Koliko Vas je popušilo na Forexu, a onda gubitak nadoknadilo prodajom udjela u fondu ili
dionica na burzi?
prije bi skupljao boce po kvartu nego kupio udjele u dioničkom fondu.
[/quote]
[thumbsup] pogotovo kad sam cuo da su voditelji ljepo uvaljali fondu (tj. udjelnicarima) svoje privatne dionice na vrhu 2007 ,bljak
Koliko Vas je popušilo na Forexu, a onda gubitak nadoknadilo prodajom udjela u fondu ili
dionica na burzi?
Stvarno mi se cini jedino ti i jos parce naivaca koja je vjerovala da ce ih Forex obogatiti preko noci 😉
Ekskluzivno: Počela uhićenja Glavaševih suradnika zbog pokušaja podmićivanja
Ekskluzivno: Počela uhićenja Glavaševih suradnika zbog pokušaja podmićivanja
Znaci i moja glava je na panju
:))
Barišićev zet tvrdi da je 2 mil. kuna njegovo; Bajić sve zna, ali ne govoriKL
http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Hrvatska/Barisicev-zet-tvrdi-da-je-2-mil.-kuna-njegovo-Bajic-sve-zna-ali-ne-govori
Barišićev zet tvrdi da je 2 mil. kuna njegovo; Bajić sve zna, ali ne govoriKL
http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Hrvatska/Barisicev-zet-tvrdi-da-je-2-mil.-kuna-njegovo-Bajic-sve-zna-ali-ne-govori
Mislim da nema gore neko kada ti maznu ukradeni novac.
loris@ preporucam ti posjet doktoru daj malo ohladi covjece …moram na ovoj temi jer me mod. brise tamo gdje loris davi ,koji god topc otvorim, LORIS davi sa svojim psihoanalizama….
Evo me !
ti si meni i dalje draga i iskrena osoba puna topline i iskrenih savijeta koju bi volio i osobno upoznati.
Azul je još dijete pa mu ne zamjeram.
[/quote]
sorry ali covjeka s takvim psiholoskim profilom ne zelim upoznati….
Evo za nas slucaj pjesma :))
Evo me !
ti si meni i dalje draga i iskrena osoba puna topline i iskrenih savijeta koju bi volio i osobno upoznati.
Azul je još dijete pa mu ne zamjeram.
[/quote]
sorry ali covjeka s takvim psiholoskim profilom ne zelim upoznati….
[/quote]
Ne želiš me upoznati ?
Nisi ništa propustio.
Meni bi bila čast tebe upoznati.
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
Ma molim vas pogledajte samo facu ovog ministra konjušara