Čemu sve to, nek lijepo uzme nick ADRIS ili Transadria i opet može pisati koliko želi.
Hakela je već jednom “zabrljao”, stavljen je na moderiranje nakon čega sam mu dao još jednu šansu. Posljednjih par tjedana nažalost nije poslao niti jedan konstruktivan i afirmativan post, štoviše sve je dodatno začinio prijetnjama stoga ne vidim razloga da ga vratim na forum. Vaše jamčenje može biti hakeli vrijedan dokaz prijateljstva, no meni ne predstavlja dovoljan razlog za njegovo vraćanje. Pozdrav!
svaki forum mora imati bar jednog člana kao što je Hakela. Da je neinteresantan nebi nitko ni obraćao pažnju na njega. Sad smo ko pizza bez extra kečapa. Nek se strasti slegnu još dan dva a onda će Igor nadamo se još jednom razmislit.
pozdrav.
ma meni se učinilo da je danas bio prjavljen jedan hakela9 , sad ako je to taj , neznam .
ma možda ga i vrate
ma meni se učinilo da je danas bio prjavljen jedan hakela9 , sad ako je to taj , neznam . ma možda ga i vrate
I ja sam ga vidio i jučer i danas, neko ovdje nas navlači za nos. Kako može biti u potpisu, a kak ti ne može ni stranicu otvoriti.
Tako sto otvara stranicu preko proxya… ne moze covjek pisati, sta ti se treba nacrtati da bi shvatio?
Ti si svoje nacrtao. Već davno.
Ti si svoje nacrtao. Već davno.
Hoces i da tebi nes nacrtam? Mozda Djuru?
[smiley2]
Tako sto otvara stranicu preko proxya… ne moze covjek pisati, sta ti se treba nacrtati da bi shvatio?
Molim ako možeš nacrtati da bi shvatio, hvala!
provider ti da fixnu ip adresu prema kojoj te se moze otkriti… odes preko anonymus servera i ispada da gledas stranicu iz njemacke ili amerike jer se sadrzaj routa preko njihovih servera… evo odi na ovaj sajt i probaj za sebe pa ces shvatiti
provider ti da fixnu ip adresu prema kojoj te se moze otkriti… odes preko anonymus servera i ispada da gledas stranicu iz njemacke ili amerike jer se sadrzaj routa preko njihovih servera… evo odi na ovaj sajt i probaj za sebe pa ces shvatiti http://anonymouse.org/anonwww.html
Kad si već tako ljubazan, iako zadnjih dana to nisi bio, reci mi da li mogu preko njih i doći do mosticha?
ne vidim kako bi mogao, niti zasto bi tako nesto htio… mostich je program ne web stranica… doduse mozes se sakriti iza vlastitog proxya ali nisam siguran da on moze rutati podatke za mostich… nemam pojma, trkeljam bezveze
ja sam uvijek ljubazan, neugodan postajem kad me se gazi i okrivljava bez razloga