BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Joooj… idi tamo…i cijepi mačke!

ne bi se htio prepucavati ali … seve = ivana7, nemaš previše mašte ili ti ponestalo inspiracije pa povaljaš jedne te iste fore na različitim nickovima …

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

Igore, sjeti se, postoji i drugi obraz…[smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Seve je jedno jedina!!!

Nathane: slažem se s tobom da ne možemo tu ‘prijetnju’ niti uzeti za ozbiljno ali postoji nešto što se ipak zove ‘granica’. Netko je prijeđe netko ne, a onaj koji je prijeđe ima u većini slućajeva sankcije [smiley4]

nema mi druge nego se zae..ti

http://www.vecernji-list.hr/newsroom/news/croatia/670629/index.do

Aaaa ne…ne… Dr.Doolitlle…
Ja sam zadnji put pitala: “A…vi ste po struci… stomatolog… veterinar ili tako nešto?”

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

Igore, sjeti se, postoji i drugi obraz…[smiley2]

vračamo se na moj davni jedan post: okreni i drugi obraz ali ne dozvoli da ga pljusne [smiley2]

Premješteno iz teme: [color=blue]Savjeti, mišljenja i preporuke za naredni dan, za naredni tjedan, za naredni mjesec[/color]

Zato svi zajedno trebamo pregrist neke svoje osobne sujete i raditi u zajedničkom interesu. Povratak Hakele bio bi dobar početak, a vjerujem da će se i cartmann s tim složiti.

Ne slazem se. Energija utrosena za ove postove se mogla jednostavno utrositi za otvaranje accounta i na forumu http://www.fondovi.hr/forum te tamo dopisivati s Hakelom.

Ne mogu podrzati niti jednog clana koji svoje ciljeve pokusavaju ostvariti prijetnjama, posebno ne prijetnjama fizickim ozljedivanjem. Ako ce se komunikacija na ovom forumu svesti na to da cemo otvarati nickove i jedan drugome prijetiti ozljeđivanjem i otimanjem clanova obitelji, onda ja prvi odlazim.

Da malo razbijem letargiju evo i pozitivnih vijesti za one koji ulažu u turizam:

Topla vijest za hladne dane
Hrvatska – najveća turistička zvijezda u usponu
Hrvatska, Kina i Ujedinjeni Arapski Emirati tri su najveće turističke zvijezde u usponu, tj. potencijalno glavne turističke destinacije u idućih pet godina, podaci su drugog godišnjeg Indeksa zemlje branda 2006., objavljenog u ponedjeljak na turističkom sajmu World Travel Market u Londonu. Australija zauzima najviše mjesto kao zemlja brand, a drugo i treće mjesto zauzimaju SAD i Italija. S druge strane, slovenski predsjednik Janez Drnovšek kaže da je bio šokiran onim što je vidio u Dalmaciji koju je prošlog mjeseca posjetio prvi put nakon 15 godina. Slovenski predsjednik kaže da je vidio mnogo betona i novih hotela koji opterećuju prirodni okoliš i infrastrukturu .

Početna

.Uspjeh nije cilj, već sredstvo da se teži još višemu.

kako se čini, ovo hlađenje tržišta će potrajati dok se , cijene ne vrate što je moguće , više u realnost

Nathane: slažem se s tobom da ne možemo tu ‘prijetnju’ niti uzeti za ozbiljno ali postoji nešto što se ipak zove ‘granica’. Netko je prijeđe netko ne, a onaj koji je prijeđe ima u većini slućajeva sankcije [smiley4]

Procitavsi ono sto je Igor napisao, a i ostali korisnici, ovim putem nudim sebe kao jamstvo da hakela vise nece sagrjesiti… ukoliko se hakeli odobri daljnje pisanje a on opet zabrlja moderator nas moze obojicu iskljuciti sa foruma. Buduci da mi je haki prijatelj sumnjam da bi me izlozio ovakvom riziku… sta kazes igore? Jos jedna sansa?[smiley2]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

vrlo dobro Nathane… svaka čast [smiley2]

to se zove prijateljstvo i povjerenje

Hakela je već jednom “zabrljao”, stavljen je na moderiranje nakon čega sam mu dao još jednu šansu. Posljednjih par tjedana nažalost nije poslao niti jedan konstruktivan i afirmativan post, štoviše sve je dodatno začinio prijetnjama stoga ne vidim razloga da ga vratim na forum.
Vaše jamčenje može biti hakeli vrijedan dokaz prijateljstva, no meni ne predstavlja dovoljan razlog za njegovo vraćanje.
Pozdrav!

Igor Prstec, web urednik

New Report

Close