BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pozdrav kolegi Ringu………..
Odabrao je izvrsnu sliku za avatar……..s obzirom da priča o Fazu već mesec i plo dana……….
Doduše svakim damon je sve tiši i tiši ali valjda to dođe s vremenom kad se izgubi mnogo love…..

lp

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Zašto mislim da je ovo Šah-Mat HDZ-a ?

http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/93042/Popijac-postaje-potpredsjednik-Vlade-za-investicije.html

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Premješteno iz teme: Što smo danas tržili ?

+++ dlkv

Nedavno si govorio da ti je DLKV preskup dok ne padne ispod 250 kn. A GERONIMO ti je sugerirao kupnju sve ispod 380 kn. Nadam se da si ga poslušao – na kraju krajeva tio je tvoj idol kao i CROMAN.
Vjerujem da si kupio DLKV ako ti je netko to sugerirao, a baš mi me zanimalo tko je to i kakav je njegov utjecaj na ZSE.

http://www.index.hr/xmag/clanak/hobotnica-paul-uginula/520065.aspx

moje pisanje na forum nije nagovor na kupnju prodaju ili bavljenje dionicama ... moj odlazak sa foruma je zbog moderatora

http://www.index.hr/xmag/clanak/hobotnica-paul-uginula/520065.aspx

Hoće li to utjecati i na pad Crobexa????

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

http://www.index.hr/vijesti/clanak/slavenka-drakulic-nema-slobode-u-hrvatskim-medijima-vecina-novinara-je-kupljena-/520069.aspx

Možete zamislit kakvo je stanje kad se javno prizna da je većina novinara kupljena
Rekao sam za 100eura cjeli tjedan pišu štogod kome odgovara
Koliko li je samo rušilačkih članaka ispisano bez ikakvih sankcija a tu je kao HANFA da nadgleda

Bull run [shocked]

Bojim se da griješiš, prije je to bull trap… sutra je rasprava o povjerenju vladi na Saboru, pa je nenormalno da danas crobex raste?!?
Prije bih rekao da je ovo umjetno dizanje crobexa od strane lukavaca koji se žele iskrcati pred sutrašnji pad [rolleyes]
[/quote]

Ta rasprava o povjerenju Vladi nema nikakvu težinu jer oporba nema dovoljno glasova da sruši Vladu – to je pucanj u prazno i to svi znaju, pa i oporba.

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Bull run [shocked]

Bojim se da griješiš, prije je to bull trap… sutra je rasprava o povjerenju vladi na Saboru, pa je nenormalno da danas crobex raste?!?
Prije bih rekao da je ovo umjetno dizanje crobexa od strane lukavaca koji se žele iskrcati pred sutrašnji pad [rolleyes]
[/quote]

Ta rasprava o povjerenju Vladi nema nikakvu težinu jer oporba nema dovoljno glasova da sruši Vladu – to je pucanj u prazno i to svi znaju, pa i oporba.
[/quote]

Oporba nema snage za ništa, međutim u dalmaciji i primorju se formira kritična masa zbog vjerojatnih pokretanja stečajeva brodogradilišta

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Bull run [shocked]

[/quote]

[/quote]

Sama oporba sigurno da nema, ali ima tu dosta Sanaderovih spavača, tako da ne bih stavljao ruku u vatru za bilo koji rezultat….mada, ostanak ove nesposobne vlade je još gori nego da vlada padne jer donosi nastavak agonije na ZSE.

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Oporba nema snage za ništa, međutim u dalmaciji i primorju se formira kritična masa zbog vjerojatnih pokretanja stečajeva brodogradilišta

Ovakve konstrukcije bude uspomene od prošle godine kad su Sindikati sa nosačima zastava i transparenata po cestama najavljivali ˇˇvruću jesenˇˇ i onda se svi skupa prodali za poneko mjesto u nadzornom odboru,generalku na stojadinu,25dkg parizera i flašu Jamničke.Pa nećemo valjda pred kraj svake godine trubiti o kritičnim masama koje će paliti kontejnere po cestama.Ajd više da se to dogodi pa da ih specijalci ispendreče i da završimo tu priču jednom zauvijek.

Historia nie jest tylko czarna i nie jest tylko biała. Tak widzę i swój ślad na życiowej drodze.

Sama oporba sigurno da nema, ali ima tu dosta Sanaderovih spavača, tako da ne bih stavljao ruku u vatru za bilo koji rezultat….mada, ostanak ove nesposobne vlade je još gori nego da vlada padne jer donosi nastavak agonije na ZSE.

Kolko god je sadašnja Vlada nesposobna i korumpirana, trenutno mi se čini da ni dolazak nove SDP-ove Vlade ne bi ništa promjenio – pogledaj Milanovića i ekipu, pa ti ljudi su uvreda za zdrav razum (što općenito vrijedi za političare kod nas).

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Ovakve konstrukcije bude uspomene od prošle godine kad su Sindikati sa nosačima zastava i transparenata po cestama najavljivali ˇˇvruću jesenˇˇ i onda se svi skupa prodali za poneko mjesto u nadzornom odboru,generalku na stojadinu,25dkg parizera i flašu Jamničke.Pa nećemo valjda pred kraj svake godine trubiti o kritičnim masama koje će paliti kontejnere po cestama.Ajd više da se to dogodi pa da ih specijalci ispendreče i da završimo tu priču jednom zauvijek.
[/quote]
jaruzelski ***obrisano***, ti bi sa pendrekom na one koji se bore za golu egzistenciju [angry]

@Moller [thumbsup]

Dirty Sanchez is a term for a sex act when a man, after the anal sex, takes his penis and rubs it on the girls upper lip leaving a moustache.

New Report

Close