kolega faust…
otkud vama da sam ja klika na vlasti i da sam pljačkao ovu zemlju??
branio sam ju puškom pa sad me samo smeta kad se pljuje po ovoj zemlji.
što se tiče vlade, sami smo ju birali pa sad ju moramo i trpit.
ali vi ste toliko jalni kad se nešto pozitivno dogodi da je to za nevjerovat.
ne laži! gdje ja to pljujem po svojoj zemlji?!
da ne volim ovu nesposobnu i korumpiranu vlast to niti ne krijem i ne zanima me ako ti to smeta! ovu vlast nismo birali nego nam je jacu nametnuo sanader kad je dezertirao!
na burzi me posebno smetaju lažovi koji već godinama pričaju bajke, ovisno jesu u dionicama ili kešu, a na Ingri su najgori! tamo nema već dugo ništa pozitivno, ali zato drukeri lažu iz petnih žila da navuku naivce da kupe od njih dionice! sramota!
…..Nekako ćemo se izvući iz ove krize. Bilo bi dobro da prije Nove godine najave prijevremene
IZBORE.
Državno odvjetništvo- gosp. Bajić- po meni- drži cijelu političku situaciju u svojim rukama.
@miami
još samo ne znamo koje uloške koristite i kada brijete noge…sve ostalo nam je poznato…pa dajte još te 2 informacije da zaokružimo cjelinu [thumbsup] [thumbsup]
Evo dokaza da Kosor nije mogla utjecati na odluke Sanadera. Postavlja se pitanje da li je sve znala ?
Pa naravno, ako sam ja kao nitko i ništa znao onda je i ona, ali pravo pitanje je da li je što mogla napraviti ?
Nije, ali zato sada radi kada može !
http://www.seebiz.eu/hr/politika/kosor-sanader-je-bio-apsolutni-sef,-nisam-bila-premijerka-u-sjeni,95052.html
…..Nekako ćemo se izvući iz ove krize. Bilo bi dobro da prije Nove godine najave prijevremene
IZBORE. Državno odvjetništvo- gosp. Bajić- po meni- drži cijelu političku situaciju u svojim rukama.
slažem se! prijevremeni izbori jedini su nam spas od propasti zbog ove korumpirane i nesposobne vlade!
……….NISAM DOBRE VOLJE …
šteta što se ne smije psovati, ali dobro…Dakle, negdje oko 14.30 nazove me dijete i pita me ovako:
..jel moguće da nam je isključen internet?….Prođu mi kroz glavu neke uplatnice na stolu, ali nisam
primjetila, ni jednu opomenu za telefon ili internet..
Zgroženo dijete. Hvatam broj t-com….ma, ne možeš ih dobiti ni nakon 50 poziva i svih gluposti
koje ti recitiraju. Odvezem se u njihov dućan, obavim proceduru..i čovjeka pitam napokon:
Dajte vidite , koliki je dug za internet….isključili ste nas?..
Ljubazan čovjek veli….Gospođo, Vi zapravo nemate dug, ali imate jedan neplaćeni račun za internet
iz 4.-mj.2010.g….MOLIM???? ..imate dug i za 9.mj i 8,23 kune …. iz 2009.g.
Izačuna čovjek dug cca 900.00 kuna za 4, ali i 9 mj.skupa jer sve treba platiti prije nego te uključe..
Odem u banku odmah pokraj i pročitam na bankomatu…bankomat je privremeno van funkcije…blaba.odem u banku velim, dajte mi hiljadu kuna, a gospođa veli,pa malo se strpite, evo,
sad Vam bankomat pune novcem…dobro- strpim se!
Vratim se u T-com…a čovjek mi ovako veli…
Oprostite , gospođo, već ste odjurili, nisam Vam stigao reći, morate platiti i telefon za 9 mjesec …
Koliko je još to?—- još 700,00 i nešto kuna. Psujući, vratim se natrag na bankomat , uzmem
još hiljadu..odem natrag…i pitam…jel to sad SVE ?
Da, sad je sve plaćeno, a račun za 10 mj, ćete dobiti…dOđem doma, dijete u depresiji, ne može
na internet..onda ja u depresiji..ne mogu ja na internet….
Evo, tako da ne mislite da novac sve može….šipak!..Cirkusa koliko hoćete…Bem ti poduzetništvo..
Više si na poslu…doma zanemariš obaveze.. onda si malo više doma- onda na poslu izrone
problemi ……ne možeš na sve strane , k vragu!
Nije ti palo napamet da ignoriraš Internet i pošalješ dijete da malo trenira neki sport, te svima napraviš dobru stvar ?
To je tako kada se naučiš sve rješavati novcem !
IZBORE. Državno odvjetništvo- gosp. Bajić- po meni- drži cijelu političku situaciju u svojim rukama.
slažem se! prijevremeni izbori jedini su nam spas od propasti zbog ove korumpirane i nesposobne vlade!
[/quote]
Kolega, OK koji izbori ? Koji novi vlastodršci ? Što ćemo dobiti ?
Vladati će vjerojatno SDP jer se HDZ obračunava s kriminalom . Mi obični ljudi dobiti ćemo naizgled vladu od koje ćemo se moći odmoriti koji mjesec, a afere će lagano ponovo nastajati u tišini novih i nesnalažljivih vlastodržaca.
Nikada nisam glasovao za HDZ, ali mislim da nam u narednom periodu nema bolje od Kosorice, a kada bi još Čačića postavila za gospodarstvo imali bi tandem koji puca na gospodarstvo bez osobnih interesa i velikih filozofija, a to je ono što RH treba, manje mudraca više radnika .
Kada bi se Milanović usudio pospremiti Polančeca, a Sanadera da ne govorim ? Za to treba imati muda i biti žena, zapamtite to !
Istinu treba pogledati u oči !!!!!!!!!!!
Jadranka je osoba koja svoje mijesto u povijesnim knjigama je već osigurala za razliku od mnogih prije !
Ono što je ne ubije to je ojača !!!!!!!!!
Što je Jadranka napravila za otkrivanje afera, čišćenje afera i aktera……? Ništa peviše, samo je pustila DORH, USKOK i MUP da rade svoj posao, ali upravo to "samo" je i najteži dio te priče .
Koliko je molbi, prijetnji, pokušaja rušenja, zavadi, …..morala proči ?
Da bi neku bolest ubio najprije je treba tretirati odnosno kao bolestan moraš biti još znatno bolesniji u fazi liječenja da bi bolest ubio, a ona to upravo s državom radi. Ruši je na dno da bi iz pepela izašla zdrava i bez prepreka za normalan i zdravi rast.
I onda bi po nekima trebao doći Milanović i puhnuti već postavljene svijećice na već napravljenu torti i reči "otvaram slavlje" !?
mislim da se postavlja jedino veliko pitanje, kuda ce sada sanader???
ako ostane u hr mislim da su svi preduvjeti da za neko vrijeme završi u remetincu.
politički je mrtav i na povjerenstvu je bio superioran samo zbog nesposobnosti sdp-a.
veliko je pitanje ako se priprema optužnica a mislim da kosorica sad to jako želi,
dali će ostat u hr u što ćisto sumnjam.
Kolega, OK koji izbori ? Koji novi vlastodršci ? Što ćemo dobiti ?
dobit ćemo vladu koja će imati legitimitet! možda će to biti opet HDZ koji je i upropastio ovu državu, možda će to opet biti kosorica koja se pokazala potpuno nedorasla ovoj krizi? problem je što kosorica nije dobila ove izbore, dobio ih je sanader koji se povukao i zato kosoricu nitko ne podržava!
ako kosorica misli da ima pravo vladati, neka to provjeri na izborima, a ne da smišlja kako da umjetno rastegne i ovaj mandat do marta 2012.!!!
Jadranka je osoba koja svoje mijesto u povijesnim knjigama je već osigurala za razliku od mnogih prije !
osigurao ga je i Staljin, pa što s time?
[yawn]
mislim da se postavlja jedino veliko pitanje, kuda ce sada sanader???
Sanader je jučer podnio zahtjev za aktiviranje saborskog mandata, znači HDZ gubi 1 glas, oporba ga dobiva
osim toga, Sanader ima svoje krtice u HDZ-u koje će glasati kako im on kaže
prema tome, možemo zaključiti da je većina koju je HDZ do sada imao vrlo upitna, kao i izglasavanje bilo kakve odluke Sabora (proračun, zakoni…)
vlada čije odluke neće prolaziti – PADA!