BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pogledaj gtomislava, ne navlači, moli čak da ga se navlači, voli humor, lijep dečko, što mu fali?

Dobro, sad bas da je lijep… mislim vidio sam ga uzivo, nije bas neko olicenje ljepote… bez uvrede

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Dobro, sad bas da je lijep… mislim vidio sam ga uzivo, nije bas neko olicenje ljepote… bez uvrede

Gdje ste se vidjeli?

ovaj post ne poziva na kupnju/prodaju dionica

Ako ga nisi vidio zašto tako sigurno komentiraš? Gdje ste se vidjeli?

E sad bi ti i u koju uru… pomalo, prvo se moras pokazati u pravom svjetlu… za sada trebas jos malo poraditi na pristojnosti

E sad bi ti i u koju uru… pomalo, prvo se moras pokazati u pravom svjetlu… za sada trebas jos malo poraditi na pristojnosti

Dečki skužio sam, to je vaša tajna, a ja se sada kao ubacujem, ispričavam se i nikom neću pričati, nego, koliko veza dugo traje?

Dečki skužio sam, to je vaša tajna, a ja se sada kao ubacujem, ispričavam se i nikom neću pričati, nego, koliko veza dugo traje?

godinu i po dana… cekamo bebu[smiley2]

godinu i po dana… cekamo bebu[smiley2]

BRAVOOOOO!!!!! Čestitam od srca, naša je ili ste usvojili! Žensko ili muško?

BRAVOOOOO!!!!! Čestitam od srca, naša je ili ste usvojili! Žensko ili muško?

Ne znam, ne zeli vidjeti slike s ultrazvuka [smiley6]

Ne znam, ne zeli vidjeti slike s ultrazvuka [smiley6]

Pa zar je moguće da je trudan? Tko ne želi vidjeti slike?

Pa zar je moguće da je trudan? Tko ne želi vidjeti slike?

Pa gt… veli da ce bebac bit monstrum ak ce slicit na njega… ja rekoh ‘duso tvoja ljepota izvire iznutra'[smiley2]

Pa gt… veli da ce bebac bit monstrum ak ce slicit na njega… ja rekoh ‘duso tvoja ljepota izvire iznutra'[smiley2]

Kao stvoreni ste jedno za drugo. Svaka čast, još jednom čestitke, vi ste prvi forumaši koji ste javno priznali svoje sklonosti. BRAVOOOO!!!

Kao stvoreniste jedno za drugo. Svaka čast, još jednom čestitke, vi ste prvi forumaši koji ste javno priznali svoje sklonosti. BRAVOOOO!!!

Cuj, on nece saznati, ali i ti si mi sladak… oces da se nadjemo pa da ti pokazem koliko?

Cuj, on nece saznati, ali i ti si mi sladak… oces da se nadjemo pa da ti pokazem koliko?

Kako sad on neće saznati. Možemo se naći, ali nemoj mi uvaljivati svoje dionice jer su mi te tvoje jako mrske, također, nemoj mi se upucavati, jer znaš, ipak moje žensko bi se ljutilo.

New Report

Close