BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

http://www.index.hr/vijesti/clanak/slijedi-tjeralica-sanader-je-bio-sef-zlocinacke-organizacije/527679.aspx

Sudit mu trba i presudit na Splitskoj rivi

…večer

-Ovo je kraj , ili početak kraja
. ako je gospođa J još i mogla tvrditi kako ništa ne zna za nekog ministra , ovo je
materijal o nečemu gdje je bila potpredsjednica …

-Možda ne preko vikenda , ali drugi tjedan će od nje tražiti odlazak !!!
, ako ne ovi ovdje (glavni gospodin I.) , onda oni iz EU …

…. nije mogla ne znati …

-Dugoročno , ovo je dobro za investitore (ZSE) , a kratkoročno (do izbora) fluidno [smiley]

To je kompromis sa Šeksom. Sanader neće rušiti Vladu, a zauzvrat će ga pustiti da pobjegne.
Htio je on mnogo više, -da prekinu istragu, ali Bajić je uspio skupiti prejake argumente.

To je kompromis sa Šeksom. Sanader neće rušiti Vladu, a zauzvrat će ga pustiti da pobjegne.
Htio je on mnogo više, -da prekinu istragu, ali Bajić je uspio skupiti prejake argumente.

maq ništa od toga, ako se i ne vrati sam, vratit će ga policija bilo koje zemlje.

Krampusova uhidba (igrokaz za predškolski uzrast)
http://danas.net.hr/hrvatska/vbulic/page/2010/12/10/0039006.html?pos=n0

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Ko bi reko, kad je Petrač prozivao "Smradanaera" pre koju godinu, iz ćelije u Atini, i slao mu poruke po tekliču, da će sve vako da završi…

Heh, lopov lopova najbole prepozna

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

Ko bi reko, kad je Petrač prozivao "Smradanaera" pre koju godinu, iz ćelije u Atini, i slao mu poruke po tekliču, da će sve vako da završi…

Hebo te počeo si mi misli čitati. Alooo na čemu si ti? [lol]

who dares, wins

Sanaderu stavili lisice nasred autoputa!

sto smo naucili od Sanadera;
1. Deri dokle mozes
2. Kada polako pocne priljev opadati otvori racun u Austriji i deponiraj novac, ili odmah na pocetku
3. Kada te trebaju optuziti dio novaca osiguraj za pravovremenu obavijest o pocetku istrage
4. Odmah bjezi na sjever ( ne na jug u Bosnu i sl, tamo te jefino prodaju ) i prebaci novac na racun u Linhestajn
5. Vrati se u drzavu i tako ti bez novaca nemogu nista dokazati, malo se natezi po sudu i happy end

Premješteno iz teme: LKPC (Luka Ploče d.d.)

lep pozdrav svima imetnicima dionice LKPC

isto pozdravljam PETINU I PLAVOG – BOK MOJI DEČKI

– ovo što lopina priča, mogu razumjeti , da mu je vlak pobjego, da treba možda koji ando…ili lexau…ili nešto slično., jer vjerujem, da on više voli validus, ingru, igh,….a za ove dionice svi znamo , da su smeče i da sada ništa ne valjaju, valjat če za koju godino dvije – mislim oko građevinara, a ostalo je samo muljaža.
ali svejedno, lopina ti kupuj ove dionice i sve najbolje u kupnji, da češ puno zaraditi na njima- a nešto bi ti rekla, kao mlada dama, daj ostavi lkpc na miru i odi nešto pametnije napisati na koju drugu dionicu i ostavi nas na miru – tek toliko o lopini i neču više pisati i odgovarati njemu, jer nema smisla, i pametniji- a odustaje prvi – a.
Samo da znaš , da mi dečki kažu, da sam jako zgodna, a boga mi, ti nebi moga biti moj dečko nikada, jer si negativac, po svemu sudeči šta pišeš i kako pišeš na ovom forumu, bar što se tiče dionice lkpc.

A sada nešto drugo.

Potpuno se slažem sa nekima, koji su kapitalizirali dobit, pa če možda uči opet unutra, vjerovatno na malo višjim razinama, pa če opet zaraditi.
Ali ima nekih, koji znamo, da imamo dobru dionicu, koja če svoje tek odraditi za koji mjesec i pol, pa čemo odna pričati opet , ko je bio u pravu.

Molim, da mi se javi dečko, da idemo na večeru, jer sam se kladila i pobjedila,

A na samom kraju mislim, da če cijena ove dionice lkpc biti ili odraditi tek svoje
i tu če biti još vatrometa i to pravog vatrometa ako ne prije na kraju prvog mjeseca – 20.01.- 27.01.11
mislim, da če opet biti petak, dan za metak i koju piče – martini ili nešto jače

to nije druk na gore ili dole, nego samo moje slobodno tj. osobno razmišljanje,
još jedno lp svima imetnicima dionice klpc,

pozdrav od mlade dame lize

Istina je kao i to da će "Jaca profitirati" od ovog uhićenja.I burza i Hrvatska!!!
Popularnost će joj sada rasti.
Zar nije imala početkom godine 77% popularnosti kada je isključila Sanadera iz stranke?
Opet ima šanse postati popularna.
Pozdrav

@goran,

kolega u knjigovodstvu Republike Hrvatske nedostaje cijeli jedan proracun ili gotovo tocno onoliko koliko smo zaduzeni kao zemlja.
sanader je mozda maznuo 50-500 milijuna, ostali jos toliko, ali i dalje puno jako puno nedostaje.
pogresno se misli da je sve maznuo hdz, rekao bi da je omogucio, a banke i telekom to iskoristili .

tvrdim da okvirno pola hrvatskog proracuna koji nedostaje je u bankovnim i telekom zaradama od 93 do danas
dobar dio novaca koji nedostaje nalazi se naravno i na uvozne automobile i naftu, a sto smo si sami napravili, ali opet uz pomoc vlasti odnosno ciljanog povecanja potrosnje i punjenje proracuna.

Premješteno iz teme: LKPC (Luka Ploče d.d.)

l

Neka te bude sram jer znaš da nije tako kako si napisao nego manipuliraš sa nepotpunim činjenicama da bi ostvario osobnu materijalnu korist!
[angry] [angry] [angry]

1. Država ne može samo tako prodati svoj udio nego mora raspisati javni natječaj

2. To da će se postojećim dioničarima dati mogućnost da kupe do 100 % ukupno izdanih dioinca u 1. krugu znaći da nema rezervacija za povlaštene kupce, kao fondove, radnike ili nešto slićno nego će se postupiti sukladno čl. 308 ZTD po kojemu svaki dioničar ima pravo sudjelovati srazmjerno postojećem udjelu u temeljnom kapitalu a to je omijer 1/1,5 a ne kao što ti insinuliraš 1/4!

3. U prijedlogu piše da će biti dva kruga i to isključivo zbog toga što se ne zna da li će u prvome krugu sudjelovati SVI dioničari a koliko će ih sudjelovati će se znati, niti prije niti kasnije, nego tek kada prvi krug ZAVRŠI, tek onda će se vidjeti koliki je interes bio u prvome krugu nakon ćega se SVE neupisane dionice iz prvoga kruga ponuditi JAVNOM PONUDOM u drugom krugu

4. POVLAŠTENI UVJETI i POVLAŠTENE CIJENE za bilo koga pa tako niti za postojeće dioničare se niti jednom rijećju ne spominju nigdje u cijelom prijedlogu nego je to tvoja izmišljotina, nagađanje i manipilacija da još dodatno iskriviš nedostatak činjenica

5. Na osnovu ćega ti i tvoj multinick "mlada dama liza" špekulirate sa 3000kn ako se ne zna koja će biti cijena novih dionica i koliko će ih se izdati ili se možda vodiš onom da se svaka laž ponovljena dovoljno puta nakon nekog vremena prihvaća kao istina???

Ljudi, ne nasjedajte ovakvim nickovima nego čuvajte svoje novce i pričekajte prospekt u kojemu ć
[/quote]

Da pogodimo Vi ste joše jedan dobri samaritanac koji nema apsolutno nikakvog interesa za dionicu LKPC, a brzim pogledom se vidi da se zadnjih 7 postova isključivo na ovoj temi.
Hvala lijepa na brizi, no sada svakako možete ići i po drugim temama spašavati tuđe novčanike.

++Računanje matematičara Hairije: 60 / 1200 * 100 = 2 % ; 1050 - 30 % = 700 ....niz će se nastaviti novim pothvatima!!!

New Report

Close