ova politička klika je skroz izgubila kompas i legitimitet, nitko ih više ne šljivi ni pol%
ne bi se ćudio da odaziv na vrlo vjerojatne prijevremene izbore bude veći od 30% a što onda… koliko će ti koji dobiju preživjeti, 100dana, 3 mj, godinu ili više dok ne pozovu MMF
kak god okreneš, u k..cu smo ali ima ona narodna "nigdar ni bilo da nekak ni bilo" [bye]
evo malo reklame za KONZUM. Danas sam prvi put provjeravao rok trajanja nekih artikala i na moje čuđenje, nekim artiklima je još 2008 god istekao rok trajanja. Na vrećici je otisnuto- rok trajanja provjerite na dnu vrećice, a tamo je običnom naljepnicom preljepljen pravi datum i na njoj stoji 12mj 2010 god. Dok je pravi datum ispod toga 8mj 2008. Osim toga protek datuma sam zapazio na još dva proizvoda i to jedan od 3mj, a drugi od 4mj. Bravo todo, potruj nas sve
evo malo reklame za KONZUM. Danas sam prvi put provjeravao rok trajanja nekih artikala i na moje čuđenje, nekim artiklima je još 2008 god istekao rok trajanja. Na vrećici je otisnuto- rok trajanja provjerite na dnu vrećice, a tamo je običnom naljepnicom preljepljen pravi datum i na njoj stoji 12mj 2010 god. Dok je pravi datum ispod toga 8mj 2008. Osim toga protek datuma sam zapazio na još dva proizvoda i to jedan od 3mj, a drugi od 4mj. Bravo todo, potruj nas sve
E sada znaš tko je između ostalih imao potrebu podmiti šefa carine ili Barišića ( mislim da se tako zove ).
Uvezena roba s istekom roka trajanja može proči samo pored smiješka šefa carine , a interes u zaradi je veliki.
Problem je što sve jedu i/ili liječe se tim proizvodima i naša djeca .
Zato u mojim očima to su veći od najvećih Četnika svih vremena, ovdje neznaš tko ti je neprijatelj.
……….NISAM DOBRE VOLJE …
šteta što se ne smije psovati, ali dobro…Dakle, negdje oko 14.30 nazove me dijete i pita me ovako:
..jel moguće da nam je isključen internet?….Prođu mi kroz glavu neke uplatnice na stolu, ali nisam
primjetila, ni jednu opomenu za telefon ili internet..
Zgroženo dijete. Hvatam broj t-com….ma, ne možeš ih dobiti ni nakon 50 poziva i svih gluposti
koje ti recitiraju. Odvezem se u njihov dućan, obavim proceduru..i čovjeka pitam napokon:
Dajte vidite , koliki je dug za internet….isključili ste nas?..
Ljubazan čovjek veli….Gospođo, Vi zapravo nemate dug, ali imate jedan neplaćeni račun za internet
iz 4.-mj.2010.g….MOLIM???? ..imate dug i za 9.mj i 8,23 kune …. iz 2009.g.
Izačuna čovjek dug cca 900.00 kuna za 4, ali i 9 mj.skupa jer sve treba platiti prije nego te uključe..
Odem u banku odmah pokraj i pročitam na bankomatu…bankomat je privremeno van funkcije…blaba.odem u banku velim, dajte mi hiljadu kuna, a gospođa veli,pa malo se strpite, evo,
sad Vam bankomat pune novcem…dobro- strpim se!
Vratim se u T-com…a čovjek mi ovako veli…
Oprostite , gospođo, već ste odjurili, nisam Vam stigao reći, morate platiti i telefon za 9 mjesec …
Koliko je još to?—- još 700,00 i nešto kuna. Psujući, vratim se natrag na bankomat , uzmem
još hiljadu..odem natrag…i pitam…jel to sad SVE ?
Da, sad je sve plaćeno, a račun za 10 mj, ćete dobiti…dOđem doma, dijete u depresiji, ne može
na internet..onda ja u depresiji..ne mogu ja na internet….
Evo, tako da ne mislite da novac sve može….šipak!..Cirkusa koliko hoćete…Bem ti poduzetništvo..
Više si na poslu…doma zanemariš obaveze.. onda si malo više doma- onda na poslu izrone
problemi ……ne možeš na sve strane , k vragu!
Dosta depre! Malo ljepše teme: ..proforma invoice za Pariz za 4 noćenja u apartmanu sa 2 spavaće
sobe i dnevnom sobom sa dva ležaja, košta SAMO 670,00 EURA..Ma, jeli to moguće, ali jest.
Kalkulacija pred Božić u Parizu glasi: 6 x 1018,00 kn = 6.108,00 kn za avionske karte
/ sve karte po 99,00 EURA su valjda pokupovale AGENCIJE, sunce im njihovo i takvoj promidžbi- gdje
klikneš u 00.01 minutu 12.10.2010. na akciji- a akcije više nema- sve je prodano!/
6.108,00 kn + cca 5.000,00 kn za smještaj / apartman za 4 noćenja / = 11.108,00 kn : 6 osoba
1850,00 kn po osobi / centralni Pariz/ myapartmants.fr…apartman br.64 / Republique/
Ako malo ne odem iz ove lude države…poludit ću.
p.s. Ako si nisam žile rezala dok je padala burza i milijuni- onda neći ni zbog t-com-a . Pozdrav!!!
Premješteno iz teme: INGR (Ingra d.d.)
kolega faust55
čitam ovaj forum duze vrijeme, ali vaše kritike na sve dobro što se ovdje dogodi,
više nije za čitat.
bilo koja dionica da naraste dolazite vi i sa svojim komentarom i to popljujete.
hr vlada kakva je da je al je hrvatska, naravno vama ne odgovara.
zato savjet, selite se iz ove zemlje jer ne pripadate ovdje….
kolega faust55
čitam ovaj forum duze vrijeme, ali vaše kritike na sve dobro što se ovdje dogodi,
više nije za čitat.
bilo koja dionica da naraste dolazite vi i sa svojim komentarom i to popljujete.
Ne mislim biti ničiji odvjetnik, ali ovakvi huškački komentari puni mržnje i s neskrivenom netrpeljivošću prema drugima ne bi smjeli biti puštani na forumu, pogotovo od nicka koji se očito danas registrirao i to samo zato da bi mogao druge vrijeđati….
kolega, nikoga ne vredjam..
mozda je samo upotrebljen krivi izraz.
ako nekome ne valja ova zemlja onda je bolje da pozraži drugu.
registrirao sam se iritiran postovima dotičnog.
inače ovaj portal pratim više od 2g…
kolega faust55
više nije za čitat.
nije se tu ništa dobroga dogodilo osim bjesomučnog drukanja drukera!
što se tiče ovog vašeg posta da ja selim odavde, sram vas može biti! ja sam ovu zemlju branio s puškom u ruci, a vi i klika na vlasti ste ju opljačkali! sad kad to poštenim ljudima smeta, sad neka selimo??? E PA NEĆE MOĆI!!!
a poradi vas drukera ponavljam:
vidim da su se drukerčići danas nakrcali na 22,50 kn i odmah idu bubnjevi i fanfare, idu stare priče o novim poslovima, tajanstvenim kupcima i sličnima čudesima!
pa čisto za one neupućene: ne nasjedajte drukerima! ako cijena kojim slučajem sutra pređe 23 kn, ne zalećite se preko toga jer ćete biti topovsko meso – drukeri će vas perfidno nakrcati, a kad iskrcaju 2/3 dionica cijenu će opet vratiti na 22 kn ili niže
kolega faust…
otkud vama da sam ja klika na vlasti i da sam pljačkao ovu zemlju??
branio sam ju puškom pa sad me samo smeta kad se pljuje po ovoj zemlji.
što se tiče vlade, sami smo ju birali pa sad ju moramo i trpit.
ali vi ste toliko jalni kad se nešto pozitivno dogodi da je to za nevjerovat.