BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: LKPC (Luka Ploče d.d.)

lp svim dioničarima lkpc

poseban pozdrav plavom, petini,…

plajboj–splićo –plajboj –splićo

imat ću ove godine 26.rođen dan, tako , da sam još mlada i ja ne pišem glupo,… po forumu i neistine kao ti.
ja još uvjek vjerujem u dokap i to dobar dokap a posle dokapa bit će i tekako zanimljiva ova dionica. dosta stvari će se još ovde raditi i to pozitivnih, tako , da nema straha oko lkpc u ovoj, pa sledećoj godini,….

isto mislim, da sam te pogodila sa tim, da ti nisi plajboj nego splićo, a što je splićo pisao i kako je pisao mi lići na tebe, tako , da sam zakljućila, da ti nisi plajboj nego si splićo, samo imaš sada drugo – ime – splićo,
al dobro što da ti kažem, i ti imaš pravo na ove stvari,samo piši istine i ne neistine, hvala unaprejd.

to je moje osobno mišljenje i nije druk na gore ili dole
lp od mlade dame lize

Premješteno iz teme: LKPC (Luka Ploče d.d.)

Plejboj @
Kolege prepoznaju dobro ulaganje(a LKPC je jedna od tih),netko prije a netko poslije a moderatori također prepoznaju dobro i bezvezno pisanje.

Mislim da i pod ovm nikom neces dugo. [bye]

ali PETINA nemojte tako…gospodin sam kaze za sebe da ima KVALITETNE analize..
hvalite me usta moja kad nitko drugi neće…Još malo pa će za sebe početi govoriti u trećem licu jednine….. :)
[/quote]
Samo da ne bude "ONO"…..

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

http://www.hrportfolio.com/hr/fondovi/fondovi_2_0_0_2/||Mirovinski_fondovi/

sto radi ovaj co dmf? ja sam u az profitu i drago mi je da jesam, az profit neumoljivo raste a ovi stagniraju.

Premješteno iz teme: DKVS (Đakovština d.d.)

Isprika

Na forumu Poslovnog dnevnika u temi DKVS (Đakovština d.d.) član foruma objavio je post u kojem se implicira da Nenad Bakić kupuje dionice tog izdavača i time manipulira cijenom. Iako moderatori foruma kontroliraju postove članova te brišu neprikladne komentare, ispričavamo se g. Bakiću zbog propusta kojim je post objavljen.

who dares, wins

Isprika

Na forumu Poslovnog dnevnika u temi DKVS (Đakovština d.d.) član foruma objavio je post u kojem se implicira da Nenad Bakić kupuje dionice tog izdavača i time manipulira cijenom. Iako moderatori foruma kontroliraju postove članova te brišu neprikladne komentare, ispričavamo se g. Bakiću zbog propusta kojim je post objavljen.

Ovo je isprika od strane poslovnog dnevnika?
Nisam znao da se moraju ispričavati za postove ljudi na forumu…
Takođe iz ovog bi se dalo iščitati da oni provjeravaju sve informacije koje kruže forumom pa da su stoga sve one i istinite što je isto tako glupo za smatrati i dovodi ljude u zabludu…

Neke će dionice vrijditi više od sadašnje cijene. Puno puno više. Donirajte humanitarnoj organizaciji po vašem izboru klikom na ovaj link http://www.thenonprofits.com

http://www.poslovni.hr/ostalo/isprika-168720.aspx
Ma ima tu sad jedno par bezveznjaka takve gluposti pišu da ti mozak stane. Još nikoga nemam na ignore aj demokracija pa tako to ali već jedno trojicu vidim kao ozbiljne kandidate da ih maknem iz vidokruga. Samo čekam jedan dan da otvorim seriju. Da su neki profi drukeri riječ ne bi rekao ipak se o novcu radi ali ovi su debilana totalna. Niti imaju dionice niti znaju o čemu pišu.

who dares, wins

Isprika

Takođe iz ovog bi se dalo iščitati da oni provjeravaju sve informacije koje kruže forumom pa da su stoga sve one i istinite što je isto tako glupo za smatrati i dovodi ljude u zabludu…
[/quote]

Navodno im je prijetio da ce ih tuziti ako se njegovo ime bude pojavljivalo na forumu.

Ja nisam upoznat kako je sa hrvatskim zakonima. U US nemozes tuziti forum, message board i slicno.

Postoji recimo primjer da je netko na yahoo financijskom forumu nazvao CEO-a tvrtke Medifast pedofilom. Isti je tuzio nick ZEEYOURSELF (ciji identitet je jos nepoznat), ali nije tuzio Yahoo inc. kome pripada forum.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Isprika

[/quote]

Navodno im je prijetio da ce ih tuziti ako se njegovo ime bude pojavljivalo na forumu.

Ja nisam upoznat kako je sa hrvatskim zakonima. U US nemozes tuziti forum, message board i slicno.

Postoji recimo primjer da je netko na yahoo financijskom forumu nazvao CEO-a tvrtke Medifast pedofilom. Isti je tuzio nick ZEEYOURSELF (ciji identitet je jos nepoznat), ali nije tuzio Yahoo inc. kome pripada forum.

[/quote]

Pa to je i jedino normalno riješenje. Sad ćemo onemogućit i pisanje po forumima. Krasno. Mislim, ne podržavam da neko lupeta gluposti, ali mislim da na forumu ima svako pravo reći svoj stav bez posljedica (da li mu to ide na ponos ili sramotu, to je njegova stvar). To je isto kao da ja u kafiću ne mogu reć za nekoga nešto jer će gazda kafića biti tužen. Divno. Ali zato lopine mogu krast do mile volje i to je OK. Divna pravna zaštita građana u hrvatskoj.

Neke će dionice vrijditi više od sadašnje cijene. Puno puno više. Donirajte humanitarnoj organizaciji po vašem izboru klikom na ovaj link http://www.thenonprofits.com

http://www.poslovni.hr/vijesti/un-upozorava-na-novu-krize-hrane-u-svijetu-i-skok-cijena-168868.aspx

"Mirjana Sanader u pismu navodi da joj lani od 4. prosinca nije isplaćen osobni dohodak kojeg prima preko računa u Zagrebačkoj banci, a žali se i jer joj je prekršena zakonska odredba temeljem koje bi postupak protiv njenog supruga Ive Sanadera morao biti tajan."

Žena je potpuno u pravu, te ako njoj serviraju rješenja po potrebi što tek nama mogu raditi ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Nemojte se brinit Hr če uskoro biti naj jača zemlja u burzi ,več je 320 000tisuča a i promet je krenuo
kad ljudi dobiju silne otpremnine ,i sve više vjerujem u muzičku grupu Ladno pivo,sto kaže lopina teči če
Mljeko i med a pogotovo kad farmeri počnu prosvjedovat….. [bye]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

………MINUTA ŠUTNJE ZA NESRETNO PREMINULOG KOLEGU S FAKSA…

Danas je na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu bilo posebno mirno. Studenti šutljivi, svatko u svojim mislima.

U mimoilaženju automobila, da se izbjegne sudar , nastradao je kolega s godine . Na njega se srušio semafor i ubio ga na licu mjesta. Kolege studenti vraćajući se iz Dubrave , ostali su u šoku duboko potreseni.
Bio je redovni student V godine farmacije. Sutra je trebao predati diplomsku radnju s temom.
Obitelj iz privatne ljekarne iz Slavonskog Broda sutra će na groblju obići njegove kolege s fakulteta.
Još jučer je s njima radio vježbe i slušao predavanja. Bio je uzoran i predobar student.
Roditelji nisu dočekali njegovu diplomu.

Toliko o nekim prioritetima u stjecanju vrijednosti. Susjećam s obitelji.Svima je teško , jer imamo
studente u Zagrebu. Danas me ne zanimaju dionice.

pozdrav

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close