kolegice vrlo jednostavno, od 1.10. u Srbiju samo sa osobnom, smanjili su vrijednost dinara za 30%, a i do sada su bili znatno jeftiniji od nas, a vjerujem i kvalitetniji. Mislim da će ponovno biti era odlaska preko granice, a nekako mi to i fali, jer smo prije nekih 9-10 god. svaki drugi vikend putovali u Mađu.
MUŠKARCE TREBA POSLATI SVAKI DAN U DUĆAN….
Znam da ova banalna svakodnevna tema nije na nivou- pa ipak, ne mogu da ne komentiram
kao žena- OVO DRASTIČNO POSKUPLJENJE CIJENA U TRGOVINAMA PREHRAMBENOM ROBOM!
Zar su ti trgovci poludjeli? Manje od 500 kuna više, ne možeš računati pred vikend da treba za obitelj,
a svakodnevno 250,00 kn- minImalno svaki dan.Za čiste osnovne stvari.
Pa dajte više- kuda to vodi?
Jednostavno , svaki dan se dižu cijene- SVAKI DAN- kao da se takmiče, tko zadnji. Prestrašno!
Kako ćete zaustaviti ovo divljanje cijena- poštovani muškarci -poslovnjaci- recite …!
Jesi čula za bonove?
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
http://seebiz.eu/hr/valute-i-robe/modeli-ulaganja-jucer-zlato%2c-danas-parmezan-i-prsut,92318.html
bolje i to nego kao kod nas gdje uglavnom nema ni dividende ni pršuta
Evo, to je slika OSTATKA INVESTITORA na burzi, uključujući i mene…..
Ogorčeni, zajedljivi , razočarani , agresivni .
Ništa. Lijepo Vi trgujte međusobno, da Vam drugi ne smetaju .
Kad dođete sa 13 MILIJARDI ponovno na 30 MILIJARDI, možda ćemo uspostaviti kulturan dijalog.
Kad dođete sa 13 MILIJARDI ponovno na 30 MILIJARDI, možda ćemo uspostaviti kulturan dijalog.
tako je, trebat će opet nekom prodat kad bude skupo i precjenjeno. [smiley]
Znam da ova banalna svakodnevna tema nije na nivou- pa ipak, ne mogu da ne komentiram
Zar su ti trgovci poludjeli? Manje od 500 kuna više, ne možeš računati pred vikend da treba za obitelj,
Jednostavno , svaki dan se dižu cijene- SVAKI DAN- kao da se takmiče, tko zadnji. Prestrašno!
Kako ćete zaustaviti ovo divljanje cijena- poštovani muškarci -poslovnjaci- recite …!
evo prozvali ste muškarce i to poštovane……stoga se javljam
borit cemo se istinom i samo istinom
pofuk
pofuk
[/quote]
Pofuče,
imate moju apsolutnu podršku, potporu i razumjevanje!
ps miami, muškarci služe za ratovanje a žene za odmor tih ratnika
[thumbsup]
Gle zabave u Sloveniji. Ljeti se kod nas nauče na moru i onda su doma ludi za tim. [lol]
pofuk
[/quote]
Pofuče,
imate moju apsolutnu podršku, potporu i razumjevanje!
ps miami, muškarci služe za ratovanje a žene za odmor tih ratnika
[thumbsup]
[/quote]
poslije ovoga sta sam procitao moram nesto kazati
od sad do kad crobex bude 10 iljada imate za svaki post ne samo moju podršku nego i potporu ali ako jos jednom vidim pofuk sa veliko p zovem mamu pofuk da se reaktivira na forumu
molim Vas ko boga….ne samo kao boga nego i kao istinskog i dokazanog prijatelja da me ne zovete pofuk sa veliko p nego kako se zovem…..znaci pofuk sa malo p
pofuk
p.s. unaprijed hvala i ispricavam se ako sam Vas napao ovim postom ali jedino na sto sam osjetljiv u zivotu je na to veliko p jer sam ja pofuk sa malo p i bolje da Vam ne kazem kakve sam sve torture prolazio za doba ozoglašene jugoslavije i kako su se prema meni ponašači i kolko sam bio ugroze jer su me svi namjerno zvali Pofuk a ja sam pofuk sa malo p
Poruka mom brokeru.
Nemoj kolutati očima na zafrkanciju.Naravno, da ću te zvati, ako bude frka. Pozdrav.
Pozdrav pofuku!