Simpatičan je ko PTKM onima koji su ušli na 235[smiley2]
Evo jedne kultne… samo za vlasnike ADSL-a
http://rapidshare.com/files/2410345/nathan47.zip.html%5Bsmiley2%5D
e toliko je očito šta imaš u portfelju da naprosto vrišti [smiley2][smiley2]
pozdrav
Hvala bogu da vas ima pametnih pa skužite [smiley1]
Samo ti cekaj svoga Gjuru.
Svaki od vas trojice izgleda ceka svoga Gjuru.
Bas simpaticno, ljepsi ste od Borata u Punt gacama.
Nemoj tako, Borata je ipak teško nadmašiti !! [smiley2]
Ne znam za vas, ali meni hakela fali… ivana ne, ali hakela da… zato apeliram na moderatore da shvate njegovu eksplozivnu narav i dopuste mu da ponovno pise, makar pod moderiranjem… ipak je rijec o clanu sa 5 zvjezdica i dugim renomeom na ovom forumu, a cisto sumnjam da itko osim njega pise u tolikoj mjeri srcem i dusom… pa cak i famozni gtomislav
Mislim da bi ovaj zadnji post trebalo premjestiti u themu: Investiranje i humanost na djelu… [smiley1]
Premješteno iz teme: [color=blue]Savjeti, mišljenja i preporuke za naredni dan, za naredni tjedan, za naredni mjesec[/color]
ne mogu a da ne primjetim da je skupa s Hakelom sa foruma nestala i vrla nam investitorica Ivana7[smiley2]
Premješteno iz teme: [color=blue]Savjeti, mišljenja i preporuke za naredni dan, za naredni tjedan, za naredni mjesec[/color]
neznam za vas, ali meni hakela fali… ivana ne, ali hakela da… zato apeliram na moderatore da shvate njegovu eksplozivnu narav i dopuste mu da ponovno pise, makar pod moderiranjem… ipak je rijec o clanu sa 5 zvjezdica i dugim renomeom na ovom forumu, a cisto sumnjam da itko osim njega pise u tolikoj mjeri srcem i dusom… pa cak i famozni gtomislav
neznam koji je hakelin grijeh da je dobio zabranu ali mislim da ništa nije tako strašno da ne bi opet bio sa nama. Bez nejga ovaj forum ima definitivno dimenziju manje.
Pridružujem se apelu. Molim moderatore da dopuste članu hakela9 ponovno pisanje na forumu. Ako je potrebno kraće moderiranje neka tako bude, mada mislim da nema razloga. Gospodin je obiteljski čovjek i nije nikakav “nasilnik” ili nešto slično.