Premješteno iz teme: LKPC (Luka Ploče d.d.)
DELUX @ badave vam znanje….kad nemate koga sisati …
o kakvom sisanju ti pišeš
prosli put sam ti napisao
DOKLE GOD MISLIŠ DA NETKO "DIŽE" I "SPUŠTA" BURZU, MANIPULIRA, VJERUJEŠ U TEORIJE ZAVJERE, NECES ZARADJIVATI…..U P A M T I[/b]
Na burzi zaradjuju strpljivi, inteligentni i ljudi koji imaju znanje…sve drugo su price za birtiju[/b]
[/quote]
da vidis kako se u USA brzo uci …iznenadio bi se…. [tongue]
o kakvom sisanju ti pišeš
prosli put sam ti napisao
DOKLE GOD MISLIŠ DA NETKO "DIŽE" I "SPUŠTA" BURZU, MANIPULIRA, VJERUJEŠ U TEORIJE ZAVJERE, NECES ZARADJIVATI…..U P A M T I[/b]
Na burzi zaradjuju strpljivi, inteligentni i ljudi koji imaju znanje…sve drugo su price za birtiju[/b]
[/quote]
da vidis kako se u USA brzo uci …iznenadio bi se…. [tongue]
[/quote]
šta se uči Gapak, care?
kako se kure računi, znam, priča se po korzu da ima jedan što je skurio puno u atpl 2008, a onda ostatke ostataka preko bare [sealed]
napokon po meni jedna od najboljih vijesti od strane vladajućih, prijedlog zakonao oduzimanj nelegalno stečene imovine (naravno ako ne ostane samo prijedlog zakona nego i postane zakonska regulativa) ali ima jedna "sitnica" treba biti dosljedan i nepopustljiv i nepodmitljiv prilikom dokazivanja da je to i to nelegalno stečena imovina da nebi bilo da je na kraju sve legalno
napokon po meni jedna od najboljih vijesti od strane vladajućih, prijedlog zakonao oduzimanj nelegalno stečene imovine (naravno ako ne ostane samo prijedlog zakona nego i postane zakonska regulativa) ali ima jedna "sitnica" treba biti dosljedan i nepopustljiv i nepodmitljiv prilikom dokazivanja da je to i to nelegalno stečena imovina da nebi bilo da je na kraju sve legalno
kolega ,
to bi bilo hvalevrijedno da nasa drzava nije najveci lopov.
sada ce po ovom zakonu biti svi lopovi osim njih koji su ga donijeli .
pazite sada koja ce se makro inflacija lopova u hrvata javiti, tklo ima nesto po ukusu drzave taj ce biti lopovi naravno oduzeti ce mu se sve, a on nek se gomba do kraja zivota dokazujuci da nije ni u zemlji bio kada se lopovluk desio .
LoodyAllen@ dodji u usa trgovati ako imas muda , a ovaj mentor kojeg slusas, taj je skurio sto god se da skurit i doma i u usa…samo se njega drzi i svojih analiza….gace na stapu ti nece ostat….l.p. ugodan vikend zelim
kolega ,
to bi bilo hvalevrijedno da nasa drzava nije najveci lopov.
sada ce po ovom zakonu biti svi lopovi osim njih koji su ga donijeli .
pazite sada koja ce se makro inflacija lopova u hrvata javiti, tklo ima nesto po ukusu drzave taj ce biti lopovi naravno oduzeti ce mu se sve, a on nek se gomba do kraja zivota dokazujuci da nije ni u zemlji bio kada se lopovluk desio .
[/quote]
Jel to ono lopov lopova da ko je veci lopov .
Zanima me samo sto ce biti sa onima koji su omogucili da bude lopovluka (vlada i razni ministri ) .
A Todoric je zanimljiv isto ovde u prici .
kolega, todoric se ne dira, prosim lepa
hranu koju nam prodaje je izvan roka i 3 kvaliteta, a prodaje za prvu i u roku, ali kako da drugacije puno zaradi ?
umirovljenici su problem, ne todoric, a zasto ?
prvo nista ne rade, a primaju mirovinu. pa to je lukzus, treba im udariti trosarinu na lukzus i to sve skupa na prirez od poreza koji im se vec obracunava.
kada smo vec kod druzine Vlade RH .
najprije sam samo glasovao za Jadranku Kosor, Kirina i Cesic Rojsa, ali kako su zadnja dva imala preca posla od nepovratnog unistenja zemlje, ostalim su mi favoriti kao ;
Seks – dragi, medeni seks. Toliko zloban da postane simpatican
Suker – slatko malo okruglo, tako je slada, a kada slatko odojak jede najradije bi mu porez platio
Kalmeta – svakako ima najljepsu frizuru i nikada nije kriv za nista i nigdje. Od milja ga zovem Andeo.
Bebic – najbolji sportas medu njima
Popijac – dragi svecenik koji nikada lose ne misli, on uopce ne misli, pa tko ga nebi volio.
Budite sigurni da ce ova draga djeca ostati duboko zapisana u povijest nase zemlje, bar 50 godina cemo greske morati ispravljati, ako opstanemo kao identitet.
Kada oni NE donesu neku odluku treba proglasiti drzavnim blagdanom.
LOPOVI,
novi zakon o lopovima pisan je kao biografija vlade, ali povoljnim okolnostima kojima se raduje premjerka kada udari lopove po depu smatra se na one koji kradu do 5000 kuna vrijednosti.
prava inflacija okrivljenih lopova tek se sada ocekuju, a vec postoje dvije potencijalne grupe ;
1. svi ne hdz-ovi ljudi
2. svi koji imaju previse ili vise nego suker moze podnijeti
poklanjanje INE od strane Vlade RH Madarima kao Miraz za ulazak RH u EU nije mito, a ne, to je dijelo vrijedno divljenja i aplauza i zato sve pozivan na ulice da RH zastavicama masu kada Vlada ulicama prolazi.
Napokon smo se rijesili INE jos samo da se rijesimo i Podravke, Jadranske obale, vode i zastave i napokon smo se rijesili svih problema oko korupcije . Vise nemam nista sto stvara profit pa nema ni korupcije .
zato ponavljam: lopovi od umirovljenika su problem, nista ne rade, a primaju mirovinu. To je luksuz koji treba trosarinom oporezovati hitno i to svima isto 1.500 Kuna trosarine po umirovljeniku, a oni koji imaju mirovinu manju od 1500 kuna proglasiti veleizdajnicima i lopovima prema novom zakonu.
Assange: Ovo je tek početak, na meti uskoro i poslovni sektor
Assange ne želeći precizirati koja će se to banka naći na udaru. Rekao je samo da je riječ o velikoj američkoj banci koja i dalje postoji, ali nije želio otkriti je li to i najveća tamošnja banka.
Objava novih dokumenata svima će otkriti kako se banke ponašaju na izvršnoj razini, što bi na kraju moglo dovesti do pokretanja istraga i reformi – pretpostavio je Assange.
….Na poslovnom .hr počele su stizati VIJESTI IZ KOMPANIJA….nakon dugih i opširnih
političkih maltretiranja…