BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Oprosti ti meni Jeff al vidim i ja i vidiš i ti kak se bore i ko ih vodi ili bolje rečeno ne vodi u toj borbi.Bore se tak da su razbijeni na individualce koji si na kraju sami presuđuju ili ih skine snajper.

Historia nie jest tylko czarna i nie jest tylko biała. Tak widzę i swój ślad na życiowej drodze.

Što je zajedničko nick-ovima kao što su : vatreni, Dellux, vodavoda, valentin, biskavi i još dva nicka ?

hihihi

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

A recite mi kolega dali još uvijek predviđate JDPL na 105 i ako ste ga predviđali ili ga još uvijek predviđate na 105 koji je vaš razlog kupnje na 141,16……… [lol]

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Kakve gluposti se ovdje laprdaju o vladi, izborima itd….
Pa dan kad krenu demonstracije Crobi će skočiti 5% i kad padne ova vlada skočit će još 20% u 1 dan.

26.11.2010 - Dan D

Pa dan kad krenu demonstracije Crobi će skočiti 5% i kad padne ova vlada skočit će još 20% u 1 dan.

na žalost, bojim se da će vlada opstati…a to znači nastavak agonije na ZSE još godinu dana

sve što pišem moje je mišljenje i ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica...

Što je zajedničko nick-ovima kao što su : vatreni, Dellux, vodavoda, valentin, biskavi i još dva nicka ?

hihihi

HIhihihi i hi ne znamo reci nam…vjerovatno misliš da smo jedna osoba…blago tebi [thumbsup] [thumbsup]…baš ti je lijepo [huh]

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

hihihi

Hihihihihi uvijek je lakše kad misliš da te ne voli jedna osoba sa više nickova…nego da je to više stvarnih osoba…nije to lako sebi priznati…ono ne vole me ljudi [thumbsup]

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

PRIJEDLOG MINISTARSTVU FINANCIJA REPUBLIKE HRVATSKE -Vladi

U cilju sprečavanja zlouporabe informacija o financijskom stanju u dioničkim društvima a koja se nalaze na Zagrebačkoj burzi-
SVA IZVJEŠĆA o poslovanju – pod oznakom POSLOVNA TAJNA – trebaju se dostaviti na uvid
SAMO HANFI . Nakon objave službenih rezultata u medijima- PREDMET se vraća nadležnim Ispostavama Ministarstva Financija na obradu , poreznim ispostavama.

Razlog tome su VRLO SAMOUVJERENI stavovi na forumu -pojedinaca , koji u DOSLUHU sa
REFERENTIMA u Nadležnim Poreznim Ispostavama – uglavnom Zagreb , Split, Rijeka, Osijek
i ostali- DOJAVLJUJU PRIJE SLUŽBENOG IZVJEŠĆA – r e z u l t a t e – brokerima-
bankarima , fondovima ili ostalim pravnim i fizičkim osobama koje trguju na burzi i imaju
od toga izravnu financijsku korist.

Pa, ako je Vladi cilj da zaustavi korupciju u ovom dijelu Tržišta kapitala- neka nešto poduzmu.
Ako i nakon takve mjere- INFORMACIJE PROCURE – tada je JASNO da je KORUMPIRAN i dio
djelatnika u HANFI !

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Ova vlada alternative nema.Tragicno ali istinito.
na žalost, bojim se da će vlada opstati…a to znači nastavak agonije na ZSE još godinu dana
[/quote]

'Prestanite lagat ovaj napaćeni narod'

hihihi

Hihihihihi uvijek je lakše kad misliš da te ne voli jedna osoba sa više nickova…nego da je to više stvarnih osoba…nije to lako sebi priznati…ono ne vole me ljudi [thumbsup]
[/quote]

Samo sam napisao da se isto smijete : hiihihihi

zato ne razmijem zašto ste me odmah svi napumpali jedinicama kao jedan, a tebe opet stoticama u seriji ???

Možda i jeste različiti likovi, ali činjenica je da potpuno isto mislite !

@vatreni

Znaš kako samac kaže ? Gdje sam ja tu su svi !

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Jedino što može pomoći oporavku hrvatskog tržišta kapitala je svježi kapital. Pošto nije realno očekivati da će se dodatna likvidnost pojaviti iz internih izvora, jedino što nam može pomoći je dolazak stranih investitora (ili portfolio investitora koji će ući u više pozicija ili velikog strateškog investitora koji bi preuzeo neku veću firmu i tako oslobodio novce za ulaganje u druge dionice). Takvi investitori u pravilu preferiraju političku stabilnost i ne vjerujem da će nam nekakve demonstracije pomoći. Pad vlade i prijevremeni izbori možda, ali demonstracije i opći štrajkovi ne.

PRIJEDLOG MINISTARSTVU FINANCIJA REPUBLIKE HRVATSKE -Vladi

U cilju sprečavanja zlouporabe informacija o financijskom stanju u dioničkim društvima a koja se nalaze na Zagrebačkoj burzi-
SVA IZVJEŠĆA o poslovanju – pod oznakom POSLOVNA TAJNA – trebaju se dostaviti na uvid
SAMO HANFI . Nakon objave službenih rezultata u medijima- PREDMET se vraća nadležnim Ispostavama Ministarstva Financija na obradu , poreznim ispostavama.

Razlog tome su VRLO SAMOUVJERENI stavovi na forumu -pojedinaca , koji u DOSLUHU sa
REFERENTIMA u Nadležnim Poreznim Ispostavama – uglavnom Zagreb , Split, Rijeka, Osijek
i ostali- DOJAVLJUJU PRIJE SLUŽBENOG IZVJEŠĆA – r e z u l t a t e – brokerima-
bankarima , fondovima ili ostalim pravnim i fizičkim osobama koje trguju na burzi i imaju
od toga izravnu financijsku korist.

Pa, ako je Vladi cilj da zaustavi korupciju u ovom dijelu Tržišta kapitala- neka nešto poduzmu.
Ako i nakon takve mjere- INFORMACIJE PROCURE – tada je JASNO da je KORUMPIRAN i dio
djelatnika u HANFI !

kolegice,

dopustite da institucije rade svoj posao. Nije dovoljno znati ili pretpostaviti da je netko korumpiran treba imati bar jedan poludokaz za to.
Moje mišljenje je da su u Agenciji prije ravnodušni i inertni, te im se neda raditi posao za koji su plaćeni, ali ne i korupirani.
Njihov neslužben stav uvijek govori u prilog dvije ideja ; zašto si kupio dionice i ako netko petlja na burzi jednostvano ih nemoj prodati već čekaj bolje vremena.
Ono što je sigurno je to da tamo rade ljudi koji posao znaju, ali im se izgleda neda raditi.

New Report

Close