Ovo je Polančec mogao odmah reči i izbječi sva sranja s progonom ;
http://www.seebiz.eu/hr/politika/polancec-nepotrebnom-studijom-rjesavao-sam-veliki-politicki-problem,95223.html
Ovo je po meni ( uz Bajsa ) jedan od kvalitetnih Ministara kojemu fali samo malo hrabrosti ;
http://www.seebiz.eu/hr/banke/jandrokovic-nismo-popustili-sloveniji-oko-lb-a,-dug-se-mora-vratiti,95225.html
Milsim da bi Premijerka ipak trebala u duhu interesa nacije to i prihvatiti, msilim da bi joj to samo donijelo puno novih bodova u ovoj utakmici ( jednim udarcem 5 muha ) ;
http://www.seebiz.eu/hr/politika/maras-za-seebiz-ne-zanima-nas-sanader,-nego-opoziv-vlade,95209.html
…..drzite se Vi dionica…….to Vam ipak bolje ide…..ali i za ovaj post Vam dajem sve pohvale jer treba imati cohones danas tako iskreno i poucno razgovarati o politici kad se stvarno vise uopce nezna kaj se desava
pofuk
neznam ali znam da 26.10. imam mali rodjendan na forumu
pofuk
[/quote]
Kolega moje iskrene čestitke !
3 godine foruma smo govori da niste izgubili vjeru su sebe i svoja ulaganja u dionice !
3 godine na forumu, a i dalje trgujete govori da vaše poruke treba dvaput pročitati.
U svakom slučaju želim vam još puno foruma i uspijeha .
[/quote]
joj….hvala Vam najljepsa
kak ste se samo sjetili……..apsolutno ste u svemu u pravu kao i uvijek samo sto se ovo moje ne bi moglo nazvati bas nekim trgovanjem
dajte molim Vas ako mi mozete staviti tehnicku analizu za tep-r-a……onako od srca i iz duse za mali rodjendan …meni za dusu
pofuk
[/quote]
Ja sam Vam iskreno čestitao, a Vaš odgovor ne razmijem ?
TA analiza i ja nismo na TI pa neznam kako pomoći ?
TA analize kako vidim znaju , Tigrus, Dellux, FerengiHr, Lulu……, a i svijet dionica za 50 Kuna ih radi.
nar
Ovo je Polančec mogao odmah reči i izbječi sva sranja s progonom ;
http://www.seebiz.eu/hr/politika/polancec-nepotrebnom-studijom-rjesavao-sam-veliki-politicki-problem,95223.html
Ovo je po meni ( uz Bajsa ) jedan od kvalitetnih Ministara kojemu fali samo malo hrabrosti ;
http://www.seebiz.eu/hr/banke/jandrokovic-nismo-popustili-sloveniji-oko-lb-a,-dug-se-mora-vratiti,95225.html
Milsim da bi Premijerka ipak trebala u duhu interesa nacije to i prihvatiti, msilim da bi joj to samo donijelo puno novih bodova u ovoj utakmici ( jednim udarcem 5 muha ) ;
http://www.seebiz.eu/hr/politika/maras-za-seebiz-ne-zanima-nas-sanader,-nego-opoziv-vlade,95209.html
naravno da su dobri ministri pogotovo što su iz bjelovara…bez ijedne mrlje i afere što je danas teško naći…
pofuk
[/quote]
3 godine foruma smo govori da niste izgubili vjeru su sebe i svoja ulaganja u dionice !
3 godine na forumu, a i dalje trgujete govori da vaše poruke treba dvaput pročitati.
[/quote]
joj….hvala Vam najljepsa
kak ste se samo sjetili……..apsolutno ste u svemu u pravu kao i uvijek samo sto se ovo moje ne bi moglo nazvati bas nekim trgovanjem
dajte molim Vas ako mi mozete staviti tehnicku analizu za tep-r-a……onako od srca i iz duse za mali rodjendan …meni za dusu
pofuk
[/quote]
TA analize kako vidim znaju , Tigrus, Dellux, FerengiHr, Lulu……, a i svijet dionica za 50 Kuna ih radi.
[/quote]
Ispričavam se što upadam….
Mislim da ste (namjerno ili slučajno) zaboravili navesti jednog velikog možda i najvećeg analitičara. Nisam ni ja više siguran kako se zvao ali mislim da ima neke veze sa indijancima.
Molim nekog od forumaša ako se sjeti pravo imena neka napiše.
Eh kako je taj znao gađat… [shocked]
Premješteno iz teme: IGH (Institut IGH d.d.)
Evo bloga Vatreg gdje sam sebe uvjerava da nije glup, a onda nama ovdje dijeli poluinofrmacija koje nezna i nemože zavšiti tipa ;
@ vatreni – "A kaj pišu oni koji su prerano ušli u dionicu??? Zapraf oni niš ne pišu, ONI PLAČU…" ( pa izjasni se kada je onda po tebi pravo vrijeme za ulaz )
@ vatreni – "Samo pazi ad ne budeš over 35 dok se to dogodi " ( TKO DRUGOME JAMU……..)
a onda sam o sebi piše ;
http://www.poslovni.hr/Blog/BlogPostView.aspx?BlogPostId=398
Baš si bezveze, ništa ne razumiješ, ali imaš ti i većih problema od toga…taj blog je pisan pod utjecajem velikog spisatelja Birtića, ali neka samo se ti veseli…ni moj blog, a ni bog ne bu pomogel IGH-ju… [cry] [bye] [cry] [lol] [lol]
loris,
Baš si bezveze, ništa ne razumiješ, ali imaš ti i većih problema od toga…taj blog je pisan pod utjecajem velikog spisatelja Birtića, ali neka samo se ti veseli…ni moj blog, a ni bog ne bu pomogel IGH-ju… [cry] [bye] [cry] [lol] [lol]
Ono što ja vidim je da ti svakako nisi glup, dapače, vrlo se prefrigan i pravi mućak.
Previše forsiraš ove male fugurice u svojim postovima, ako si mislio ljude zavarati.
Nisam siguran odkuda znaš za moje probleme ili da li mi ih imaš namjeru napraviti ( poslati ) pa ih smatraš gotovim učinkom , ali što se mora proživit nije teško, mora se .
IGH-u bog pomogao !
Moram pitati još samo ovo ;
Razumijem da me napucavaš s jedinicama kako bi mi zvijedica pocrvenila, a time ostale ljude s foruma potaknuo na degradaciju mojih poruka ili ignoriranja. OK taktika ?
Ali zar ti nije dosadilo da kroz razne nick-ove sebi stalno lupaš 100, a meni 6 jedinica i tako svima koji ne prate tvoju želju za podom ili rastom neke dionice ?
OK, možda si Vjeku nategao na način da si logiran preko raznih servera s različitim nickom, ali gdje je tu motiv ? U zaradi na burzi terjdanjem ? OK, ali nije li ti mrska ta zarada ili budimo otvoreni prevara ?
Pa što to ne pokušaš kao pravi igrač na HT-u, ADPL, ATGR, ADRS…? Plašiš se fondova ?
Eto, sada me napucaj jedinicama i ugodan vikend ?
Dobili ste plaće ? Ako niste- razumijemo…..
pofuk
[/quote]
[/quote]
joj….hvala Vam najljepsa
pofuk
[/quote]
[/quote]
Ispričavam se što upadam….
Mislim da ste (namjerno ili slučajno) zaboravili navesti jednog velikog možda i najvećeg analitičara. Nisam ni ja više siguran kako se zvao ali mislim da ima neke veze sa indijancima.
Molim nekog od forumaša ako se sjeti pravo imena neka napiše.
Eh kako je taj znao gađat… [shocked]
[/quote]
Da nije možda veliki GERONIMO.
Ne brinite prisutan je on na našoj burzi ,ali ne piše.Vrlo brzo pretpostavim u što ulaže čitajući njegove satelite.Možda griješim.
pofuk
[/quote]
I ja imam rođendan.Prekosutra.Tli dodine.
ps: to kaj sam još moderiran to je ne nikaj…velijo da je to za moje dobro [rolleyes]
Da li netko zna tko su 3-4 najstarija forumaša po datumu prijave na forum, a još aktivni ?
To bi trebalo pitati Kucila, koji mu je nick najstariji, tj. prvi.
[lol]
lp