BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: [color=blue]Savjeti, mišljenja i preporuke za naredni dan, za naredni tjedan, za naredni mjesec[/color]

…pa što je tu loše… poznavajući hakelu…sigurno bi kavu popili…[smiley2]

mislim da je o tome bespredmetno raspravljati, naravno da niko nikog nebi tukao zbog neslaganja oko foruma. Hakela mi pogotovo ne liči na čovjeka koji bi nekog napao, možda samo malo emotivnije reagira od nekih drugih.
Pozdrav Hakeli uz nadu da će uskoro biti sa nama.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Premješteno iz teme: [color=blue]Savjeti, mišljenja i preporuke za naredni dan, za naredni tjedan, za naredni mjesec[/color]

….vi ste meni uvijek bili simpatični….[smiley2]

Scio me nihil scire

mislim da je o tome bespredmetno raspravljati, naravno da niko nikog nebi tukao zbog neslaganja oko foruma. Hakela mi pogotovo ne liči na čovjeka koji bi nekog napao, možda samo malo emotivnije reagira od nekih drugih. Pozdrav Hakeli uz nadu da će uskoro biti sa nama.

potpisujem

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

… pri tom sam mislio na kolegicu Seve…

Scio me nihil scire

Dajte prijeđite na BEZ CENZURE – OPĆENITO ili otvorite temu Hakela. Moj slijedeći komentar upućujem onima koji se čude zašto dionice nakon dobrog izvještaja ne porastu. Interesi dioničara i fondova se vremenski ne poklapaju. Prosječan dioničar uđe u dionicu i želi brzi rast , ali fondovi baš i ne jer svaki mjesec imaju dotok novih sredstava koje moraju uložiti. Izlazak dobrih rezultata je njima signal da ta dionica vrijedi i oni je koče i dokupljuju do predviđenog iznosi , zatim je puštaju da raste i izlaze. Zato danas KOEI i DLKV nisu porasli.

Ali je zato tu naš dežurni štreber da nas stavi sve na red…
Nepopravljivo.

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

još jedna stvar. Svakom mora biti jasno da PD treba nas isto onoliko koliko mi trebamo njega. Dionice su definitivno vrsta ovisnosti, tko jednom uđe teško izlazi, a pomoću ovakvih foruma mi ovisnici zadovoljavamo neke svoje potrebe. Isto tako da se danas svi mi odlogiramo sa foruma i prestanemo pisati, stranice PD izgubile bi na svojoj atraktivnosti i vjerovatno šefovi gospode moderatora bi ih priupitali što se događa.

Zato svi zajedno trebamo pregrist neke svoje osobne sujete i raditi u zajedničkom interesu. Povratak Hakele bio bi dobar početak, a vjerujem da će se i cartmann s tim složiti.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Ali je zato tu naš dežurni štreber da nas stavi sve na red…
Nepopravljivo.

Zašto sam ja ” naš dežurni štreber” ? Zašto se buniš kad nisi u pravu ? Što je nepopravljivo ?

Zato jer te “pratim” već duže vrijeme… ovo ti nije prvi “štreberski” komentar… štreber si i Bog.
Nema pomoći.
Tu sam u pravu.

Ali to nije ni loše… mislim… biti štreber. Barem nećeš raditi gluposti ka ja.
Ali će ti zato biti jaaaaaaaaakkkoooo dosadno…
Daj… markiraj barem jedan sat… [smiley2]

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

Ovih nekoliko strana ne mogu zaobići, a da ne komentiram. Izbacivanje Hakele nije bio zorno smišljen prikaz moderatorske moći nad forumašima ili neki drugi oblik zavjere. Hakela i Cartmann su svojim prepucavanjima doslovno uništavali forum, posebice temu PTKM, u koje su onda uvukli i druge članove koji su se klanovski podjelili, a forum je počeo dobivati konotaciju, najblaže rečeno, iskonovog chata. Kad nisam vidio drugog rješenja (jer lockanje teme mi nije bio izbor), stavio sam na moderiranje njih dvojicu i to ne na neograničeno vrijeme, već preko vikenda i prvi dan trgovanja u ponedjeljak. Cartmann se složio s mojim potezom, dok je hakela zaprijetio u maniri lokalnog razbijača, preko čega ja ne mogu samo tako prijeći. Odmah nakon toga sam isključio hakelu i barem ga zasad ne mislim primiti nazad.
Hakeli pritom nije banan IP, već je najvjerojatnije uključio u pregledniku pamćenje postavki, pa sve što treba napraviti za pristup siteu je obrisati temp fileove, history i pokrenuti disk cleanup. Vidim da se prenose informacije između foruma pa Vas molim da hakelu pozovete neka promatra raspravu, no do daljnjega u njoj neće sudjelovati.

Igor Prstec, web urednik

u potpnosti podržavam i slažem se…! doista je ovaj forum na kratku izgledao kao Iskon chat sa hrpom klinaca koji se prepucavaju čiji tata je jači i ima bolji auto, trebao je oštar rez da se to prekine … i vrati integritet…

Ovih nekoliko strana ne mogu zaobići, a da ne komentiram. Izbacivanje Hakele nije bio zorno smišljen prikaz moderatorske moći nad forumašima ili neki drugi oblik zavjere. Hakela i Cartmann su svojim prepucavanjima doslovno uništavali forum, posebice temu PTKM, u koje su onda uvukli i druge članove koji su se klanovski podjelili, a forum je počeo dobivati konotaciju, najblaže rečeno, iskonovog chata. Kad nisam vidio drugog rješenja (jer lockanje teme mi nije bio izbor), stavio sam na moderiranje njih dvojicu i to ne na neograničeno vrijeme, već preko vikenda i prvi dan trgovanja u ponedjeljak. Cartmann se složio s mojim potezom, dok je hakela zaprijetio u maniri lokalnog razbijača, preko čega ja ne mogu samo tako prijeći. Odmah nakon toga sam isključio hakelu i barem ga zasad ne mislim primiti nazad. Hakeli pritom nije banan IP, već je najvjerojatnije uključio u pregledniku pamćenje postavki, pa sve što treba napraviti za pristup siteu je obrisati temp fileove, history i pokrenuti disk cleanup. Vidim da se prenose informacije između foruma pa Vas molim da hakelu pozovete neka promatra raspravu, no do daljnjega u njoj neće sudjelovati.

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

Joooj… idi tamo…i cijepi mačke!

New Report

Close