Kako sad on neće saznati. Možemo se naći, ali nemoj mi uvaljivati svoje dionice jer su mi te tvoje jako mrske, također, nemoj mi se upucavati, jer znaš, ipak moje žensko bi se ljutilo.
Kako da ti uvalim moje dionice kad nemas para?! Mene je strah da ti meni ne uvaljas svoje… [smiley2]
Kako da ti uvalim moje dionice kad nemas para?! Mene je strah da ti meni ne uvaljas svoje… [smiley2]
Točno, kako znaš da nemam para? Inače, nemam nijednu dionicu trenutno jer se više isplati prelaziti preko pruge prije vlaka nego ulagati u Samodolove dionice.
Jos uvijek ima dionica koje nisu preskupe… ima ih dosta, samo ih treba snimiti na vrijeme [smiley2]
Čitam današnji naslov u Manageru.hr.
Pitam se ovo, kome je u trenutnom interesu da plasira ovakve informacije, odnosno dezinformacije?
He, he, fondovi, država….i ostali veliki ulagači. Naravno da neće rasti dok INA ne uzme svoj dio kolača i dok cijene ne padnu još malo pa se opet krene u diskontni šoping i na kraju opet zaradu, ovdje ciljam na fondove.
Masu je najlakše manipulirati tako da se pusti nekoliko takvih informacija kroz medije i evo panike.
Pusti zeca u šumu i onda trči za njim. Prije nego ga uhvatiš dobrano ćeš se umoriti, [smiley2] a i poslije toga je pitanje da li ćeš ga sustići i uhvatiti.
Ono što hou reći je da “nekome” nije trenutno u interesu da naše tržište krene naprijed. [smiley1]
Evo kaže kolega da dobro drmam, pa da ne ostane nezapaženo , ovo tema je fiksirana na vrh , pa če većina forumaša ipak pročitati na ovaj način moj post sa teme PBZ:
Evo nam Jakše Barbića u današnjem Večernjem listu!!!
Prvo je potrebno ( za one koji ne znaju ), pročitati moj post potkrijepljen pukim činjenicama o Jakši Barbću na slijedećem linku:
http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=1106&pg=53
A danas u VL , taj isti Barbić , koji je govorio o nemoralnoj dokapitalizaciji u PBZ-u
link kolege nath. : http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=1106&pg=52
kaže citiram : ” U slučaju dokapitalizacije velikim uplatama većinskog vlasnika na dobitku je zapravo i mali dioničar – kaže Barbić ” . Ma je li? Stvarno? Znaći uvaženi kolega Barbić naglo nam je promijenio mišljenje o dokapitalizaciji kakvu je napravio PBZ ( praktički samo je potvrdio stanje stvari i konačno rekao realni prikaz istog ) i to baš sada.
Pitam se zašto?
Imajući u vidu poznanstvo sa Lukovićem i Zabom , i stare veze i vezice, nešto mi govori da ZABA uskoro kreće u dokapitalizaciju koja će biti provedena upravo na ovakav način kao i ova u PBZ-u.
Zanimljivo je da je dionica ZABE zadnjih tjedana pala nekih 15-20 % zbog enormnog nesrazmjera u K/P.
Baš zaniljivo, što , treba spustiti cijenu kako bi Unicredito što manje morao platiti? Netom prije dokapitalizacije PBZ -a cijena nije padala , već je nasuprot – rasla.
Na kraju molim svog kolegu nathanačetr. da mi komentira naglu promijenu razmišljanja omiljenog mu profesora – ipak mu je drag ovaj način dokapitalizacije , i izgleda da je ipak shvatio da su na dobitku – mali dioničari.
Pozdrav g. Jakši Barbiću ma gdje bio.
Jos uvijek ima dionica koje nisu preskupe… ima ih dosta, samo ih treba snimiti na vrijeme [smiley2]
prosvijetli nas, mene
Necu! Reci ces da te navlacim [smiley2]
Necu! Reci ces da te navlacim [smiley2]
Navlači me
Evo,ja u subotu idem u Crnu Goru,ne idem ulagati već ču biti kum na vjenčanju.Da se pokažem cijeli tjedan jedem badem,orah i med,po Jarunu lovim mušice,bolje su od Španjolskih provjereno.Ako želite mogu se propitati šta je s Presvjetlim s čime su ga Crnogorci začepili,pa čovjek nikako da se javi,da bar znamo dali je Elvis živ.