćutnih kojima baš ništa sveto nije zašto građani ovog malog mjesta nisu uzeli pravdu u svoje ruke, oko za oko, zub za zub?

Lako je to reći. Kad je čovjek bijedan, obespravljen, ponižen do granice koju jedva da može spoznati, reagira kuknjavom, plačem, zapomaganjem, govorenjem u mikrofon državne teve kako su dvije djevojčice bile "dobre", "vrijedne", "vedre"…Ukratko, robu trebaju godine da bi mu pao mrak na oči.

Kako stvari stoje robovima u ovoj zemlji neće se zamračiti ni za sto godina. Upravo doznajemo da ugledni sin još uglednijeg oca i matere vjerojatno ne šeće tek tako ulicama neke od svjetskih metropola. Njegov je tata Sanaderu poklonio BMW i tako sinu kupio slobodu?

Čovjek ne može, zaista ne može povjerovati svojim očima kad vidi ovakav tekst. Da li je moguće da je Sanader baš toliki monstrum? A jest. I ne samo on. Monstrumi su bili svi oko njega, monstrumi su i ovi koji nama vladaju nakon njega. Na čelu sa Nasmiješenom Gospođom.

Još kad ovoj krvavoj hrvatskoj priči dodamo Čičkovo direktno javljanje u Dnevnik Hrvatske teve u kome nam je priopćio da će HHO zasjedati čitavu noć da bi razmotrio koliko su ugrožena ljudska prava Mirjane Sanader…

Pojma nemam koliko je uopće dobro što nam MORH iz dana u dan servira sve strašnije priče, a kao borci protiv korupcije i "hobotnice" predstavljaju nam se zločinci bez kojih ne bi bilo ni korupcije ni "hobotnice"…

Prestravljena sam svim ovim neočekivanim, tko zna čime izazvanim otkrićima. Sanader je politički mrtav. "Borci za pravnu državu" će možda za godinu, dvije ili deset, po ugledu na Talijane i Srbe, vilu u Kozarčevoj pretvoriti u vrtić, školu, starački dom ili ludnicu. Da nam pokažu kako imaju dobre namjere. Makarani će ovih dana opet dobiti priliku da govore u teve kamere.

Siroti roditelji, rodbina i prijatelji djevojčica Ane Andrijašević i Kate Erceg. Još će jednom umrijeti od tuge.

Zašto nam razbojnici sve ovo otkrivaju? Sigurno ne zato da bi Hrvatsku učinili boljom i pravednijom zemljom. Žele nam skrenuti pažnju sa činjenice da su gangsteri koji prežive rešetanje uvijek gori od pokojnika. Nabrijaniji, opakiji, oprezniji.

Iz sata u sat iz dana u dan do nas stižu sve truliji i smrdljiviji leševi iz naše hrvatske i demokratske prošlosti. Nemojmo se radovati i manipulaciju držati borbom za pravdu i širenje istine. S ekipom koja nam ih otkriva
[angry]

Ja baš mislim suprotno! Ono što su radnici stjecali godinama bi trebalo bar malo pripadati njima a nekim novim kriminalcima kao Jambo , b.Luka,Kutle i sl.Država je ispala najgori gazda i njoj najmanje vjerujem jer je u službi kriminala ,npr: stvoriti 200 bogatih familija…
Šta znači Socijalističko razmišljanje? Prodati za ništa tj dati lošem gospodaru. Pa to je Tuđmanova parola.Što se tiče uprava u poduzečima:što južnije to tužnije tj više divljačkog svojatanja,krađe,korupcije i kriminala.Graniče sa Hercegovinom i Bosnom.Koja kombinacija?Mrak i katastrofa! Pristutan hercegovački mentalitet a svi znamo kuda to vodi!Luka Ploče bi trebala biti trgovački središte tj dati progres prvenstveno BH preko islamskih zemalja a to nikako ne odgovara tamošnjim nacionalistima u južnoj Dalmaciji.Na žalost i ja posjedujem Dionice LKPC i jedva čekam da ih se riješim na 2200kn i zbogom.Nadam se da ču ih u narednih par dana prodati po toj cijeni i zaboraviti trekavicu! [angry]

– Zbilja nam ne treba drugih neprijatelja dok imamo ovakve hrvate !

New Report

Close