Zapela mi je Natuzzieva garnitura za 70.000 kn s pravom kožom. Računam, da bi trebalo preuredit i kupaonu. Baš sam si uvijek želio masažnu kadu s jacuzziem. Ova je baš herclih, košta samo 45.000 sa popustom od 20% na gotovinu.
A mogel bi se i ja zrihtat, anzug dva iz Armania, koji sat i cipelice, nebu se primijetilo. Da vam nekaj velim, uvek sam si želil imat gliser. Bum si pogledal novine, jel ima kaj rabljenog za kupit. Sigurno u ovo vreme krize ima onih luzera kaj si to ne mogu više priušti pa moraju prodavat. Sam si nekaj mislil, ak si zemem neku makinu trebalo bu to i vuč. Možda je bolji izbor passat od golfa. Pa je samo 97.000 kn skuplji, možda uspijem nažicat neki popust.
EJ LJUDI, PA KAJ NISAM SPOSOBAN!!!
Jebo te, baš imam talenta, možda bi se mogel kandidirat za premijera, da jednom ovu napaćenu zemlju izvučem iz govana u koje tone. Ak ja nisam sposoban, ne znam ko je?!?
EJ LJUDI, PA MENI SU DALI LJUDI 750.000 kn KREDITA. PA VIDE LJUDI KAK SAM SPOSOBAN, PA KAJ TO NE VIDITE I VI!?!?!
SVAKA ČAST VERDI na ovom životnom epu,
imao bi i ja štošta nadodati na tvoju priču pa bi mogli snimit jednu sapunicu :
HRVATSKI MUČENIK KOJI SE BAVI HEDONIZMOM
I eto potpišemo sa nekom TV kućicom i milja na računu kolko oćeš, taman da riješiš dugove i dođeš do nule
[lol] [lol] [lol]
Zapela mi je Natuzzieva garnitura za 70.000 kn s pravom kožom. Računam, da bi trebalo preuredit i kupaonu. Baš sam si uvijek želio masažnu kadu s jacuzziem. Ova je baš herclih, košta samo 45.000 sa popustom od 20% na gotovinu.
A mogel bi se i ja zrihtat, anzug dva iz Armania, koji sat i cipelice, nebu se primijetilo. Da vam nekaj velim, uvek sam si želil imat gliser. Bum si pogledal novine, jel ima kaj rabljenog za kupit. Sigurno u ovo vreme krize ima onih luzera kaj si to ne mogu više priušti pa moraju prodavat. Sam si nekaj mislil, ak si zemem neku makinu trebalo bu to i vuč. Možda je bolji izbor passat od golfa. Pa je samo 97.000 kn skuplji, možda uspijem nažicat neki popust.
EJ LJUDI, PA KAJ NISAM SPOSOBAN!!!
Jebo te, baš imam talenta, možda bi se mogel kandidirat za premijera, da jednom ovu napaćenu zemlju izvučem iz govana u koje tone. Ak ja nisam sposoban, ne znam ko je?!?
EJ LJUDI, PA MENI SU DALI LJUDI 750.000 kn KREDITA. PA VIDE LJUDI KAK SAM SPOSOBAN, PA KAJ TO NE VIDITE I VI!?!?!
SVAKA ČAST VERDI na ovom životnom epu,
imao bi i ja štošta nadodati na tvoju priču pa bi mogli snimit jednu sapunicu :
HRVATSKI MUČENIK KOJI SE BAVI HEDONIZMOM
I eto potpišemo sa nekom TV kućicom i milja na računu kolko oćeš, taman da riješiš dugove i dođeš do nule
[lol] [lol] [lol]
[/quote]
Vidim da je o hedonizmu riječ [smiley].
Verdi, masažna kada s jaccuziem je isfurana, preporučujem infrared saunu, ako imaš 2 kvadrata mjesta.
lp
@verdi
sve OK i ima tu prostora za još jedan kredit, ali nisa uspio zaključiti zašto je tvoj zet "idiot" ?
Misliš nije zadražao Volvo ?
@verdi
skoro zaboravio
Po pitanju tvojih financija : da li ih Ministar Šuker vodi za tebe jer tako me podsjećaj na njega ?
OVO NEMOŽE BITI ISTINA, matematika ne štima ;
1. Ako HDZ prekine hajku na Sanadera nastaviti će SDP pa je Sanaderu isto
2. Ako Sanader ruši HDZ, SDP bi mu mogao poslati "oprosnicu"
Hrvatska postojano napreduje u pregovorima s EU
http://www.seebiz.eu/hr/politika/barroso-datum-vam-ne-mogu-reci,-proces-se-mora-ubrzati,96201.html
uz dug od 50 milijardi Eura EU bankama, uglavnom, ne da su nam pregovori postojani nego praktikčki i gotovi još koja formalnost i to je to .
Problem je još samo što se naša državna tjela još ne snalaze u davanju posla i pokretanju investicija bez provizija i mita, ali možda i prebrode takva nepoštenja prema njima pa nekako sve krene.
Znam da je grozno gledati kako potpisuješ milijune i milijarde, a ništa ne skrene, ali kriza je ?
kakve prljave laži HDZ-ovaca! borba protiv korupcije krenut će tek kad se makne HDZ-ova vlada koja cijelo vrijeme blokira borbu protiv korupcije! hapšenje Barišića samo je obračun sa Sanaderom i bacanje javnosti prašine u oči, ali nećete još dugo, svi ćete doći na red!
Mislite da će Hrvatska "raširene korupcije" biti interesantna investitorima ako padne Vlada?
Pozdrav
Hrvatska je SADA leglo korupcije, sve demokratske zemlje jedva čekaju da ode ova nesposobna vlada, pa da Hrvatska konačno krene naprijed!
[/quote]
daj kosmo pojasni malo kako će to Hrvatska krenuti naprid ako ćete za početak "raditi redove" [shocked]
dok se sve očisti odosmo mi u krasnu…
Ovaj plahi Plahor ni jednu odluku nemože donijeti, a de ne otpleše kružni ples oko varte i čeka signal s neba da mu padne, a kako se i pojavi više se i nesjeća zašto je tražio
bila bi fora da hrvtsko/slovenski avion zroka slovensko/hrvatske pecaroše na ulasku/izlasku iz zerp-a
Ovi žensko-muški biletaralni odnosi još će nas natjerati da pobljubimo Slovenca kada se sretnemo ?