BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: INA (INA-Industrija nafte d.d.)

kolega borili ste se za to,i sve što dobro posluje nije u našim Hrvatskim rukama,nemojte se sikirat,nije sve tako sivo…….. [wink]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

Borio sam se za HRVATSKU sa puškom u ruci ,18-ti rođendan sam napunio kao dragovoljac Domovinskog rata,ostao sam bez uha-tenkovska granata,vidio ono šta ne bih poželio nikome,dobio odlikovanje i sad gledam u šta odlaze moje najbolje godine ,kud su otišli životi mojih pokojnih prijatelja i životi mojih živih suboraca……Izborio sam zajedno sa svima njima i svim ostalim braniteljima NEZAVISNU DRŽAVU HRVATSKU-NAŠU SVETINJU-,izborio sam to da ljudi koji su se sakrivali po podrumima,iza radnih obaveza u firmama prodaju u bezcijenje sve ono za šta su ljudi ginuli.Imam sina koji nikad nije upoznao svoga dedu jer je poginuo 1991 na prvoj crti obrane………i onda mi Vi kolega kažete borili ste se za to…..Pobijedili u ratu ,a izginuli bez ispaljenog metka.Toliko je Juda u HRVATSKOJ,ali svi će i završiti kao i on.BOŽE ČUVAJ HRVATSKU.

peyo

" … Da smo složni i čestiti davno bi imali državu. A bit će rođenje, rodit će se slobodna Hrvatska
kad padne Berlinski zid i kad se budu rušila komunistička krvava carstva kao kule od karata. Nema ni
jedne države da je nastala bez krvavih gaća. Vjerojatno ćemo se i mi morati pobiti za slobodu sa
Srbima, a možda i sa Turcima. Teret rata morat ćemo podnijeti svi podjednako ..

.. No kad se oslobodimo srpskog ropstva i stvorimo državu, vidjet ćete kako tek naši kradu. Svak nas
je stoljećima krao i potkradao, a najteže će i najgore biti kad nas naši budu krali te prodavali
svjetskim jebivjetrima i makro lopovima. Navalit će na nas kao velike ptice grabljivice. Tada će
biti najveće i nerješivo pitanje – kako nas tada spasiti od nas samih?!"

Ovo je citat jednog velikog čovjeka,pa HRVATI MOJI NAĐIMO SE U OVIM RIJEČIMA.

peyo

………….ERSTE CARD CLUB ………..izvodi protuzakonite manevre !

Iako je uplata za podmirenje troškova za prethodni mjesec uredno podmirena- Erste Card
CLUB – PROTUZAKONITO ZADRŽAVA NOVAC I NE RASPOREĐUJE GA KAKO TREBA.

Prijenos s banke na banku- odvija se elektronskim putem – ALI, ne dolazi do mog računa…?

Pa, gdje je moj novac..i zašto stoji otvoreno dugovanje već 2 dana , i terećenje na kartici , koje
mi umanjuje mogućnost korištenja- za iznos duga prethodnog mjeseca ….???????

TKO KONTROLIRA NOVAC GRAĐANA…Zar smo stvarno u nemilosti bankarskih lopova- koji
neraspoređene doznake – POSUĐUJU – a klijentu naplaćuju dugovanja – koja ne postoje?

Definitivno – bezobrazluk Erste Card Cluba.

Nema im tko knjižiti …..ma, kako ih nije sram, da se tako prozirno izvlače?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Testira se Hrvatsko gospodarstvo -da li se shvatilo da se od prodaje svoga vlastitog stana da bi otišao u podstanare i neko vrijeme lijepo živjelo-da je to idiotarija i da se svi zajedno trebamo uhvatiti posla i početi stvarati.Ako vlada nije sposobna voditi ljude naprijed -daj drugu,pa treću pa četvrtu……sve dok se ne prosije i na situ ne ostanu ljudi koji će biti oni kojima ćemo mi biti zadovoljni.Kod nas se vrte dvije struje koje nas zbog vlastitih interesa rasturaju.Rasturimo mi njih,pa mi smo ih birali……….Mijenjajmo ih ko čarape,dok Hrvatska ne stane na noge.Imamo izuzetan strateški položaj u Europi,prirodnu pitku vodu,plin,naftu ,more planine turizam ,hranu iz Slavonije,imamo i pametnih ljudi koji trenutno ne mogu isplivati na vrh,ali ja se iskreno nadam da budu.Primjer Guverner Narodne Banke-ROHATINSKI-čovjek koji je proglašen najboljim bankarom svijeta.IMAMO SVE ,AJMO LJUDI STRPAT BANDU U ZATVORE,I POČETI ŽIVJETI KAO LJUDI………………….INA JE HRVATSKA,A HRVATSKA JE INA.

peyo

Ratnom zločincu Šljivančaninu Haški sud smanjio je kaznu sa 17 na samo 10 godina, a kroz 2 godine će zbog izdržane 2/3 kazne biti na slobodi! To je čovjek izravno odgovoran za smrt nekoliko stotina hrvatskih ranjenika i zarobljenika u Vukovaru!
Nasuprot tome, drakonske kazne hrvatskim generalima koji su branili svoja ognjišta bolje da ne spominjem!

To je pravda koju Hrvatskoj donosi EU i jasno pokazuje što nas čeka u EU kad uđemo, proći ćemo kao ovce na klanju!!! [angry] [angry] [angry]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Premješteno iz teme: JNAF (Jadranski naftovod)

Malo offtopic… nadam se da mi moderatori neće da zamere, a ni ostali forumaši.

Heh, podsetilo me ovo na…
…dok sam još bio dete, imali smo jednu veliku žabu u terariju. A ta je lovila muve jezikom brže i bolje nego muvolovka umočena u Tigar lepak za gume. Nije bilo šanse da mi oko kuće vidimo i komarca, a nekmoli buve ili druge insekte. Al žaba je mnogo volela da se napuhuje i krekeće u sav glas šta je moram da primetim strašilo i, docnije će se pokazat, išlo na nerve ostalim žabama u terariju. I sve je bilo lepo, dok jednog dana nismo našli u terariju smrekinu iglicu zabodenu u stomak, pogodit ćeš čiji…. Ostale žabe su se odmakle i nehajno piljile u nebo okrenutih glava od strvine, a kladim se da sam mogao da ih fotografišem, video bi na njihovim licima cerek i zadovoljan osmeh od uva do uva…keve mi.

Eh, nakon toga, opet su se baje motale oko kuće i komarci oko nas i najednom je nastao muk jer se više nije čuo usiljeni kreket najglasnijeg. Život je išao dalje, a nama su ostala sećanja na našeg naduvanka kojeg smo, uzgred rečeno pokopali na sred terarija u pomen njegove veličine i uspešnosti. Jest da su ostale žabe kasnije baš forisrale to mesto da se istovare svakoga dana, ne znam ni sam tačno zašto, no očito su imale neki veoma dobar razlog zašto ih je upravo to mesto toliko privlačilo…. a možda su samo htele podeliti priču…. i ostalo… sa starim drugarom.

Da ne bude zabune, svaka eventualna uporedivost likova iz priče, sa likovima i dogadjajima iz stvarnoga života je slučajna.

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

Ratnom zločincu Šljivančaninu Haški sud smanjio je kaznu sa 17 na samo 10 godina, a kroz 2 godine će zbog izdržane 2/3 kazne biti na slobodi! To je čovjek izravno odgovoran za smrt nekoliko stotina hrvatskih ranjenika i zarobljenika u Vukovaru!
Nasuprot tome, drakonske kazne hrvatskim generalima koji su branili svoja ognjišta bolje da ne spominjem!

To je pravda koju Hrvatskoj donosi EU i jasno pokazuje što nas čeka u EU kad uđemo, proći ćemo kao ovce na klanju!!! [angry] [angry] [angry]

samo bih još dodao i da je naša diplomacija dobrim dijelom kumovala ovakvoj presudi svojim neradom i nesposobnošću. tek će se za 10-15 godina otkrivati šta su sve zajeb… u pristupnim pregovorima [angry]

u Saboru ;

Ivo, spremili smo nalog da te malo ispitujemo, da ce raja zadovolji, znas kako je ?
I ?
Ajde ti ljepo preko grane, a mi cemo medunardonu tjeralici poslati u Papua Novu Gvineju, tama da izbori produ, a dokle nam priremi teren i da mi nestanemo za tobom, kod Ivo tud i mi.

Sada smo raji izglasali zakon da im uzmemo sve po sistemu lopovu se oduzima imovina, ali nitko ne shavaca tko je lopov, a tko, kao mi, legalni lopov.

Mi ovdje cemo se sada malo zabavljati tvojim odlaskom, a krivca cemo vec negdje naci sto si otisao i tako mislimo raditi rekonstrukciju Vlade pa cemo nekom natovartiti to .

Ivo : a sto ce biti s mojoj Saborskom placom ?

Ma ne brini, sada nitko nece kuziti da cemo je i dalje isplacivati, ali otvori neki novi racun da bude prazan, nemoj da saljemo na onae pune racune, ne stane vise .

Karamarko: Policija nije imala zakonske osnove zaustaviti Sanadera…………

Policija ima sve zakonske ovlasti pustiti Sanadera, u Zakonu nigdje ne pise da ga treba sprijeciti da napusti zemlju ?
Kada bi ga sprijecili i dovoli da da iskaz jos bi mogao i mnogu aktualne igrace pozvati na udruzenje, a to im jednostavno Zakon ne dopusta .
Umjesto njega Policija je danas uhitila 8 pijanica, trojcu koji nisu platili kaznu parkiranja i nekoliko poreznih duznika do 5000 Kuna.

Sanader – London , jedino mjesto na kojem ga nece izruciti nikome !

Dobar plan [thumbsup]

Premijerka Kosor: Policija je postupila u skladu sa zakonom……………..( poslovni.hr )

obecanja, luda radovanja. Cica mica gotova je prica !

Nadajmo se samo da nasi nece se praviti pametni i od Engleza traziti izrucenje jer oni izrucuju samo uz debelu proviziju ( jedan Otok, nekoliko 100 milijuna i sl. ), jos da i ovi ostali pobjegnu u London i mozemo poceti zivjeti ko ljudi.

Naša policija može samo hvatat bake koje švercaju sa cigaretama te maloljetnike ,kad vide nekog biznismena saginju glavu ,i tom Karamarku je odzvonilo ubrzo,čisto ponašanje naše policije je teroristički neprofesionalno.Pustili su Glavaša i sve ostale,čast izuzecima,i pitam se ko nebi za 5do 10miliona kuna odležo 2 godine u remetincu….. [angry]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

New Report

Close