Natrag u Svedskoj (hladno i kisovito).
Ova poruka je.. goodbye to poslovni i vama svima ; 4 godine na Poslovnom forumu je dovoljno
Nek vam bude sretno na burzi ali i oprezno (kad se najmanje ceka dolazi ono sto se ne ocekuje )
Croman
ps posto ne nameravam vise citati (PP) poruke..molim da takve ne saljete
Ova poruka je.. goodbye to poslovni i vama svima ; 4 godine na Poslovnom forumu je dovoljno
Nek vam bude sretno na burzi ali i oprezno (kad se najmanje ceka dolazi ono sto se ne ocekuje )
Croman
pozdravljamo i mi tebe Cromane.
hvala ti za nesebicnu pomoc.
vrati se brzo…
i onda mene žena pita što krcam toliko parmezana u kolica, a ja malo po malo slažem u špajzu… 🙂
Ovaj brokeraj je sve gori i gori. U zadnje vrijeme mi nalozi kasne 1 minutu, pa kako se onda igrati najbržeg prsta. Davno je to bilo kada su mi nalozi prolazili u roku od 5 sekundi
U Zadru Britansko-hrvatski investicijski forum
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/trgovina/zagrebacke-trznice-velike-oscilacije-cijena-namirnica-za-pripremu-ajvara,92098.html
evo gdje je promet i volatilnost.
A nema tablične usporedbe premda kaže "Na početku ćemo vam pokazati tablicu…"
[cry] [cry] [cry]
[/quote]
uradi sam [lol]
Croman
pozdravljamo i mi tebe Cromane.
hvala ti za nesebicnu pomoc.
vrati se brzo…
[/quote]
vrati se sutra….ako danas ne stigneš [lol]
Croman
Hvala kolega što nas po 36. puta obaviještavate da odlazite.
Vratite nam se što prije kao i prethodnih 35 puta.
I čekajte nam troznamenkasti Crobex kako ste i najavili.
lp
to je nama nasa borba dala !!!!!!!
Objasnili su kako Hypo banka ima 8 milijardi nenaplaćenih kredita, od čega oko nekoliko stotina milijuna eura u Hrvatskoj.
http://www.bankamagazine.hr/default.aspx?TabId=102&View=Details&ItemID=62735
p.s. Dok su jedni brojali "mrtve" drugi su brojali pare.Zalosno ali istinito.
Piramida prijevara: Hrvati izgubili čak 420 milijuna kuna!
Weekend Media Festival u Rovinj dovodi više od 110 predavača
http://www.vecernji.hr/biznis/weekend-media-festival-rovinj-dovodi-vise-110-predavaca-clanak-186140
MUŠKARCE TREBA POSLATI SVAKI DAN U DUĆAN….
Znam da ova banalna svakodnevna tema nije na nivou- pa ipak, ne mogu da ne komentiram
kao žena- OVO DRASTIČNO POSKUPLJENJE CIJENA U TRGOVINAMA PREHRAMBENOM ROBOM!
Zar su ti trgovci poludjeli? Manje od 500 kuna više, ne možeš računati pred vikend da treba za obitelj,
a svakodnevno 250,00 kn- minImalno svaki dan.Za čiste osnovne stvari.
Pa dajte više- kuda to vodi?
Jednostavno , svaki dan se dižu cijene- SVAKI DAN- kao da se takmiče, tko zadnji. Prestrašno!
Kako ćete zaustaviti ovo divljanje cijena- poštovani muškarci -poslovnjaci- recite …!