BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Čemu sve to, nek lijepo uzme nick ADRIS ili Transadria i opet može pisati koliko želi.

ovaj post ne poziva na kupnju/prodaju dionica

Hakela je već jednom “zabrljao”, stavljen je na moderiranje nakon čega sam mu dao još jednu šansu. Posljednjih par tjedana nažalost nije poslao niti jedan konstruktivan i afirmativan post, štoviše sve je dodatno začinio prijetnjama stoga ne vidim razloga da ga vratim na forum. Vaše jamčenje može biti hakeli vrijedan dokaz prijateljstva, no meni ne predstavlja dovoljan razlog za njegovo vraćanje. Pozdrav!

svaki forum mora imati bar jednog člana kao što je Hakela. Da je neinteresantan nebi nitko ni obraćao pažnju na njega. Sad smo ko pizza bez extra kečapa. Nek se strasti slegnu još dan dva a onda će Igor nadamo se još jednom razmislit.

pozdrav.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

ma meni se učinilo da je danas bio prjavljen jedan hakela9 , sad ako je to taj , neznam .
ma možda ga i vrate

thsxnxcjhnjcmhjnjznddhtn

ma meni se učinilo da je danas bio prjavljen jedan hakela9 , sad ako je to taj , neznam . ma možda ga i vrate

I ja sam ga vidio i jučer i danas, neko ovdje nas navlači za nos. Kako može biti u potpisu, a kak ti ne može ni stranicu otvoriti.

Tako sto otvara stranicu preko proxya… ne moze covjek pisati, sta ti se treba nacrtati da bi shvatio?

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Ti si svoje nacrtao. Već davno.

Neuspjeh je najbolji lijek za umišljene i prepotentne

Ti si svoje nacrtao. Već davno.

Hoces i da tebi nes nacrtam? Mozda Djuru?
[smiley2]

Tako sto otvara stranicu preko proxya… ne moze covjek pisati, sta ti se treba nacrtati da bi shvatio?

Molim ako možeš nacrtati da bi shvatio, hvala!

provider ti da fixnu ip adresu prema kojoj te se moze otkriti… odes preko anonymus servera i ispada da gledas stranicu iz njemacke ili amerike jer se sadrzaj routa preko njihovih servera… evo odi na ovaj sajt i probaj za sebe pa ces shvatiti

http://anonymouse.org/anonwww.html

provider ti da fixnu ip adresu prema kojoj te se moze otkriti… odes preko anonymus servera i ispada da gledas stranicu iz njemacke ili amerike jer se sadrzaj routa preko njihovih servera… evo odi na ovaj sajt i probaj za sebe pa ces shvatiti http://anonymouse.org/anonwww.html

Kad si već tako ljubazan, iako zadnjih dana to nisi bio, reci mi da li mogu preko njih i doći do mosticha?

ne vidim kako bi mogao, niti zasto bi tako nesto htio… mostich je program ne web stranica… doduse mozes se sakriti iza vlastitog proxya ali nisam siguran da on moze rutati podatke za mostich… nemam pojma, trkeljam bezveze

ja sam uvijek ljubazan, neugodan postajem kad me se gazi i okrivljava bez razloga

New Report

Close