BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

VLADA JE NAPOKON NAŠLA RJEŠENJE IZLASKA IZ KRIZE i iznenadila i pretekla i mnogo starije demokracije.

Uz pomoć vlastitih redova, Porezne uprave i Inspektorata koriste zadnje znanstvene metode i vrlo efikasno bez da opterećuju Sudstvo vrše uvid i izricanje presude pravnim i fizičkim osobama RH.

Dobro je da osnovni kriterij nije stupanj krivnje ili slične nazadne metode koje trebaju dugoročne procese i slične gluposti, glavni i jedini kriterij je da li imate novaca ili nekretnina koje se daju brzo prodati.
Iako nisu objasnili Poreznoj i Inspektoratu da je ovaj posao „Jednokratno Rješenje“ koje i njihove Radne knjižice dovode uskoro u pitanje, povode se parolom „Bolje išta nego ništa „.
U koliko imate kapitala izaslanici Šukera vam čestitaju na suradnji i samo uzmu kapital na dobrobit naroda Republike Hrvatske u ime socijalne jednakosti i bratstva.
Na ovaj način Država ubrzanim tempom puni proračun za vlastite potrebe podmirenja kamata, a koje su im nametnute od banaka jer smo MI to tražili kao i vrlo humanistički pristup prema mirovinama jer su taj novac sasvim slučajno potrošili u nepredviđene okolnosti .

Na zahvalnici vam i piše domoljubna poruka, Od Šukera sa srcem.

Osim toga i EU nam je čestitala i traži daljnje napore ;
kodno ime "TOPNIČKI DNEVNICI" ili u prijevodu KORUPCIJA nije predmet interesa EU kao uvozni brand RH za EU, ali na ovaj način potpuno ignoriraju domaći, hrvatski, izvorni Brand kao najoriginalniji u Europi, a čime nam ugrožavaju mogućnost da se više nitk neo bavi politikom ili bude u Vladi RH zbog neisplativosti.
To je nedopustivo !
"http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/92227/Topnicki-dnevnici-i-dalje-na-tapetu.html

MOŽDA JE VRIJEME DA SLOŽNI I JEDINSTVENI IZAĐEMO NA ULICE I JEDNAKOM MJEROM POZDRAVIMO SVE NAPORE NAŠE VLADE KOJE SU ULOŽILI U NAŠE DOBRO JUČER, DANAS, A I SUTRA !

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Toshiba ponovno posluje s profitom
Japanska tehnološka kompanija Toshiba danas je izvijestila o polugodišnjem profitu koji je nadmašio njezina očekivanja ponajviše zbog dobre prodaje čipova i uređaja za pohranu podataka koji se koriste u proizvodnji smartphonea i tablet računala.

Pitam se hoće li ovo pokrenutu građevinske divove i male banke koje samo što ne eksplodiraju ????

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

Izgleda da 2012 sigurno ulazimo u EU.

http://www.poslovni.hr/vijesti/vandoren-hrvatskoj-do-2013-godine-35-milijardi-eura–161311.aspx

http://www.poslovni.hr/vijesti/vandoren-hrvatskoj-do-2013-godine-35-milijardi-eura–161311.aspx

to ćemo tek vidjeti, najprije ide referendum! a ja ću prvi biti protiv onih seronja iz EU i domaćih lizoguza na vlasti koji im se uvlače u dupe! [angry]

Ti neideš nigdje možda kao ja, samo u 3 PM.

Ti isti su danas ovo napravili, ali oni su samo radili svoj posao svi u nizu i nitko nema ustavri ništa s time ;
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/92275/Majka-s-cetvero-djece-izbacena-na-ulicu.html

Ako je to cijena EU-a onda se ova majka s četvoro djece na cesti ima čemu radovati, uskoro ćemo svi za njom kako bi država naše nekretnine založila za novi kredit .

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

ma sve je dobro: 1. svaki od 150 u saboru nek mjesečno izdvoje po 1000 kn i kupe hr dionice
2. nas malih s solidni primanjima(više od —- kn) I menađerčići svaki mj. po 1000 kn
sve to polako ulagati i pokupovati najbolje, pa za 3 god prodati stranim fondovima!
takozvana štednja hr poduzeča

Vaš linkUPOZORENJA
EU: Riješite probleme ili odgađamo pregovore[/url]

"Znate, sve članice EU frustrirane su sporošću pregovora s Hrvatskom i vjerujte nam svi jedva čekamo da se to što prije završi."

Nemaju oni pojima u što se uvaljuju, Slovenci su im već zakuhali, a sa kakvim sranjem će se tek suočiti kada i Hrvatska uđe u EU [lol]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Vaš linkUPOZORENJA
EU: Riješite probleme ili odgađamo pregovore[/url]

"Znate, sve članice EU frustrirane su sporošću pregovora s Hrvatskom i vjerujte nam svi jedva čekamo da se to što prije završi."

Nemaju oni pojima u što se uvaljuju, Slovenci su im već zakuhali, a sa kakvim sranjem će se tek suočiti kada i Hrvatska uđe u EU [lol]

To je samo jedna strane medalje kolega.
Druga strana govori ovo ;
oni su nam i uvalili kredite od gotovo 50 milijardi Eura s viskokim kamatama, a to treba vratiti, a da bi ih RH vratila mora biti u EU jer drukačije vladari EU ili banke ostaju bez tih milijardi.
Znači EU će rado žrtvovati standard svojih građana ulaskom RH da spasi banke iz EU. Tako je još iz doba rimljana.

ima li tu među nama koji taksist da objasni što se misli postić ovakvim usporavanjima prometa već ionako presporog u Zagrebu … možda žele da ih i ovo malo ljudi koji si mogu priuštiti superskupu vožnju počne izjegavati, ili možda pokazuju "snagu" da mogu što žele i kad žele … stvarno mi nije jasno. Da vjerojatno imaju nekih problema – sigurno rješivih vrlo jednostavno – zbog funkcioniranja na način iz pedesetih ili šezdesetih godina prošlog stoljeća to sam siguran, ali glumit bađe u crnim mečkama (čak i novim S klasama) to je stvarno previše čak i za njih. Pa kaj nitko nije svjestan vremena i situacije u kojoj se nalazimo baš zbog "stivie woderovskog" sagledavanja iste i da nam je cijelo gospodarstvo u qur.. zbog nekonkurentnosti. Da li se možda pitaju kaj si ovo malo stranaca koji dolaze u Hrvatsku i možda (daj bože) zbog nekakvog posla žuri nekam u čudu gleda frajere kako ne šljive nikog ni pol posto … dobru poruku šaljemo možebitnim ulagačima od samog dolaska … prestrašno [angry]

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

5 po 5 i evo 77

http://www.seebiz.eu/hr/politika/ivo-sanader-okuplja-petorku-i-krece-u-napad-na-hdz!%3f,96065.html

5 po 5 i evo 77

http://www.seebiz.eu/hr/politika/ivo-sanader-okuplja-petorku-i-krece-u-napad-na-hdz!%3f,96065.html

@loris

Vlada ima stabilnu i veliku većinu od 82-83 zastupnika.
Dragi mi je da se Vi tome veselite i da ne nasjedate tabloidima.
Pozdrav

Koliko točno Sanaderu treba glasova – da bi , zajedno sa SDP-om, i ostalima- Sabor izglasao
nepovjerenje Vladi Jadranke Kosor?

Pitanje za burzu: ….da li uopće imam kakve strategije oko pronalažanja rješenja za
podizanje indexa Crobexa- kupnjom -pronalaženjem INVESTITORA…

Hoće li i dalje fondovi u nelojalnoj utakmici , smjeti , manipulirati indexom Crobex, i dizati da
svojim dionicama iz portfelja, što je lako dokazati, i što se ne bi smjelo dopustiti temeljem
Zakon o tržištu kapitala..

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close