Sanader je po meni kao i uvijek puno govorio, a ništa rekao !
Temelj obrane se gradi na tezi "mir, mir, mir nitko nije kriv".
Revnost koju je demonstrirao govori samo u dva smjera ; ili su pogodili bit ili totalno promašili.
Zanimljiva je teza obrane oko kupovine plinskog biznisa gdje je glavni krivac Rusija i Ukrajna, a njima mjesečeve mijene, ali nije ponudio odgovor zašto se izdvojio i kupio plinski biznis, ustavri ništa nije odgovorio, a ovu lakrdiju danas drukčije nisam ni zamišljao obzirom na vrlo male mogućnosti saborskog povjerenstva uz dodatnu pomoć Kunsta radi opstrukcije i toga malog mogućeg.
S druge strane, ako se na njega vršio pritisak preko mjesečevim mjena direktno onda nije ni imao izbora, a nešto kao Srbija-Rusija-Kosovo u kontekstu Kosova-Rusija-Srbija.
loris [thumbsup]
"povjerenstvo" [lol] je bilo toliko fascinirano sanaderovom dominacijom da nisu niti shvatili kako ih je preveslao na pitanju INE i 2 milijarde kn…kao, INA koja je privatna kompanija u večinskom stranom vlasništvu, je zapala u teškoće uslijed skoka cijene goriva 08.god. pa smo si mi malo odlučili da joj pomognemo tako da zadrži državni novac koji je naplatila i pokrije trenutne minuse, jer , znate mi smo i socijalno osjetljivi kao i prema PIKovima i sl. a Todorić, Pipunić, Matić. i.dr. nedavno pokupovali sve PIKove po kunu [lol] [cry]
Tako su oni prešutno, nezakonito, izazvali krizu likvidnosti na štetu svih korisnika proračuna koju su uredno servisirali zaduživanjem kod HR i stranih novčarskih institucija…i nikome ništa, sanader i konzorcij su heroji jer su spasili "zlatnu koku [lol] " dok su sve ostale tvrtke u več drž vlasništvu morale smanjiti plače 10+% privatne podijeliile otkaze, radnici dobili krizni porez a svi građani povečanje PDVa od 4,7% !
BRAVO sanaderu i rumenigeu, baš ste odradili pravi posao u intresu svih građana Hrvatske!
Premješteno iz teme: LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)
Dok čekamo Samodola, želio bih Vam prenijeti pozdrave od Delboya, koji kaže između ostalog:
"i pozdravi mi forumaše jer i dalje sam moderiran. reci da ne pišu gluposti. slobodno im reci da ću se vratiti u rim kao car"
čisto promatrajući sa strane današnje "povjerenstvo" kao npr utakmicu grenland-abesinija mislim da je sanader razbio nepripremljene lopatare ko bager baraku
"povjerenstvo" [lol] je bilo toliko fascinirano sanaderovom dominacijom da nisu niti shvatili kako ih je preveslao na pitanju INE i 2 milijarde kn…kao, INA koja je privatna kompanija u večinskom stranom vlasništvu, je zapala u teškoće uslijed skoka cijene goriva 08.god. pa smo si mi malo odlučili da joj pomognemo tako da zadrži državni novac koji je naplatila i pokrije trenutne minuse, jer , znate mi smo i socijalno osjetljivi kao i prema PIKovima i sl. a Todorić, Pipunić, Matić. i.dr. nedavno pokupovali sve PIKove po kunu [lol] [cry]
Tako su oni prešutno, nezakonito, izazvali krizu likvidnosti na štetu svih korisnika proračuna koju su uredno servisirali zaduživanjem kod HR i stranih novčarskih institucija…i nikome ništa, sanader i konzorcij su heroji jer su spasili "zlatnu koku [lol] " dok su sve ostale tvrtke u več drž vlasništvu morale smanjiti plače 10+% privatne podijeliile otkaze, radnici dobili krizni porez a svi građani povečanje PDVa od 4,7% !
BRAVO sanaderu i rumenigeu, baš ste odradili pravi posao u intresu svih građana Hrvatske!
Polako kolega,
povjerenstvo je imalo vrlo suženi prostor za manevar, a Sanader još uvijek pretpostavljam uživa zaštitu 007 i njegovih prijatelja u kompenzaciju za ostavku na mjestu Premijera .
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
kad si već spomenuo niku, da i ja spomenem cicu. zanimljivo bi bilo sa sociološke strane objasniti kako nacija koja zbog rata ne voli crnogorce, a zbog "neuspjeha" 2006. u njemačkoj ne voli cicu, odjednom navija za oboje
Cico je bio LEGENDA [smiley]
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
kad si već spomenuo niku, da i ja spomenem cicu. zanimljivo bi bilo sa sociološke strane objasniti kako nacija koja zbog rata ne voli crnogorce, a zbog "neuspjeha" 2006. u njemačkoj ne voli cicu, odjednom navija za oboje
… za sva povjerenstva, menandžere, političare jedna prigodna iz 1994 godine! Svi su šutjeli, samo su neki pjevali, a neki će tek propjevati !
… za sva povjerenstva, menandžere, političare jedna prigodna iz 1994 godine! Svi su šutjeli, samo su neki pjevali, a neki će tek propjevati !
a može i ova
http://www.youtube.com/watch?v=0uCTJ7hkX-k
ili ovo
ovako su neki otišli i htjeli se vratiti !
a može i ova
http://www.youtube.com/watch?v=0uCTJ7hkX-k
ili ovo
ovako su neki otišli i htjeli se vratiti !
[/quote]
i onda su otišli u Ameriku i tamo samo http://www.youtube.com/watch?v=MgNkJfTfHa4
Divideet impera ( Podijeli pa vladaj )
izgleda da stara fora nije Sanaderu upalila ?
http://www.poslovni.hr/vijesti/premijerka-kosor-sanaderova-prijetnja-je-ozbiljna-160491.aspx