BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

12.000 is real [thumbsup]

Ide to gadno dolje. Već danas
[/quote]

Pa vi ste kolega u zadnjih mjesec dana pa i više barem 5-6 puta to rekli i svaki puta falili……..ne samo da nebi išlo dole nego bi čak bio i rast po jedan i više posto……..
Po zakonu vjerojatnosti vi ćete jednom i pogodti…….nadam se…..

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

12.000 is real [thumbsup]

Ide to gadno dolje. Već danas
[/quote]

Pa vi ste kolega u zadnjih mjesec dana pa i više barem 5-6 puta to rekli i svaki puta falili……..ne samo da nebi išlo dole nego bi čak bio i rast po jedan i više posto……..
Po zakonu vjerojatnosti vi ćete jednom i pogodti…….nadam se…..
[/quote]

Kolega, nemojte izmišljati. Nije u redu. Ja sam samo jedanput u zadnjih mjesec dana rekao da ide dolje i to prije tjedan dana. Slobodno provjerite što sam i kad napisao.

“A man's got to do what a man's got to do”

da bi išlo gadno dolje mora biti razlog
npr. kauboji pucaju po gradu
ali njih nema

međedi [bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Da li netko zna tko su 3-4 najstarija forumaša po datumu prijave na forum, a još aktivni ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

ma ovaj crobex je zakon,,,redaju se dionice jedna za drugom koje rastu..udjes u jednu, zaradis pa u drugu pa u trecu….
ZAKON

za one koji to ne uspjevaju, malo utjehe

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Premješteno iz teme: IGH (Institut IGH d.d.)

Vlada se neće srušiti dragi prijatelju jer nema novaca za izbore,a oporba se boji preuzeti vlast jer isto ne zna kako se izvući iz ovog mraka.Neko drugi je kreator u našoj zemlji a to su zemlje koje imaju love da ponovno naprave kolonije ali ne sa puškom.Država će uvijek biti HRVATSKA – samo pod čijim patronatom-ne možemo pobjeći od povijesti u kojoj su svi htjeli i neko vrijeme imali naš teritorij.A IGH-……priča za fakultete menadžerstva,kao odličan primjer dobitka i gubitka.Hrvatska ima puno stručnih i pametnih ljudi koji ne mogu doći do izražaja.Onoga trenutka kad se struka razdvoji od politike i kad se u Hrvatskoj ponovno pojavi srednji stalež ljudi- krenut će na bolje.Danas imamo bogate i siromašne.Svijet se temelji na srednjem sloju građana,jer bi njih trebalo biti najviše,a novac dolazi od više malih ljudi a ne od jednog velikog.Sretno svima i budite strpljivi………….

peyo

To pišu oni koji su zakasnili ući u dionicu IGH .

A kaj pišu oni koji su prerano ušli u dionicu??? Zapraf oni niš ne pišu, ONI PLAČU
[cry] [bye] [cry]

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

A kaj pišu oni koji su prerano ušli u dionicu??? Zapraf oni niš ne pišu, ONI PLAČU
[cry] [bye] [cry]
[/quote]

Ipak sam rađe u dionici nego vani u iščekivanju pada radi jefinijeg ulaska .
Kako prezirem trejdanje u kojem se po meni samo "žedne preko vode nose" doveden sam u izbor s dvije mogućnosti ; prodati ili čekati !
Kada sam toliko kapitala izgubio na građevini mislim da nemogu nego se pouzadti u strpljenje i čekati oporavak koji po logici dvojnih Jing i Janga trebao imat i najveći oporavak .
Neznam da li će se dionica istrejdati i na 500 Kuna kako je neki prizivaju, ali i onda ću čekati povratak na 5.000,00 ili više .
Možda griješim, ali nemam izbora.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

[cry] [bye] [cry]
[/quote]
Tesko je pogoditi dno al ja mislim i oni koji su ulazili do 3000 kn da nisu pogrijesili samo treba biti malo strpljiv i sve če doči na svoje.
Sad kad krene rast ide igh preko 3000 kn u kratkom roku i cijenu ispod te mislim da je vise necemo gledat kao i ostale dionice.

100% sam u dionicama
[/quote]

Samo pazi ad ne budeš over 35 dok se to dogodi [thumbsup] [thumbsup]

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

[cry] [bye] [cry]
[/quote]

Ipak sam rađe u dionici nego vani u iščekivanju pada radi jefinijeg ulaska .
Kako prezirem trejdanje u kojem se po meni samo "žedne preko vode nose" doveden sam u izbor s dvije mogućnosti ; prodati ili čekati !
Kada sam toliko kapitala izgubio na građevini mislim da nemogu nego se pouzadti u strpljenje i čekati oporavak koji po logici dvojnih Jing i Janga trebao imat i najveći oporavak .
Neznam da li će se dionica istrejdati i na 500 Kuna kako je neki prizivaju, ali i onda ću čekati povratak na 5.000,00 ili više .
Možda griješim, ali nemam izbora.

[/quote]
bar si iskren, a to se cijeni jer ovdje toga nema puno.čista stotka….

@bond777

zahvaljujem uz napomenu da sam uvijek iskren. Zar misliš da silne jedinice dobivama iz površnih argumenata kao puno pišem, kao gluposti pišem……Dobivam ih jer sigurno puno pišem, neku i glupost napišem, ali iznad svega jer diram bit trejderskih načela, a to im se nikako ne sviđa. Kada bi drukao u negativu na IGH sve 100 bi dobijao, a to samo govori da još nije trend za dizanje cijene dionica i trejderi ne popuštaju.
Međutim divim se i osobama poput VATRENOG koji svo životno zadovoljstvo nalaze u tuđoj nesreči, cinizmu, nepotizmu i laži. Razmišljam što ga je u životu moglo dovesti u situaciju da postane takva osoba ? Nije on jedini na forumu takav, ali zanimljiv je profil tih osoba koje sve frustracije liječe novim frustracijama misleći da meni ili sličnima, a koji znamo što želimo ili ne želimo dovode moral u pitanje. Evo IGH sam kupio skoro s prosijekom 1800, a da dođe doslovno na 18 Kuna neću prodati nego ih nekoj udruzi pokloniti, a sebi upisati još jedan životni promašaj, ali dignutre glave.
Vatreni i slični čekaju 1400 ili nešto šlično da uđu, a još brže izađu na 1410 i ako se gleda površno oni su profitirali na malo, a ja izgubio na veliko, ali izgleda da nikada neće shvatiti da nam je takav i cijeli život gdje netko stalno igra na veliko i osijeti život, a netko kao mali miš stalno iza rupe promatra i lovi svaku mrvciu da ga nitko ne primjeti, a ako može usput i malu pakost napravi pa dodijkeli jednu jedinicu.
Vatreni ovo nije kritika već poziv na dublju analizu vlastitog karaktera.

@bond777

zahvaljujem uz napomenu da sam uvijek iskren. Zar misliš da silne jedinice dobivama iz površnih argumenata kao puno pišem, kao gluposti pišem……Dobivam ih jer sigurno puno pišem, neku i glupost napišem, ali iznad svega jer diram bit trejderskih načela, a to im se nikako ne sviđa. Kada bi drukao u negativu na IGH sve 100 bi dobijao, a to samo govori da još nije trend za dizanje cijene dionica i trejderi ne popuštaju.
Međutim divim se i osobama poput VATRENOG koji svo životno zadovoljstvo nalaze u tuđoj nesreči, cinizmu, nepotizmu i laži. Razmišljam što ga je u životu moglo dovesti u situaciju da postane takva osoba ? Nije on jedini na forumu takav, ali zanimljiv je profil tih osoba koje sve frustracije liječe novim frustracijama misleći da meni ili sličnima, a koji znamo što želimo ili ne želimo dovode moral u pitanje. Evo IGH sam kupio skoro s prosijekom 1800, a da dođe doslovno na 18 Kuna neću prodati nego ih nekoj udruzi pokloniti, a sebi upisati još jedan životni promašaj, ali dignutre glave.
Vatreni i slični čekaju 1400 ili nešto šlično da uđu, a još brže izađu na 1410 i ako se gleda površno oni su profitirali na malo, a ja izgubio na veliko, ali izgleda da nikada neće shvatiti da nam je takav i cijeli život gdje netko stalno igra na veliko i osijeti život, a netko kao mali miš stalno iza rupe promatra i lovi svaku mrvciu da ga nitko ne primjeti, a ako može usput i malu pakost napravi pa dodijkeli jednu jedinicu.
Vatreni ovo nije kritika već poziv na dublju analizu vlastitog karaktera.

[thumbsup]pratim ovaj portal duže vrijeme i cijenim iskrenost.a danas ju je teško nać….

New Report

Close