Premješteno iz teme: [color=blue]Savjeti, mišljenja i preporuke za naredni dan, za naredni tjedan, za naredni mjesec[/color]
Mislim da je zahebancija na nečiji racun jedno pa čak i ako je neukusna, ali reći ono nekome tko uređuje stranicu kuće koju btw.besplatno koristiš u svrhu razmjene informacija zbog eventualne zarade… zapravo bilo kome na ovome forumu… malo ipak pre-neukusno za moj ukus.
Sorry Hakela… ali to je istina.
Premješteno iz teme: [color=blue]Savjeti, mišljenja i preporuke za naredni dan, za naredni tjedan, za naredni mjesec[/color]
Dobro kaj je hakela rekao?
Ej, Igore…
Ja sam ti (uz sve ostale aktivnosti u životu kojima sam se bavila, jer sam jedna jako vrijedna i divna osoba) trenirala jedno vrijeme rekreativno i kick-boxing…
Ako trebaš bodigarda… [smiley2]
I sad još reci da sam loša… [smiley11]
Mislim da je zahebancija na nečiji racun jedno pa čak i ako je neukusna, ali reći ono nekome tko uređuje stranicu kuće koju btw.besplatno koristiš u svrhu razmjene informacija zbog eventualne zarade… zapravo bilo kome na ovome forumu… malo ipak pre-neukusno za moj ukus.
Sorry Hakela… ali to je istina.
Šta mu je rekao?
Vjerojatno je to bilo nešto na temi PTKM koju ne pratim već mjesecima zbog beskonačnih prepucavanja pa nisam vidio.
Neka vam Nathan napiše… ne sjećam se.
Mislim da je zahebancija na nečiji racun jedno pa čak i ako je neukusna, ali reći ono nekome tko uređuje stranicu kuće koju btw.besplatno koristiš u svrhu razmjene informacija zbog eventualne zarade… zapravo bilo kome na ovome forumu… malo ipak pre-neukusno za moj ukus. Sorry Hakela… ali to je istina.
…kolegice Seve….ne znam što mu je rekao ..i nije važno… sve što ste napisali stoji osim jednoga….vaš ukus- je vaš ukus… možda dugome ne odgovara[smiley2]
Mene kad netko uvrijedi onda ga moderator nagradi, a meni prijeti moderiranjem. Svašta
Nije mu ništa rekao, ali je poželio sastanak “uživo”![smiley2][smiley2][smiley2]
…pa što je tu loše… poznavajući hakelu…sigurno bi kavu popili…[smiley2]
Ništa…ovisi o tonu na koji to čovjeku date do znanja…[smiley2][smiley2][smiley2]
Hakela je vjerojatno bio revoltiran što ga je Igor smjestio u isti koš sa Kartamanom, pa su pale teške riječi i to je to. Nadam se da i ovdje vrijeme liječi sve.
“…vrati seee…skuhala sam ti paštašutu…”[smiley2][smiley2][smiley2]
Seve: ” Mislim da je zahebancija na nečiji racun jedno pa čak i ako je neukusna, ali reći ono nekome tko uređuje stranicu kuće koju btw.besplatno koristiš u svrhu razmjene informacija zbog eventualne zarade… zapravo bilo kome na ovome forumu… malo ipak pre-neukusno za moj ukus. Sorry Hakela… ali to je istina. ” …kolegice Seve….ne znam što mu je rekao ..i nije važno… sve što ste napisali stoji osim jednoga….vaš ukus- je vaš ukus… možda dugome ne odgovara[smiley2]
Upravo tako, kolega. Nisam vas pitala da li vam odgovara ili ne odgovara moj ukus, već sam rekla svoje mišljenje o cijeloj situaciji. O ukusima se ne raspravlja, ali u vaš ne sumnjam.
[smiley10]
… poznavajući hakelu…sigurno bi kavu popili…[smiley2]
Ajde… u redu… sa ovim se ipak slažem.