BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

http://www.index.hr/vijesti/clanak/washington-times-hdz-je-hrvatima-ukrao-milijardu-dolara-oni-su-obicni-gangsteri/515505.aspx

Kuga 21 stoljeća za HRVATSKU

Evo nam i reklame u Washington postu
KUHNER: A modern mafia state
http://www.washingtontimes.com/news/2010/sep/30/a-modern-mafia-state/?page=1
Najbolji dio za promociju Lijepe naše…
The governing Croatian Democratic Union, known by its acronym HDZ, is the political expression of this gangster ruling class. Its former prime minister, Ivo Sanader, is under investigation for embezzlement, bribery, corruption and influence-peddling. High-ranking sources both within the government and outside say that, along with his cronies, Mr. Sanader plundered public assets. They have amassed huge personal fortunes – all at the expense of the Croatian taxpayer. The HDZ elite have stolen or siphoned off about $1 billion – a grotesque sum for such a small nation. Mr. Sanader belongs in one place: the dock. He should answer for his crimes to the Croatian people.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/washington-times-hdz-je-hrvatima-ukrao-milijardu-dolara-oni-su-obicni-gangsteri/515505.aspx

"gangsteri" ili takvi tekstovi u stranim novinama 😉 ? 😀

Ovo daje jasni odgovor što se vani misli o nama i zašto nas investicije zaobilaze u širokom luku.

Da su ukrali samo miljardu dolara bilo bi još dobro, jedna Fimi Media je samo vrh sante leda koji je najočitiji i zato najviše medijski eksponiran, ali prava lova se zamračila kroz šverc i carinsku upravu.

Još malo i klupko je odmotano, a onda tko se nije skrio (zbrisao)…

Sve manje palim TV, a kada ga upalim 2-3 nova uhićenja ?

Pa cijelu RH će uhiti do kraja godine ako ovako nastave . Sada će i policija same sebe uhititi, a valjda je virus neki u điru ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Pun mi je k….. ovih uhićenja. ‘Oće oni meni kao poreznom obvezniku vratiti popaljenu lovu. Kada će konačno krenuti zapljena imovine i računa. [angry]

Remetinec će biti pretijesan: A da jednostavno stavimo rešetke na Banske dvore? Seebiz originalan .

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Premješteno iz teme: ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

plavi,ukratko :srči pesak .

Stari udbaš je uzeo 100 milja eura od ovaca za stizenje na ipo-u.toliko o njemu.
nemaš ti pojma o konzumu ni cijeni vode,ali ne da mi se ponavljati,pročitaj par puta moj post,pa možda shvatiš.

druže ,rudarim ja na zagrebačkoj berzi od 98,a od 2004 po regiji i belosveckim berzama.
jedi pure i gledaj atlantis i dalje.
i puši P.R. koji ti servira emil i detektivi dok jedu jastoga u bocca marai-svaku drugu večer.jesi bio tamo nekad?

ja pratim forum godinu i pol, član sam manje od godinu dana ali te do sada nisam primjetio…kako to da si se odlučio toliko angažirati na ATGR? Što te motivira da si se toliko raspisao, jel ti netko plaća za to? [wink]
[/quote]

plaća me avansno vatikan,opus dei,propaganda fide,prebendarski kaptol. a na tekući mi uplaćuje i hbk,i župa svetog duha.
koliko vidim imam jedno sto poruka više od tebe,i jedno 5 godina staža na poslovnom,tj od početka.prije je bio moj novac aktualan,poslovni je bio smiješan forum.
šta ste se vi sitni dioničari atlantisa uzvropoljili,ako imate problema sa mojim činjenicama,slobodno iznesite svoje argumente.
osobno mi je tedeski antipatičan i ide mi na neku stvar njegov p.r. po medijima kako je lep,zgodan i uspešan,plus buržoazija sa gornjeg grada.
koliko ja znam čovjek ima srednju školu,a stari mu je putem članstva u partiji bio direktorčić u nekoliko firmica,dok nije došao do Milana i vojka santrića.ali o tome više zna denis kuljiš,pa ga proguglajte.
a što se tiče atgr-r-a ,zaradio par puta na njemu,kupit ću ga ako padne na razinu gdje me zanima,u čemu je problem?

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

Stari udbaš je uzeo 100 milja eura od ovaca za stizenje na ipo-u.toliko o njemu.
nemaš ti pojma o konzumu ni cijeni vode,ali ne da mi se ponavljati,pročitaj par puta moj post,pa možda shvatiš.

druže ,rudarim ja na zagrebačkoj berzi od 98,a od 2004 po regiji i belosveckim berzama.
i puši P.R. koji ti servira emil i detektivi dok jedu jastoga u bocca marai-svaku drugu večer.jesi bio tamo nekad?

ja pratim forum godinu i pol, član sam manje od godinu dana ali te do sada nisam primjetio…kako to da si se odlučio toliko angažirati na ATGR? Što te motivira da si se toliko raspisao, jel ti netko plaća za to? [wink]
[/quote]

plaća me avansno vatikan,opus dei,propaganda fide,prebendarski kaptol. a na tekući mi uplaćuje i hbk,i župa svetog duha.
koliko vidim imam jedno sto poruka više od tebe,i jedno 5 godina staža na poslovnom,tj od početka.prije je bio moj novac aktualan,poslovni je bio smiješan forum.
šta ste se vi sitni dioničari atlantisa uzvropoljili,ako imate problema sa mojim činjenicama,slobodno iznesite svoje argumente.
osobno mi je tedeski antipatičan i ide mi na neku stvar njegov p.r. po medijima kako je lep,zgodan i uspešan,plus buržoazija sa gornjeg grada.
koliko ja znam čovjek ima srednju školu,a stari mu je putem članstva u partiji bio direktorčić u nekoliko firmica,dok nije došao do Milana i vojka santrića.ali o tome više zna denis kuljiš,pa ga proguglajte.
a što se tiče atgr-r-a ,zaradio par puta na njemu,kupit ću ga ako padne na razinu gdje me zanima,u čemu je problem?
[/quote]
pa tvoji argumenti su onako…prilično jadni i nemaju baš neke veze sa biznisom, kakve veze ima što je završio samo srednju školu? Što je završio Bill Gates? Argument da ti je antipatičan? Who cares, jel zna raditi biznis ili ne zna…Jel ti Jure Radić simpatičan?

Ovo što pišeš za ATGR mogao bi komotno pisati i za barem pola dionica na ZSE, zašto nisi?

http://www.youtube.com/watch?v=45waA4xfAgg
prava stvra za raspravu:
people like you just fuel my fire!
you liar!

[/quote]

[/quote]
pa tvoji argumenti su onako…prilično jadni i nemaju baš neke veze sa biznisom, kakve veze ima što je završio samo srednju školu? Što je završio Bill Gates? Argument da ti je antipatičan? Who cares, jel zna raditi biznis ili ne zna…Jel ti Jure Radić simpatičan?

Ovo što pišeš za ATGR mogao bi komotno pisati i za barem pola dionica na ZSE, zašto nisi?
[/quote]

prijatelju bill gates 3 je bogat već generacijama,a strašno je problematičan jer je prevario sve svoje partnere sa kojim je započinjao biznis a da ne kažem kako je zavalio ibm kad im je maznuo os.
plus je dao ime programu windowsi,što je strašna masonska simbolika i propaganda.
uostalom i tedeski je član sličnih organizacija -"dobrotvornih"
a pun mi ga je cockta zbog ovakvih stvari
http://globus.jutarnji.hr/hrvatska/kapitalist-koji-prezire-tajkune
http://globus.jutarnji.hr/zivot/ljetno-skroviste-emila-tedeschija

možda i njega pitaju kao keruma,jeli platio svojoj firmi korištenje vile i jesu li platili porez na to.ipak je on iz fine građanske obitelji…iz venecije.a ti su nam pili krv dugo,i gradili "ville veneto"
a to što mi ide na cocktu nema veze sa atgr-r-a,trenutno mi precijenjena,kad bude prilika ,kupit ću je.
samo mi nemojte soliti pamet,kako je tedeski lumen.ima on dosta putra na glavi,samo ima bolji p.r. od keruma.
http://dalje.com/hr-hrvatska/tedeschi-svoj-prvi-milijun-izvukao-iz-sinja/296548
ovo je samo jedan mali djelić ,bar od onoga što ja znam

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

prijatelju bill gates 3 je bogat već generacijama, a strašno je problematičan jer je prevario sve svoje partnere sa kojim je započinjao biznis a da ne kažem kako je zavalio ibm kad im je maznuo os.
plus je dao ime programu windowsi, što je strašna masonska simbolika i propaganda.

može li bolje, BLACKSTONE? [lol] [lol]

New Report

Close