BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Simpatičan je ko PTKM onima koji su ušli na 235[smiley2]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Evo jedne kultne… samo za vlasnike ADSL-a

http://rapidshare.com/files/2410345/nathan47.zip.html%5Bsmiley2%5D

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

e toliko je očito šta imaš u portfelju da naprosto vrišti [smiley2][smiley2]
pozdrav

e toliko je očito šta imaš u portfelju da naprosto vrišti [smiley2][smiley2]
pozdrav

Hvala bogu da vas ima pametnih pa skužite [smiley1]

[b]PEACE BROTHERS!!![/b]

Samo ti cekaj svoga Gjuru.

Svaki od vas trojice izgleda ceka svoga Gjuru.

Bas simpaticno, ljepsi ste od Borata u Punt gacama.

Nemoj tako, Borata je ipak teško nadmašiti !! [smiley2]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Ne znam za vas, ali meni hakela fali… ivana ne, ali hakela da… zato apeliram na moderatore da shvate njegovu eksplozivnu narav i dopuste mu da ponovno pise, makar pod moderiranjem… ipak je rijec o clanu sa 5 zvjezdica i dugim renomeom na ovom forumu, a cisto sumnjam da itko osim njega pise u tolikoj mjeri srcem i dusom… pa cak i famozni gtomislav

Mislim da bi ovaj zadnji post trebalo premjestiti u themu: Investiranje i humanost na djelu… [smiley1]

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

Premješteno iz teme: [color=blue]Savjeti, mišljenja i preporuke za naredni dan, za naredni tjedan, za naredni mjesec[/color]

ne mogu a da ne primjetim da je skupa s Hakelom sa foruma nestala i vrla nam investitorica Ivana7[smiley2]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Premješteno iz teme: [color=blue]Savjeti, mišljenja i preporuke za naredni dan, za naredni tjedan, za naredni mjesec[/color]

neznam za vas, ali meni hakela fali… ivana ne, ali hakela da… zato apeliram na moderatore da shvate njegovu eksplozivnu narav i dopuste mu da ponovno pise, makar pod moderiranjem… ipak je rijec o clanu sa 5 zvjezdica i dugim renomeom na ovom forumu, a cisto sumnjam da itko osim njega pise u tolikoj mjeri srcem i dusom… pa cak i famozni gtomislav

neznam koji je hakelin grijeh da je dobio zabranu ali mislim da ništa nije tako strašno da ne bi opet bio sa nama. Bez nejga ovaj forum ima definitivno dimenziju manje.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Pridružujem se apelu. Molim moderatore da dopuste članu hakela9 ponovno pisanje na forumu. Ako je potrebno kraće moderiranje neka tako bude, mada mislim da nema razloga. Gospodin je obiteljski čovjek i nije nikakav “nasilnik” ili nešto slično.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

+1 [smiley2]

Scio me nihil scire

New Report

Close