BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

e kako se meni čine , neće naše tržište biti ono na kojemu će špekulanti , moći nešto , uloviti , mislim da se polako ali sigurno pretvara u tržište, koje će generirati , investicje na najmanje godinu dana. nema vše velikih , oscilacija , naglih i ne objašnjivih.
za stara vremena treba u srbiju ili bih

Pričate svi gluposti…
Ja sada mogu navesti 4 komada koji će rasti ka blesavi u nebesa…
A da si priuštim 10 min.razmišljanja, navela bi ih podosta…

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

e kako se meni čine , neće naše tržište biti ono na kojemu će špekulanti , moći nešto , uloviti , mislim da se polako ali sigurno pretvara u tržište, koje će generirati , investicje na najmanje godinu dana. nema vše velikih , oscilacija , naglih i ne objašnjivih. za stara vremena treba u srbiju ili bih

Lijep pozdrav i piši nam kako je tamo, i da, lijepo posjeti jedan od tih tamo foruma pa njima pričaj bajke o prenapuhanom tržištu, i ne zaboravi povesti Galinca i Floričića sa sobom.

ovaj post ne poziva na kupnju/prodaju dionica

ma nema veze budemo jos vidli.

He-he-he… badem, orah, med, mušice… [smiley2]… Dobra…dobra Daj se tamo malo na toj veselici raspitaj za Jugopetrol, daj zatorbari štogod… garantiram ti – otkupljujem sve!!

Za te informacije bih morao spavati sa Crnogorkama iz dva sela,nemam toliko municije[smiley2]

BIO SAM IN A SAD SAM INPUT

Koja si ti budaletina… [smiley2]

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

Evo otvaram i ja svoj forum,zvače se “uložio sam sve u Crnu Goru,tamo vam je sve tako jeftino,dođite ovce na šišanje.A ako napišete koju protiv Ulaganja u CG ne možete to objaviti na mom forumu Moj novac,tako je naša veličina Presvjetli svjetlio našem puku.

BIO SAM IN A SAD SAM INPUT

Premješteno iz teme: [color=blue]Što smo danas tržili ?[/color]

Ostalo mi nesto kesa pa kupio cijeli Google
ovdje se mozete uvjeriti
http://tinyurl.com/tpnle

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

Ostalo mi nesto kesa pa kupio cijeli Google

Tržio sam malo i ja Google!!![smiley2]

Evo dokaz…
http://charlies-stuff.fragism.com/google/google.php?name=Studos

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Od jučer se i nagrada zove po meni:

Vaš link

ovaj post ne poziva na kupnju/prodaju dionica

Premješteno iz teme: [color=blue]DIOK (DIOKI d.d.)[/color]

A stvarno sam stupidna osoba… ono umjesto da se bavim nekim hebeno dosadnim poslovima tipa knjiženje računa ili bankarstvo (ili moderiranje :)) kao svaka pametna ženica i da se oženim za nekakvog manijaka koji će od rada krepati … … NE ja se dovodem do ovakvih sranja da moram uz sva ostala sranja u životu razmišljati: zašto nekakav kreten prodaje 66 H dionica od kuće koju sam ja kupila kada će se nešto tamo graditi… šta kreten zna, a ja ne znam….
Živciraju me dionice, Igor me živcira [smiley11], živcira me Samodol i svi vi sa foruma me živcirate…

Pa… Iggoooreee dušo… dobro jutro….
Hoćeš kavicu? [smiley11]
Nesscaffe, jel tako?

New Report

Close