BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: Što smo danas tržili ?

@tigriću,
ne brini, znam ja svoj posa.

mos mislit…

sigurno ste odnijeli gace na stapu pa se sada ljutite na Brutalni Kapita.

mozete li pokazati svoj portfelj?

Evo priznajem danas sam uzeo slobodno za šoping burza me nije puno zanimala,a i mljeko poskupilo. [cool]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

Najbolja stvar što su na poslovnom stavili jeste gumb ignoriraj korisnika :)…………

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Što SDA opet komplicira kod pogleda na top10?!

http://www.skdd.hr/portal/f?p=100:52:1444211970037448::NO:RP:P52_CO,P52_SEC_CODE:1,4SKQT3
ak su već stavljali zaštitu, mogli su staviti kombinaciju slova i brojeva …
a sad moram imati digitron kad želim pogledat prvih10 [pray] [smiley]

"Pokušaj je prvi korak ka neuspjehu." Homer Simpson Caveat emptor

Što SDA opet komplicira kod pogleda na top10?!

http://www.skdd.hr/portal/f?p=100:52:1444211970037448::NO:RP:P52_CO,P52_SEC_CODE:1,4SKQT3
ak su već stavljali zaštitu, mogli su staviti kombinaciju slova i brojeva …
a sad moram imati digitron kad želim pogledat prvih10 [pray] [smiley]

bas ga s*ebase;
jedva sam izracunao….
navodno svakakva raja kupuje dionice, pa stoga zele vidjeti jesu li iole matematicki pismeni….
trebali su stavit 20 kviz pitanja…rok za rjesavanje 15 min.

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

zasto mi ne daju da lansiram zvecevo na 300 kn, vec su me izblokirali na 162 kn :-(?

Još jednom pohvala poslovnom što je stavio tipku ignoriraj korisnika…………..

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Šitanje moderatoru.
Ovaj broj gostiju trenutno od 69xxx . Kaj taj broj zapravo predstavlja? Hvala.

RESTORAN – ZRAČNA LUKA – SPLIT !

Zašto nema hrane u kultnom nazivu lokala – RESTORAN- Zračna luka Split?

Županija i Inspekcijske Županijske službe , splitsko-dalmatinske županije i Grada Splita- daju Rješenje o početku rada lokala RESTORANA – cijeloj županiji, a tako je u cijeloj Hrvatskoj po svim županijama, koje nakon toga kontroliraju rad tih istih prostora , tj. ugostiteljskih objekata- lokala.
Osim stolova, stolica, šanka, čistih WC-a, propisane površine skladišta, mininalnog broja zaposlenih,
odgovornih osoba, frižidera i šta ti ja znam svega što restoran mora imati u KATEGORIZACIJI
ugostiteljskih objekata prema važećim Pravilnicima koji , nadam se vrijede , za sve u Republici
Hrvatkoj- Vlasnik dok udovolji propisima počinje raditi.
NO, ODGOVORNIM OSOBAMA ZRAČNE LUKE SPLIT- koji su iznajmili restoran ili su u vlasništvu,
promakla je činjenica – da- do danas nisu nabavili hranu- niti počeli kuhati bilo kakvu hranu
u restoranu- kojeg su otvorili.

Pa, molim da mi odgovore:

1. ZAŠTO U RESTORANU / natpis se vidi iz aviona / NEMA HRANE ? NIČEG …doista ničega!
stavite CAFFE BAR – i gotovo- čemu preseravanje s natpisom restoran?
2. ZAŠTO se kava i piće ne toči prema standardima / sve je razvodnjeno /

3. Otkuda pravo- pa čak i Zračnoj luci Split- da na ovako IZRAVAN NAČIN KRŠI PROPISE
koji vrijede ZA CIJELU REPUBLIKU HRVATSKU.

4, Tko je vlasnik ili zakupac tog FAMOZNOG- RESTORANA BEZ HRANE ?

Hvala na odgovorima.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

ZRAČNA LUKA – ZAGREB

Tko ovdje ubire VRHNJE u ugostiteljskim lokalima , pitam se svaki put- kad me oderu
za piće , kavu ili sl.?

Najgora situacija je u dijelu panoramskog -restorana- koji je odvojen od caffe bara-
gdje se kava dobiva u tragovima u takvoj gorčini nekvalitete i kiselosti , da te peče u želucu
tri dana poslije toga. A sokovi , u najmanjim , majušnim pakiranjima od 150 ml….. to je rekord.

Tamo primjerice , od 10 narudžbi- samo 2 puta dobiješ račun. Budni SOKOLOVI – u zrelim godinama,
konobarskim talentom- DRŽE I KOORDINIRAJU sve što se konzumira !

Isti primjer, prije ukrcavanja- naročito kad se skupe ljudi- nema šanse da ti daju račun… žmuljaža teške kategorije?

Kako je moguće, da se na ovako otvoren način krše propisi, iskorištavaju potrošači i na očigled
najeminentiniji gledatelja- putnika- NIŠTA NE PODUZIMA?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

majami, daj nam malo mira [cry]

KAD NEMA BOOKA, NEMA NI DRUKA!

Evo otvoriču temu prelazak državne granice,npr Bosna,kako posjedujem neke dionice u Bosni ,prvo sam morao pogledat na internetu dali sam na famoznom spisku,i za mene je to još jedan dokaz propusta naših vlasti,nismo mi ratovali na teritoriju Srbije.Mislim da bi se ovakva pitanja trebala što prije riješit,ja ih mogu rješit samo financiski da povučem sredstva iz dotičnih država,međutim interesantna mi je Sarajevska i Banjalučka burza,što neznači da bi u buduče dosta nas mogli izači iz tih krugova,to je moje osobno mišljenje cijenim vaša misljenja… [undecid]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

New Report

Close