Obično je kraj godine vrijeme optimizma i rasta dionica, jer treba ljude potaknuti na potrošnju i kako vidimo u svijetu se upravo to i događa…
Ovo što se pak danas događa u Hrvatskoj gdje jedino što slušamo su samo vijesti o novim aferama koje su kako se sada vidi ne dijelo pojedinaca nego STIL vladanja u ovoj državi, je siguran put u daljni pad burze. U slučaju da Crobex padne ispod 1800 bodova mislim da ćemo ovotjedni scenarij Ingre gledati na puno više dionica.
Kako poslije svega biti optimističan kada vidimo tko nam i kako vodi državu, pitam se…
Obično je kraj godine vrijeme optimizma i rasta dionica, jer treba ljude potaknuti na potrošnju i kako vidimo u svijetu se upravo to i događa…
Ovo što se pak danas događa u Hrvatskoj gdje jedino što slušamo su samo vijesti o novim aferama koje su kako se sada vidi ne dijelo pojedinaca nego STIL vladanja u ovoj državi, je siguran put u daljni pad burze. U slučaju da Crobex padne ispod 1800 bodova mislim da ćemo ovotjedni scenarij Ingre gledati na puno više dionica.
Kako poslije svega biti optimističan kada vidimo tko nam i kako vodi državu, pitam se…
Pesimisti nikada u pravilu ne zarađuju.
Optimisti biraju prave trenutke i kupuju dionice od pesimista.
Kada dio pesimista postaje optimističan,optimisti im prodaju dionice i dobro zarađuju.
Inače na hrvatskoj burzi baš i nisam primjetio da su u zadnjih barem 15 godina dionice
bitno rasle na kraju godine!
Pozdrav
POSLOVNI .HR………………PRODUŽENA RUKA H D Z politike ! / Na žalost /.
POSLOVNI .HR………………PRODUŽENA RUKA H D Z politike ! / Na žalost /.
Što sada?
Treba zatvoriti poslovni?
Treba ukinuti MMF jer je dao podršku Vladi i ekonomskom programu oporavka koji daje rezultate?
Danas je težak dan za katastrofičare.
Pozdrav
bisakovi | profil | korisnik je na listi ignoriranih korisnika [bye]
ja ga još neću stavit, šteta da mi propadnu 2 jedinice koje sam rezervirao za njega, a njegove postove i tako više ne čitam [thumbsup]
Vidim da neki kolege pribjegavaju nojevoj taktici u nemoći suočavanja sa činjenicama .
To mi je dakako prihvatljivo jer na taj način spašavaju svoje samopouzdanje.
Pozdrav
Pridružujem se čestitkama [thumbsup] [thumbsup]
ukoliko je netko zaintersiran za proširivanje horizonta i popunjavanja "bačve znanja" na inter liberu ima sijaset knjiga osjetno povoljnijih cijena [thumbsup]
sta preporucujete?
imaš nove hitove autorice Jace K. :
– "Krizna kuharica 1 – Kuhano korijenje na 1000 načina"
– "Krizna kuharica 2 -Ukusno lišće umjesto nezdravog mesa"
tko kupi obje knjige dobiva na poklon besteseller:
– "1001 broš"