Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Ne razumijem??
..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...
Ne volim Severinu.
I ne volim tvoje vulgarne fore.
Nisam raspoložena danas.
..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...
Zato si tamo i tražila pištolj..[smiley2]
Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)
Imam nekakvu zvijezdicu iznad svog nicka ,pa ako može neki dobročinitelj da mi to objasni.Hvala unaprijed.
BIO SAM IN A SAD SAM INPUT
Seve,
Ne volim Severinu. I ne volim tvoje vulgarne fore. Nisam raspoložena danas.
Sorry In.
Vampirica se je probudila… šta da ti kažem…
Seve,
Seve: ” Ne volim Severinu. I ne volim tvoje vulgarne fore. Nisam raspoložena danas. ” Sorry In. Vampirica se je probudila… šta da ti kažem…
Ma znam, već sam nekoliko puta ostao bez krvi,da nije bilo doktora Guzine ne bi me ni bilo[smiley2]
BIO SAM IN A SAD SAM INPUT
in,
Imam nekakvu zvijezdicu iznad svog nicka ,pa ako može neki dobročinitelj da mi to objasni.Hvala unaprijed.
To znači da si živ…[smiley2][smiley2][smiley2]
Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!
in,
Gdje imaš zvjezdicu?
Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)
Ovo pitanje sam i ja postavila pa mi je Mr.Igor odgovorio … pa da ne kaže da ga ne slušam… evo dokaza:
Zvijezdicu vidi svaki član pokraj svoga imena čim se logira.
Tako Che Guevara vidi svoju zvjezdicu na kapi, Studoš vidi svoju, ja vidim svoju, a In…. e o tome bi se već dalo razgovarati koliko ih on vidi… [smiley1]