Kolega, samo mi nemoj o političarskim mudima!
Njihova muda su čista izrežirana predstava za male bebe kao i bajkovite trečerazredne latino sapunice od 300$ kojih su pune TV i novine!
Svi oni imaju jedno lice za obmanu javnosti dok drugo, pravo lice kriju po zatvorenim sastancima i kasnije u Baltazaru na Novoj vesi u Zg.
Ova tzv. borba protiv korupcije i nitko nije nedodirljiv koje promovira Jadranka i konzorcij su ti sukobi uslijed smijena generacija(parazita) po starorimskom sistemu "zar i ti brate brute", biti će podignuto par glasovitih optužnica koje će uplašiti nižerangirane da se povuku i na čije mijesto će zasjesti podobniji novoj generaciji Hr političara a javnost će pljeskati, sudski procesi će se otezati godinama, i na kraju će osumnjičeni biti optuženi na vrijeme koje su proveli u pritvoru nakon čega se svi redom vračaju u svoje ville, penthause, svojim bmweima i računima po stranjskim bankama i pretincima i svi sretni i zadovoljni…javnosti kruha i igara a pol. akterima po dužini prstiju.
Također, kada već pitaš koliki od nas "velikogovornika" bi imali muda, evo ti izbor mojih kolega sa pravim velikim Hrvatskim [url=”http://www.registarbranitelja.com/”%5Dmudima%5B/url%5D koji jedva čekaju da se uključe u pravu inicijativu da se država dovede u red…tada ćeš vidjeti koliko mala muda imaju Kosor, Milanović, Frištrić … i sl.
Kolega, ne znam koljiko godina imaš, međutim, ovakve parole mogu izreći samo oni koji ne razmišljaju svojom glavom.
Sanader se prema svojoj službi i Hrvatskom narodu ponio toliko svinjski da je to nezabilježeno u novijoj svijetskoj povijesti !!!
Također, obilježje prijašnjeg režima koji se zvao socijalizam svakako nije bilo bezvlađe i anarhija, bezvlađe i anarhija su obilježje ovoga današnjeg režima i da mi netko ponovno da birati između ovoga i onoga, bez razmišljanja bi izabrao socijalizam!
Zašto bi tako izabrao…tek sada se vidi koliko je onaj loš sustav bio bolji od ovoga, ovaj sustav živi isključivo od dobara stvorenih u onome sustavu kojih ima sve manje i manje a kada ih nestane onda ide rasprodaja otoka, polja, šuma, voda…itd, onaj sustav je imao i glavu i rep, sve institucije su funkcionirale, postojala su samo dva-tri poreza, svi su imali radno mijesto, nije nas bilo briga, niti nas se ticalo ako je u EU ili US bila u nekakva kriza, onaj sustav nas je minimalno zadužio, izgradio restpektabilnu privredu, infrastrukturu, vojsku…. a pogledaj nas sada, šaka jada sa poluspuštenim gačama, institucije funkcioniraju samo kada treba naplatiti neki "državni"namet , uništena i pokradena privreda, poluraspadnuta i neodržavana infrastruktura(izuzev AC), šuplji nasipi, šuplji vodovodi, stari vrtići i škole, vlakovi iskaću iz tračnica, ljudi bez zaposlenja zaduženi preko grla koji plačaju skupe kamate i račune stranim bankama, telekomunikacijskim tvrtkama… [angry]
E, vidiš kolega bisakovi, za sva ta sranja i nedaće u kojima se Hrvatska danas nalazi ti je isključivo zaslužan HDZ čijiem sustavu uništavanja i zatiranju svega što je Hrvatsko su se kasnije prilagodile i druge zločinačke organizacije pod krinkom političkih stranaka!
[/quote]
Kolega,ja se uistinu nadam da velika većina hrvatskih glasača neće "stremiti" ka povratku u
socijalizam kao Vi.
Akademski sam obrazovan,stranački neopredjeljen i nažalost veći dio života proveo sam u
Jugoslaviji.Dakle i spoznajno mogu potvrditi da je prijašnji sustav bio zlo za sve neistomišljenike
komunističke partije.Zlo i za one čiji su preci bili "državni neprijatelji"!!!
Za razliku od Vas,ja sam za demokratsku građansku državu unutar Europske unije.
Pozdrav
Kolega, samo mi nemoj o političarskim mudima!
Njihova muda su čista izrežirana predstava za male bebe kao i bajkovite trečerazredne latino sapunice od 300$ kojih su pune TV i novine!
Svi oni imaju jedno lice za obmanu javnosti dok drugo, pravo lice kriju po zatvorenim sastancima i kasnije u Baltazaru na Novoj vesi u Zg.
Ova tzv. borba protiv korupcije i nitko nije nedodirljiv koje promovira Jadranka i konzorcij su ti sukobi uslijed smijena generacija(parazita) po starorimskom sistemu "zar i ti brate brute", biti će podignuto par glasovitih optužnica koje će uplašiti nižerangirane da se povuku i na čije mijesto će zasjesti podobniji novoj generaciji Hr političara a javnost će pljeskati, sudski procesi će se otezati godinama, i na kraju će osumnjičeni biti optuženi na vrijeme koje su proveli u pritvoru nakon čega se svi redom vračaju u svoje ville, penthause, svojim bmweima i računima po stranjskim bankama i pretincima i svi sretni i zadovoljni…javnosti kruha i igara a pol. akterima po dužini prstiju.
Također, kada već pitaš koliki od nas "velikogovornika" bi imali muda, evo ti izbor mojih kolega sa pravim velikim Hrvatskim [url="http://www.registarbranitelja.com/"%5Dmudima%5B/url%5D koji jedva čekaju da se uključe u pravu inicijativu da se država dovede u red…tada ćeš vidjeti koliko mala muda imaju Kosor, Milanović, Frištrić … i sl.
Na ovaj način i pristupu problematici nećete pomoći ni sebi ni ostalima.
Svi smo ogorčeni na silne nepravde koje svaki dan doživljavamo od trenutka kad se probudimo do kraja godine i u krug, ali Jadranka je bar krenula u obračun i borbu. Siguran sam i da Jadranka zna da su sada svi protiv nje, ljudi jer ne razlikuju istinu, stranačke kolege jer ih gazi zbog prošlosti, opozicija jer želi preuzeti vlast kao i da nove izbore nemože dobiti, ali mislim da se sada u njenoj glavi stvara budućnost vladavine prava .
Ponavljam ona je prva koja nešto konkretno radi iako je to sada deprimirajuče i naizgled površno, ali dovoljno radi samim time što se nemaješa u pravosudne i policijske aktivnosti.
Pogledajte samo rebalans proračuna koji je čista opstrukcija ljudi koji je okružuju i isto joj podvalili na potpis radi kupovanja socijalnog mira .
Polako sve ide u dobrom smjeru i držimo joj fige jer je u ovoj borbi gotovo sama.
Premješteno iz teme: ATGR (Atlantic Grupa d.d.)
prijatelju bill gates 3 je bogat već generacijama, a strašno je problematičan jer je prevario sve svoje partnere sa kojim je započinjao biznis a da ne kažem kako je zavalio ibm kad im je maznuo os.
plus je dao ime programu windowsi, što je strašna masonska simbolika i propaganda.
može li bolje, BLACKSTONE? [lol] [lol]
[/quote]
Ali "crni kamen", što se tiče "simbolike i propagande" mene uvijek kad pročitam taj "blakstone" to podsjeća na ono u Meki: http://witcombe.sbc.edu/sacredplaces/images/mecca.jpg
[/quote]
masonima religija nije bitna, bitna je vjera.
[/quote]
da. tek na 31. stupnju saznaju da obožavaju nečastivog.
[/quote]
nažalost je zagreb krcat masonskih simbola,od spomenika holjevcu sa vratima,do piramide preko puta lisinskog,do zlatnog sunca u bogovićevoj.
blackstone je simbolika nečega drugog,sigurno ne na meku,ali taj meteorit isto ima neke sile koje stvaraju islam u nadiruću silu.imat ćemo još puno problema sa tom religijom.a u masonima ima i muslimana,jasno.
a masonske simbolike ima i u atlanticovom logu i te kako.
spomenuo sam masone i scijentologiju ,ne iz razloga da bi tedeskija opanjkao,već u kontekstu toga kako je nastao i narastao od dilera durexa u ovo danas.i tko mu je sve držao ljestve na tom putu.
Kol. bisakovi, meni se živo hebe kako će se zvati sustav ako mi omogučava da njegujem i unapređujem vrednote koje proizlaze iz obitelji i doma te moji potomci imaju budučnost u državi koja će vrednovati rad i pravednost!!
Također mi je važno da biram svoga predstavnika u parlamentu koji će se prije svega izboriti za dobrobit mene kao Hrvarskoga građanina a ne se slijepo pokoravati diktatu političkih asocijacija kako god se nazivale, važno mi je da država bude u službi građana a ne obrnuto kao što je sada!
Kol. loris jasno je da su pokrenute neke pozitivne promijene, međutim ja se nikako ne mogu složiti s time da Jadranki treba dati podršku i to prvenstveno zbog toga što ona dolazi iz redova onih koji su uništili Hrvatsku, to sa Jadrankom je najobičniji HDZov spin radi kupovanja vremena (što je konkretno napravila u kriznih 1,5 god???)!
Trebalo je odmah po sanaderovoj ostavci raspisati izbore pa bi bar do sada znali na čemu smo, dal smo pobjednici ili pokojnici, ovako nam je samo produžena agonija i bogatiji smo za koju milijardu novih Šukerovih kredita da budućim vladama ne bude prelijepo.
Po meni, trenutno jedino Josipović ima mandat naroda koji bi trebao upotrijebiti da prekine ovo sranje raspuštanjem vlade i raspisivanjem novih izbora, to ne bi trebalo niti malo utjecati na rad drž. institucija nego baš naprotiv, umanjilo bi pritiske na njih.
evo se stoji, ali da li itko može bolje otkriti i sasjeći afere i njihove navike od osobe koja ih napamet zna i ima volje to promijeniti ?
Novi izbori : dolazi Milanović i što dobivamo, troličnu osobu i sve ispočetka. Zato navijam da Jadranka izdrži što duže, da postavi temelje pravne države i ukine korupciju i bezvlađe kao opciju, a onda neka vlada tko želi .
Ja sam sam bio prvi na udaru podmitljivih državnih tijela iz HDZ-a, a koja su mi omogućila da osjetim najgoru Židovsku kletvu : " Da bog da imao pa nemao " i zato dobro znam što su korumpirani državni moćnici i kakav je osjećaj imati pa nemati.
Zato da zaključim ; ne navijam za HDZ već za Jadranku i nekolicinu ministara koji joj čuvaju leđa.
bravo barbosa, 100% !
a "bisakovi" očito spada u onih malih 20% koji još uvijek podržavaju jacu zbog vlastitih privilegija i interesa [bye]
Da ja je kao nestranačka osoba podržavam zbog interesa hrvatske da postane Pravna i demokratska
Država u pravom smislu riječi(posebnih privilegija kao nestranačka osoba nemam).
Opstruiraju je svi oni (nažalost i iz njene stranke) koji ne žele reforme i razvoj.
Inače,ako nemate "kratku pamet" pogledajte koliku je ogromnu popularnost J.Kosor imala
prije reformi!!!
Svi ili ogromna većina onih koji je kritiziraju,žele je maknuti jer se beskompromisno bori za
pravnu Državu.To mnogima smeta bez obzira na stranačke boje.Oni žele i dalje nered!
I nemojte podcjenjivati ni nju ni HDZ!!!
Više puta su ih "medijski sahranjivali",a oni pobjeđuju gotovo 20 godina!!!
Na prošlim izborima Jurčić se čim su se počeli brojati glasovi proglasio premijerom .a SDP
pobjednikom!Javne ankete davale su puno veću prednost SDP-u nego je ima sada pa su
"popušili".
Gdje je sada Jurčić???Morate također znati da će za J.Kosor glasati i puno neopredjeljenih
glasača srednje klase,seljaka,branitelja,manjinaca,državne uprave.
Pozdrav
Skužio sam funkciju Lorisa na forumu, najmanje ima veze s dionicama i politikom. [thumbsup]
Skužio sam funkciju Lorisa na forumu, najmanje ima veze s dionicama i politikom. [thumbsup]
Ljubav je sve, slažem se.
On je tu da promovira uvođenje "Ignore" funkcije.
kolega, silno se trudite da budete pametniji od mene ?
Pa to bar nije teško, evo priznajem, pametniji ste i sada se riješite negativne karme i nastavite u pozitivnim tonovima, hvala.
On je tu da promovira uvođenje "Ignore" funkcije.
na žalost slažem se. loris napiše svaki dan enormnu količinu beskorisnih,a zamornih postova i zatrpava sve teme!
moderator, daj nam ignore tipku, PLEEEEEEEEASE!! [pray]