Premješteno iz teme: ATGR (Atlantic Grupa d.d.)
prijatelju bill gates 3 je bogat već generacijama, a strašno je problematičan jer je prevario sve svoje partnere sa kojim je započinjao biznis a da ne kažem kako je zavalio ibm kad im je maznuo os.
plus je dao ime programu windowsi, što je strašna masonska simbolika i propaganda.
može li bolje, BLACKSTONE? [lol] [lol]
[/quote]
Ali "crni kamen", što se tiče "simbolike i propagande" mene uvijek kad pročitam taj "blakstone" to podsjeća na ono u Meki: http://witcombe.sbc.edu/sacredplaces/images/mecca.jpg
prijatelju bill gates 3 je bogat već generacijama, a strašno je problematičan jer je prevario sve svoje partnere sa kojim je započinjao biznis a da ne kažem kako je zavalio ibm kad im je maznuo os.
plus je dao ime programu windowsi, što je strašna masonska simbolika i propaganda.
[/quote]
Ali "crni kamen", što se tiče "simbolike i propagande" mene uvijek kad pročitam taj "blakstone" to podsjeća na ono u Meki: http://witcombe.sbc.edu/sacredplaces/images/mecca.jpg
[/quote]
masonima religija nije bitna, bitna je vjera.
[/quote]
[/quote]
[/quote]
znam, ali htio sam reći da je ovo simbol jedne religije pa da je možda u tome ipak ključ.
Mnogi pripadnici te (kao i mnogih drugih bez razlike) religije uglavnom ne gledaju lijepim očima na neke od ostalih vjera posebice su mnogima Scientolozi predmet omalovažavanja/ismijavanja a što se tiče odnosa prema masonima, pripadnici doduše kršćanskih crkava (ali valjda su i Muslimani to od njih pokupili) imaju nepravedno negativan stav, slično kao što kolega Blackstone ovdje zvuči, ko da ga je sam Papa ili neki Ajatolah tu indoktrinirao kako su masoni čisto "zlo".
Dakle kada netko kao avatar nosi vjerski simbol jedne velike religije, nije mi čudno od njega očekivati omalovažavanje Scientologa i sotoniziranje masona.
Plaši me to što se Sanader vraća. Postao je oličenje zla , kriminala i pljačke u državi. Bez njega,
oslabili su svi ministrići i rukovodeći političari- HDZ..
Nešto ga muči i želi nešto raščistiti, mislim da ima veze sa Barišićem.
ZAŠTO JE UOPĆE DOŠAO? ZAŠTO GA NISU UHAPSILI VEĆ NA AERODROMU?
Što želi postići svojim povratkom, ovdje ga nitko ne želi .Uništio je cijelu državu, dopustio je
krađu , i formirao politčiku mafiju, koja nas je ucjenjivala i reketarila.
Uhapsite ga. Ne želim da nas kao građanina uznemirava svojim govorima, prijetnjama ili
arogancijom.
Želim da Hrvatska nađe svoj mir i da svi građani dostojno žive. Uz HDZ to nije više moguće i
nikad više neće biti moguće.
@miami
Čovjek nije niti osumnjičen,a kamoli optužen,a Vi bi ga hapsili i ne znam što s njim radili!!!
Nadalje,nemate legitimitet govoriti u moje ime niti ičije drugo ime ,osim svoga.
Ovo što Vi hoćete je bezvlađe i anarhija i povratak u neka bivša vremena "komunizma".
Ne podržavam Sanadera ,a naročito njegov naprasni i nikad obrazložen odlazak s premijerske
funkcije,ali još manje podržavam ovakve izjave pune mržnje.
Pozdrav
priča se o sve i svačemo samo ne o dionicama … znači opustili smo se malo, a dobro znamo što se tada dogodi
http://www.youtube.com/watch?v=gldlyTjXk9A
Plaši me to što se Sanader vraća. Postao je oličenje zla , kriminala i pljačke u državi. Bez njega,
oslabili su svi ministrići i rukovodeći političari- HDZ..
Nešto ga muči i želi nešto raščistiti, mislim da ima veze sa Barišićem.
ZAŠTO JE UOPĆE DOŠAO? ZAŠTO GA NISU UHAPSILI VEĆ NA AERODROMU?
Što želi postići svojim povratkom, ovdje ga nitko ne želi .Uništio je cijelu državu, dopustio je
krađu , i formirao politčiku mafiju, koja nas je ucjenjivala i reketarila.
Uhapsite ga. Ne želim da nas kao građanina uznemirava svojim govorima, prijetnjama ili
arogancijom.
Želim da Hrvatska nađe svoj mir i da svi građani dostojno žive. Uz HDZ to nije više moguće i
nikad više neće biti moguće.
priča se o sve i svačemo samo ne o dionicama … znači opustili smo se malo, a dobro znamo što se tada dogodi
http://www.youtube.com/watch?v=gldlyTjXk9A
Sanader je došao samo malo trejdati dionice na Ingri i Igh, vjerojatno je ćuo da se tu trejdanjem da dobro zaraditi, u W.S. nema takovih zarada.
[/quote]
[/quote]
[/quote]
da. tek na 31. stupnju saznaju da obožavaju nečastivog.
@miami
Čovjek nije niti osumnjičen,a kamoli optužen,a Vi bi ga hapsili i ne znam što s njim radili!!!
Ovo što Vi hoćete je bezvlađe i anarhija i povratak u neka bivša vremena komunizma
Pozdrav
Kolega, ne znam koljiko godina imaš, međutim, ovakve parole mogu izreći samo oni koji ne razmišljaju svojom glavom.
Sanader se prema svojoj službi i Hrvatskom narodu ponio toliko svinjski da je to nezabilježeno u novijoj svijetskoj povijesti !!!
Također, obilježje prijašnjeg režima koji se zvao socijalizam svakako nije bilo bezvlađe i anarhija, bezvlađe i anarhija su obilježje ovoga današnjeg režima i da mi netko ponovno da birati između ovoga i onoga, bez razmišljanja bi izabrao socijalizam!
Zašto bi tako izabrao…tek sada se vidi koliko je onaj loš sustav bio bolji od ovoga, ovaj sustav živi isključivo od dobara stvorenih u onome sustavu kojih ima sve manje i manje a kada ih nestane onda ide rasprodaja otoka, polja, šuma, voda…itd, onaj sustav je imao i glavu i rep, sve institucije su funkcionirale, postojala su samo dva-tri poreza, svi su imali radno mijesto, nije nas bilo briga, niti nas se ticalo ako je u EU ili US bila u nekakva kriza, onaj sustav nas je minimalno zadužio, izgradio restpektabilnu privredu, infrastrukturu, vojsku…. a pogledaj nas sada, šaka jada sa poluspuštenim gačama, institucije funkcioniraju samo kada treba naplatiti neki "državni"namet , uništena i pokradena privreda, poluraspadnuta i neodržavana infrastruktura(izuzev AC), šuplji nasipi, šuplji vodovodi, stari vrtići i škole, vlakovi iskaću iz tračnica, ljudi bez zaposlenja zaduženi preko grla koji plačaju skupe kamate i račune stranim bankama, telekomunikacijskim tvrtkama… [angry]
E, vidiš kolega bisakovi, za sva ta sranja i nedaće u kojima se Hrvatska danas nalazi ti je isključivo zaslužan HDZ čijiem sustavu uništavanja i zatiranju svega što je Hrvatsko su se kasnije prilagodile i druge zločinačke organizacije pod krinkom političkih stranaka!
bravo barbosa, 100% !
a "bisakovi" očito spada u onih malih 20% koji još uvijek podržavaju jacu zbog vlastitih privilegija i interesa [bye]
Kolege,
Jadranka je prva i za sada jedina koja je imala "muda" da se upusti u razotkrivanje afera i rekla tome STOP.
Koliki od vas velikogovornika bi imalo muda na njenom mjestu ?? Nijedan !
Sanader ili Sanjaj pa Deri je nus proizvod ove nacije, svi smo mi malo Sanjaj i Deri ili Sanader.
Krenite čistiti u vlastitom dvorištu pa se susjedu nabaci za savjet.
Danas lijepo piše da je Šuker bio na tajnom dočeku Sanadera, e sada se može vidjeti s koliko podmetanja Jadranka se mora nositi; nacija joj ne vjeruje jer je pustila otkriti afere, stranačke kolege su se omastili pa iza leđa joj spremaju spletke, nije lako, žena se bori s vjetrenjačama, bori se s uhodanim igrama unutar i izvan svojih redova. Jadranka je izložila sebe i svoju obitelj, a ja joj zato skidam kapu i rado bi joj pomogao, bar kao osiguranje da imam priliku.
Kolege,
Jadranka je prva i za sada jedina koja je imala "muda" da se upusti u razotkrivanje afera i rekla tome STOP.
Koliki od vas velikogovornika bi imalo muda na njenom mjestu ?? Nijedan !
Sanader ili Sanjaj pa Deri je nus proizvod ove nacije, svi smo mi malo Sanjaj i Deri ili Sanader.
Krenite čistiti u vlastitom dvorištu pa se susjedu nabaci za savjet.
Danas lijepo piše da je Šuker bio na tajnom dočeku Sanadera, e sada se može vidjeti s koliko podmetanja Jadranka se mora nositi; nacija joj ne vjeruje jer je pustila otkriti afere, stranačke kolege su se omastili pa iza leđa joj spremaju spletke, nije lako, žena se bori s vjetrenjačama, bori se s uhodanim igrama unutar i izvan svojih redova. Jadranka je izložila sebe i svoju obitelj, a ja joj zato skidam kapu i rado bi joj pomogao, bar kao osiguranje da imam priliku.
Ne samo to;
Milanović ( SDP ) stalno pili da je Jadranka i prije za sve to znala ?
Pa naravno da je znala, ali što je mogla napraviti osim dati ostavku ?
Ja mislim da je ovo pametnije jer Kosor točno zna gdje treba sada pokositi .