BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ajde neka,baš mi je drago,ja bih tebe kremirao sa gnojivom iz Petrokemije.

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Ma vidim ja da si ti pametan,zarađuješ gadne pare,pišeš dnevno po 10-20 postova,ali većinom poslije 19:00. Što…jeftiniji internet poslije sedam? Ha,ha,nema se ha? bitno da se priča što će propasti…
ali neka tebe,drag si mi,volim ja mudrace [smiley2]

Dobro si ga skuzio prijatelju… sirotinja, sta ces[smiley2]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Nemoj tako, meni je tomislav pravo osvježenje na forumu! Nasmijem se do suza kad vidim kako ekipa legne na provokacije.

...samo je smrt siguran posao...

Nemoj tako, meni je tomislav pravo osvježenje na forumu! Nasmijem se do suza kad vidim kako ekipa legne na provokacije.

pa mogu ti reći da je,nestaoHakela,pobrao lovu na Petrokemiji,ni Znanca se ne čuje.Ali moraš priznati da čovjek ima volju

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

I meni je sve drazi, ko nebi procitao takva trkeljanja i umro od smjeha… on pljuje a dionice idu gore… divota[smiley2]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Evo, ispljuvao je svoju količinu kritika, napravio svima pravu osnovu da će nam dionice ići već sutra gore, i to toliko da će ih Samodol morati blokirati [smiley1], i prekinuo dial-up vezu. Gmen, come back!!!

Evo, ispljuvao je svoju količinu kritika, napravio svima pravu osnovu da će nam dionice ići već sutra gore, i to toliko da će ih Samodol morati blokirati [smiley1], i prekinuo dial-up vezu. Gmen, come back!!!

Pa je li ti znaš kako je skup internet,i još ako ti ga roditelji financiraju. Vidiš,dobio je 1 sat

Uletio u neki happy hour [smiley2]

Uletio u neki happy hour [smiley2]

Žalosno strai moj da takvih ima i po tko zna koliko,i oni će ti sutra i srušiti burzu,neka ih bude 2000-3000,neka svatko ima par 000 € pa kad se izazove panika oni svi izlete u jedan dan….

Ovakvi mogu samo kratkoročnu štetu napraviti, a kako nisam day trader, meni tako svejedno, ja svog Đuru čekam….[smiley2][smiley2]

Samo ti cekaj svoga Gjuru.

Svaki od vas trojice izgleda ceka svoga Gjuru.

Bas simpaticno, ljepsi ste od Borata u Punt gacama.

Neuspjeh je najbolji lijek za umišljene i prepotentne

listao sam danas malo tiskano izdanje Investitora, vidim tamo pola tekstova Galincovih ljudi i njega samog, izgleda kao da je to reklama za TO-ONE, a ono Galinec i svugdje pise na temu (i neprekidno se ponavlja kao pokvarena ploča) gotovo je vrijeme kada se zarađivalo na dionicama, prethodi nam novo razdoblje, u novom razdoblju neće više biti tako velikih rasta dionica…. pa onda kad je tako neka on lijepo stavi ključ u bravu svoje firme i neka se bavi pametnijim poslom, čemu toliko hladi tržište i neprkidno kao papiga nagovještava razdoblje stagnacije ? pa što će mu firma koja nema budućnosti? ili još bolje zanima me koje on to klijenete savjetuje kad svugdje piše o tome da slijedi razdolje stagnacije??

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

New Report

Close